Ahojte ,
predám toto oblečenie, objenané , no nesadla mi veľkosť , úplne nenosené :
1, pánske žabky Hollister , veľkosť 43. Originál - cena 18€
2, pánske rifle G-star Type C 3D Loose Tapered , veľkosť 36, dĺžka 34. Čisto nové, ale sú mi veľké. PC 120€, teraz za 70€
3, pánsku Mikinu Ralph Lauren veľ. L , nová , objednaná ale malá. Cena je 30€.
4, pánsky tenký sveter Tommy Hilfiger , veľ. L - neviem či je originál , cena 20€.
5, pánske tričko Ralph Lauren , veľ. L / XL, nenosené, nesadla mi veľkosť, je mi dlhé. Cena je 15€
Predávam aj mimo fóra.
Najlepšie osobne ale nebránim sa ani pošte...
P,V : Oblečenie G-star, Ralp Lauren, Hollister , TH
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: P,V : Oblečenie G-star, Ralp Lauren, Hollister , TH
Odkiaľ je ten sveter ? Keď nevieš či je to fake ?
TH sveter nebol ako jediný kupovaný z eshopu, ale bol to darček , keď som sa pýtal kde bol zakúpený odpoveď bola bazos.sk
do BA/okolia nemas cestu? mal by som zaujem o mikinu a slapky, ale chcel by som si ich vyskusat 
Ahoj,
bol som tam v sobotu, ak bude budúci týždeň pekne, pôjdem na zlaté piesky .... Ak nie, myslím že už sme nejaký ten obchod robili, ak preplatíš poštovné, môžem poslať na vyskúšanie ....
-- 18 Júl 2014, 12:47 --
Hollister šľapky predané, ostatné aktuálne
-- 26 Júl 2014, 16:29 --
UP
-- 03 Aug 2014, 21:47 --
UP
aktuálne už len :
2, pánske rifle G-star Type C 3D Loose Tapered , veľkosť 36, dĺžka 34. Čisto nové, ale sú mi veľké. PC 120€, teraz za 55€
3, pánsku Mikinu Ralph Lauren veľ. L , nová , objednaná ale malá. Cena je 28€.
4, pánsky tenký sveter Tommy Hilfiger , veľ. L - neviem či je originál , cena 16€
-- 10 Aug 2014, 12:07 --
UP
bol som tam v sobotu, ak bude budúci týždeň pekne, pôjdem na zlaté piesky .... Ak nie, myslím že už sme nejaký ten obchod robili, ak preplatíš poštovné, môžem poslať na vyskúšanie ....
-- 18 Júl 2014, 12:47 --
Hollister šľapky predané, ostatné aktuálne
-- 26 Júl 2014, 16:29 --
UP
-- 03 Aug 2014, 21:47 --
UP
aktuálne už len :
2, pánske rifle G-star Type C 3D Loose Tapered , veľkosť 36, dĺžka 34. Čisto nové, ale sú mi veľké. PC 120€, teraz za 55€
3, pánsku Mikinu Ralph Lauren veľ. L , nová , objednaná ale malá. Cena je 28€.
4, pánsky tenký sveter Tommy Hilfiger , veľ. L - neviem či je originál , cena 16€
-- 10 Aug 2014, 12:07 --
UP