Páliť mosty?
Re: Páliť mosty?
Mosty som spalil ale to ze na nu stale myslim to nevyriesilo ...Samozrejme...nerozpravam sa s nou. nepisem si s nou...nestretavame sa a ani ju nevidim. Je odo mna daleko, ignoruje ma...no aby som prestal na nu mysliet tak to nedokazem :<
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A ako dlho ťa už ignoruje?tarakan napísal:Mosty som spalil ale to ze na nu stale myslim to nevyriesilo ...Samozrejme...nerozpravam sa s nou. nepisem si s nou...nestretavame sa a ani ju nevidim. Je odo mna daleko, ignoruje ma...no aby som prestal na nu mysliet tak to nedokazem :<
circa 7 mesiacov
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A to ťa stále drží? Skúšal si to miesto zaplniť niekým iným ? Dajme tomu, že len po nejakej sexuálnej stránke... ?
-
qwerty-xyz
mosty sa nemaju palit ale vyhadzovat do vzduchu efektivnou vybusninou, aby to spadlo cele. Ale poznam debilov (ja) co po odpale mosta zavolaju vojensku jednotku aby postavila druhy most co najskor . . . No a vtedy mi treba aby niekto prisiel, a tajne povolal AC-130tku a zhora mi ten novy most este pred dokoncenim dodrbali a rozstrielali na sracku, .... aby som to konecne vzdal a prestal sa s tym srat . . . !!!!
--- Neeee fakt, neviem ci je najlepsi sposob obnovovat vztahy, ci uz kamaratske alebo vazne, ale napriek tomu sa v tomto pripade o to snazim a je to podla mna hovadska hovadina, .... a aj tak to robim, ....
Drzi ako drzi...Jasne ze skusal po kazdej stranke a zistil som ze ma to nenaplnuje...jasne ani tento stav v ktorom som nie je ruzovy ale...co narobim
-
javatar
Hardcore addict
a aj svoju mysel neakym umelym sposobom zamestnavas?
Mysel nejde len tak zahltit a aj ked clovek cele dni pracuje,venuje sa rodine a kamaratom,ma svoje hobby a cely den je v tempe, tak vzdy pride cas a zacne mysliet na osobu ku ktorej nieco citi.Niekedy je to pri zaspavani,inokedy pri vstavani.
-
javatar
Hardcore addict
mas pravdu petka ale je rozdiel ked clovek na milovanu osobu s utrpenim mysli pol hodinu denne a 12 hodin denne - mam otestovane na sebe (zazil som aj rozchod po ktorom som pomaly nemohol jest a aj rozchod kedy som fakt nemal cas mysliet na byvalu a mozes 3x hadat z ktoreho rozchodu som sa dostal skor)
Skor si sa dostal z toho v ktorom boli dlhsi cas nezhody,hadky,neklapalo to,vyprchala laska a o rozchode si uvazoval,zmieroval sa s tym a bol si pripraveny. Alebo?
Petka ma pravdu..Zamestnavam sa ako sa len da...vlastne som skoro permanentne vytazeny...A presne ako napisala clovek si na danu osobu spomenie vzdy vtedy ked nemoze kontrolovat svoje myslienky...hlavne ked sa clovek prebudza zo spankoveho deliria a zrazu si spomenies na jej usmev alebo pohlad. Vtedy ta to tak opat vtrhne do kruhu toho vsetkeho a uvedomis si ze nech sa snazis ako velmi chces...aj tak nemozes zabudnut.
Ono zalezi aj od takeho pohladu ze ci je to laska alebo posadnutost
...ale tak ja jej nepisem, neotravujem ju, nesledujem ju..
Ono zalezi aj od takeho pohladu ze ci je to laska alebo posadnutost
-
javatar
Hardcore addict
petka - bolo to komplikovanejsie ale aj na tvojich slovach je kus pravdy, boleli oba rozchody ale je pravda, ze kym som jeden dostal (aj ked som bol na kopacky pripraveny a rozisli sme sa v dobrom) tak druhy som dal (a bolelo to, davat zbohom osobe ktoru som lubil) v kazdom pripade kym v jednom som sa ubijal myslienkami na nu v tom druhom som sa venoval diplomke (a to bolo par tyzdnov pred jej odovzdanim takze bolo na com makat) - neriesme teraz ale mna (ak mas zaujem tak pokojne cez ss) ale venujme sa tarakanovi
tarakan: mas pocit ze sa dost zabavas a ze mas cas a priestor aj vypnut od svojich povinnosti?
tarakan: mas pocit ze sa dost zabavas a ze mas cas a priestor aj vypnut od svojich povinnosti?
javatar: ale ano mam..mozno nie tak ako studenti kedze som velmi mlady a vykaslal som sa na to a hned vhupol do pracovnych povinnosti ale vyhovuje mi to tak.
Ale bohuzial ak by si aj radil viac sa zabavat...hlavne ja som taky ze aby som sa zabavil musim mat s kym ...inak je to pre mna nudne a nezazivne...aspon co sa tyka diskotek, party, chat a podobne.
Ale bohuzial ak by si aj radil viac sa zabavat...hlavne ja som taky ze aby som sa zabavil musim mat s kym ...inak je to pre mna nudne a nezazivne...aspon co sa tyka diskotek, party, chat a podobne.
-
javatar
Hardcore addict
ty nemas kamaratov/kamaratky/partiu? tak to by vysvetlovalo preco po 7 mesiacoch este trpis...
ale mam...ale nemam ich az tak vela ..Vacsinou sa stretneme 1..2ja a ideme na pivo, na disku alebo zahrat stolny futbal. Proste vacsinou je to tak ze vzdy niekto nieco ma...kde musi byt...a podobne. Nikdy to nie je a ani nebolo tak ze by sme boli velka partia a chodili niekam spolu.
A ci trpim ? Neviem. Rozhodne sa neutapam v ziali len je mi neprijemne na nu mysliet vtedy ked nechcem...alebo na nu vobec mysliet.
A co sa tyka napr. spoznavanie neznamych ludi...nemam s tym problem...za posledne mesiace som spoznal tolko zien vonku, v podnikoch na diske ako nikdy v zivote...avsak nic z toho nikdy nebolo (dlhodobo)...Nevyhovovali mi ti ludia...A neboj sa neboli to len plytke ku*cky z diskotek ale aj normalne studentky...
A ci trpim ? Neviem. Rozhodne sa neutapam v ziali len je mi neprijemne na nu mysliet vtedy ked nechcem...alebo na nu vobec mysliet.
A co sa tyka napr. spoznavanie neznamych ludi...nemam s tym problem...za posledne mesiace som spoznal tolko zien vonku, v podnikoch na diske ako nikdy v zivote...avsak nic z toho nikdy nebolo (dlhodobo)...Nevyhovovali mi ti ludia...A neboj sa neboli to len plytke ku*cky z diskotek ale aj normalne studentky...
-
javatar
Hardcore addict
nuz lenze ty teraz potrebujes to pivko/futbal/atd asi kazdy vecer - no nepoznam tvoju situaciu do detailov ale viem, ze sa potrebujes vela bavit a smiat...
a ci trpis neviem ale viem, ze este nie si pripraveny zacat dalsi vztah takze ta to istym sposobom obmedzuje
a ci trpis neviem ale viem, ze este nie si pripraveny zacat dalsi vztah takze ta to istym sposobom obmedzuje
tak vies ono ked dojdes po 12tke domov...ohucany od customerov tak chces len ist spat a to je vsetko ..
-
javatar
Hardcore addict
ako som ti uz napisal - nepoznam tvoju situaciu detailne ale viem ze bavit sa da rozne a urcite prides na sposob ako si tento "potrebny nadbytok" zabavy doprajes ak budes chciet, nemozem ti pomoct - to si musis sam, mozem ti len poradit (a ani tu radu nemusis odomna prijat), GL a dostan sa z toho skoro - a hladaj sposoby nie dovody 
Ak ti nepomáha ísť von medzi ľudí, tak skús opačne, ísť do prírody, kde je ticho, kľud, občas niekde aj sneh, sem tam niekoho stretneš, napr. aj srnky 
Je mi jasné, že väčšina ťa odbije asi s tým, že vonku je zima, ale dá sa tam prísť na iné myšlienky, odreagovať sa.
Je mi jasné, že väčšina ťa odbije asi s tým, že vonku je zima, ale dá sa tam prísť na iné myšlienky, odreagovať sa.
Ja nehladam dovody preco nie...nie som terepin ^.^ aj ked ho mozno trochu mozem pripominat
)
Mozno je to len tou zimou a mozno to bude cez leto / jar lepsie ale teraz je to take nijake....
zuzanuska : cim viac som sam tym viac premyslam...nie o nej ale o praci napr. nie ze by to bolo zle ale obcas aj tie myslienky preblisknu spat k tomu co bolo a mohlo byt...
javatar : preferujem inteligentnejsiu zabavu ale aj na tu potrebujes ludi a ako si povedal partiu ...Taka ta plytka chlastacka, chatovacka kde sa pije a sexuje...ja to odsudzujem...skusal som sa na tolko znizit ale jednoducho mi to po case zacne prekazat...velmi prekazat. Skratka take osoby si nedokazem vazit...co vazit..ja potrebujem niekomu doverovat.
Ono je to vazne so mnou tazke...co mozem a co nemozem robit a hlavne co chcem. Premyslal som o nejakej tej cinnosti, sporte...kde sa daju nadviazat take tie socialne vztahy na dlhsie...ale momentalne mam zranenia, ktore mi to nedovoluju..
Mozno je to len tou zimou a mozno to bude cez leto / jar lepsie ale teraz je to take nijake....
zuzanuska : cim viac som sam tym viac premyslam...nie o nej ale o praci napr. nie ze by to bolo zle ale obcas aj tie myslienky preblisknu spat k tomu co bolo a mohlo byt...
javatar : preferujem inteligentnejsiu zabavu ale aj na tu potrebujes ludi a ako si povedal partiu ...Taka ta plytka chlastacka, chatovacka kde sa pije a sexuje...ja to odsudzujem...skusal som sa na tolko znizit ale jednoducho mi to po case zacne prekazat...velmi prekazat. Skratka take osoby si nedokazem vazit...co vazit..ja potrebujem niekomu doverovat.
Ono je to vazne so mnou tazke...co mozem a co nemozem robit a hlavne co chcem. Premyslal som o nejakej tej cinnosti, sporte...kde sa daju nadviazat take tie socialne vztahy na dlhsie...ale momentalne mam zranenia, ktore mi to nedovoluju..