Paranormal Activity
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
podľa toho či tým "niečim podobným" myslíš spôsob natáčania alebo tématiku duchov...
ale asi každý ti na to odpovie že záhada blair witch
ale asi každý ti na to odpovie že záhada blair witch
-
tomasito13
Star
-
audiotrack
VIP
to je vec vkusu. Na csfd je jeden pekný komentár s ktorým sa ztotožňujem, a píše sa tam asi toľko že pár "strašidelných" scén ktoré navyše nikoho nevystrašia lebo spočívajú iba v nadvihnutí paplonu alebo pohýbaním dverami a dokonca sa všetky diali v noci takže človek ich predvída a čaká, je na horor dosť málo.
Ak sa na to ale nepozerám ako na horor ale ako pohodový film ktorý si pozrem v rámci prestávky v učení a po skončení ho zmažem a idem sa venovať niečomu inému, tak celkom ušlo.
Ak sa na to ale nepozerám ako na horor ale ako pohodový film ktorý si pozrem v rámci prestávky v učení a po skončení ho zmažem a idem sa venovať niečomu inému, tak celkom ušlo.
Podla mna je to brutalna vec vkusu... lebo nahodou ja som sa bal dost, pozerali sme to v noci vo velkom dome, a prva polka filmu bola len o Samovi Fisherovi (Splinter Cell) ako ho vykopla žena a po tme narazil do steny a podobne kraviny, potom nam dosli vtipy a boli sme riadne posratí (2 polka filmu, vlastne tam kde sa aj nieco dialo). Na druhy krat to uz bola cista komedia to bolo pozerane cez den a vedeli sme co sa stane takze tak...
Tiez sa mi zda, ze tento film je tak velmi nadhodnoteny prave kvoli tomu, ze sucasni tinedzeri nemali moznost zazit horory s kvalitnou atmosferou, kedze za posledne roky nam Hollywood serviroval prevazne horory plne detailnych zaberov na rozrezane tela, otvorene zlomeniny, atd.
Novsie dobre horory z poslednych rokov nepochadzaju z USA
Napriklad francuzsky Haute Tension (ten tak zo screenov neposobi, ale az tolko krvi tam nebolo
) a spanielsky Rec.
Novsie dobre horory z poslednych rokov nepochadzaju z USA
Napriklad francuzsky Haute Tension (ten tak zo screenov neposobi, ale az tolko krvi tam nebolo
-
tomasito13
Star
-
Soviet
Darca
Kusnut a odhryznut je rozdiel..Vari ty mas ruku bez kosti?tomasito13 napísal:to Gothar: Videl som obidve tebou spominane horory a nic moc, ja proste sa strasne bojim duchov tak to asi bude tym ze na mna tak zaposobil PA
to mi-chau: co je na tom nemozne? nevies si kusnut do ruky?
Bojis sa duchov? Vsak, ale tam ziadneho ani len nenaznacili..Keby aspon s tym kusok prace si dali, ale usetrili este aj natom, ze len veci pohybovali bez akehokolvek nacrtu...Ked sa bojis takychto duchov, ktoreho anilen totalne nevidno, tak nechapem ako mozes spat..Vsak tym padom moze byt nad tebou kazdy vecer
-
tomasito13
Star
vidis kost ma nenapadla to je pravda... a co sa tyka filmu to ze tam neni vidno ducha neznamena ze tam neni ale to neriesme teraz a nebojim sa spat predstav siSoviet napísal:Kusnut a odhryznut je rozdiel..Vari ty mas ruku bez kosti?
Bojis sa duchov? Vsak, ale tam ziadneho ani len nenaznacili..Keby aspon s tym kusok prace si dali, ale usetrili este aj natom, ze len veci pohybovali bez akehokolvek nacrtu...Ked sa bojis takychto duchov, ktoreho anilen totalne nevidno, tak nechapem ako mozes spat..Vsak tym padom moze byt nad tebou kazdy vecer
bolo vidno tiene..na dverach, ktore zatvaralSoviet napísal:Kusnut a odhryznut je rozdiel..Vari ty mas ruku bez kosti?
-
ilfirinSVK
Light Expert
Ja mám z tohto filmu zmiešané pocity.
Nápad, príbeh, štýl kamery.
Ziadne vysvetlenie co im vlastne robilo zle, duch, demon, duch dievcata, ci osud, unikla smrti ked im vyhorel barak tak ju nahanal osud alebo co?. Dalej sem-tam nudné scény. Dost vela vecí nevystvetlených/neukázaných, skoro stále boli doma ako keby nemali ani prácu. Na to ze mali badatelne dokazy na kamere o tom ze im duch robí stopy sa ten chalan choval jak trtko a stále tomu neveril, dievca co si rozkusalo ruku totalne okopirovane z the exorcist... atd atd 
Celkovo to nieje nejaký trhák, ani film s kvalitnou myšlienkou, no pozerat sa na to dá.
Na mna najviac nechutne zaposobil ten výkrik a následná rana do steny. To mi pripadalo ako keby bol za stenou lucifer alebo co...
Celkovo to nieje nejaký trhák, ani film s kvalitnou myšlienkou, no pozerat sa na to dá.
Na mna najviac nechutne zaposobil ten výkrik a následná rana do steny. To mi pripadalo ako keby bol za stenou lucifer alebo co...