Ved si pozri napriklad na alze v dvoch kartach staty a porovnavaj... A k tomu slotu, o 1 viac to je uz riadna zmena, moznost zapojit dalsiu kartu je velka vyhoda
ja mam p5q-e (nejaka zelena edicia) taktiez s dvoma slotmi pcie a vidim to ako velku vyhodu do buducnosti. nikdy nevies kedy sa to moze hodit len mam problemy s intergrovanou zvukovkou tak som ju musel nahradit SB audigy zo starsieho kompu. ale tak dajme tomu ze som chytil zly kus
hm..., problem s integrovanou zvukovkou na asus doskach je akysi prilis casty..., snad nepoznam nikoho, kto by na asus doske taky problem nemal, co je skoda, lebo inak su to super dosky.
aky problem? nestartuje raz zapnem pocitac - pekne vsetko naskoci az na zvuk. driver vyhodi chybu (nenaslo sa zariadenie ) a naskoci to az po uplnom vypnuti a zapnuti (restart nepomoze). potom to bud ide hned alebo zacne vyhladavat "novy" hardver. a takto sa to stale opakuje.
takze som integrovanu zakazal a nahodil tuto moju klasicku. a este som neprisiel na to ako rozchodit express gate. nainstaloval som z cd, povolil v biose a stale pise ze nie je nainstalovany ale to neriesim.
jedina vyhoda co by som na tom vydel je zapojenie
ATI + nv karty(na fyziku)
druhy problem je spojazdnenie s drivermi, ale za ten vysledny vykon to niekedy moze stat zato aj pri programoch samozrejme nie lem pri hrach
fifty88 napísal:ja mam tiez dosku Asus P5Q-Pro, no a nemam ziadny problem so zvukom.. v pohode vsetko prehravam na tej integrovanej zvukovke a vsetko pohode bezi...
jaj a co sa tyka zvuku mam ASUS P5Q a problem so zvukom nemam ani s drivermi a co sa tyka P5Q Pro tak tj to iste akurat ma o jeden pci expres 16x slot viac.