Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
Osobne som tiež za to, aby sme zachovali triezve uvažovanie a 2 milióny eur za jednu dávku jedného lieku pre jedno dieťa, to je strašná pálka. Za 2 milióny sa dá nakúpiť niekoľko luxusnejších CT prístrojov, ktoré budú slúžiť ďalších 40 rokov tisíckam pacientov. Chápem rodičov, že chcú pomôcť chorým deťom a chytia sa každej šance. Ale daný liek ešte ani neprešiel klinickými testami a celý ten cirkus je len kvôli tomu, lebo sa údajne nejakému chlapcovi z Maďarska zlepšil zdravotný stav po podaní daného lieku. Výrobca lieku nekomunikuje s našimi lekármi a neodpovedal na žiadne otázky. Navyše poisťovňa hradí nejaký tiež nový liek, ktorý síce nerobí zázraky, ale tiež dosť pomáha zlepšiť stav deťom s týmto ochorením.
Na druhej strane, ak sa to nezaplatí z verejných zdrojov, ale zaplatí to Fico a jeho kumpáni (veľmi nereálny scenár), tak proti tomu nemám nič. Haščák by to mohol zacvakať a pre neho by to boli len drobné.
Na druhej strane, ak sa to nezaplatí z verejných zdrojov, ale zaplatí to Fico a jeho kumpáni (veľmi nereálny scenár), tak proti tomu nemám nič. Haščák by to mohol zacvakať a pre neho by to boli len drobné.
Je to iba Borisova finta ako zaposobit na voličky.
------
------
- Prílohy
-
- images.jpg (12.32 KiB) 1791 zobrazení
Nezamýšlal sa niekto nad tým, ak by matovič vyhral volby, že by najlepším kandidátom na premiéra bol Budaj? Keď môže byť Pelegriny, prečo nie Budaj. To by bolo od Matoviča naozaj pekné gesto a konečne by tam mol nejaký normálny človek.
-
starysomar
Hardcore addict
Či by on chcel...
Zaujímavé, hoci dlhé video:
https://www.facebook.com/projektn.sk/vi ... 619092332/
Načítalo sa mi aj bez prihlásenia, hádam pôjde všetkým.
Zaujímavé, hoci dlhé video:
https://www.facebook.com/projektn.sk/vi ... 619092332/
Načítalo sa mi aj bez prihlásenia, hádam pôjde všetkým.
Budaj? Celý problém je, že premiér by mal mať reálny politický výtlak. Čo má Budaj? Pri všetkej úcte a to jeho prácu aspoň jedným očkom sledujem to je politická osobnosť 3. kategórie.
Dnes Galko a spol. pomohli Smeru otvorit mimoriadnu schodzu. DS ich ziada o odchod z kandidatky. Dost tragicky koniec tejto particky.
J, nejak som nechápal tým rozvojom v sas, ale toto bol riadny fail. A ak mali takéto aj v strane tak sa nečudujem. Nie sú tam prvý deň , čiže to muselo byť úmyselne.
Zrejme tusia svoj koniec v politike a za nejake vsimne sa na taketo nieco nechali nahovorit.
Veru, tak trochu som lutoval ze Rajtar nakoniec kandiduje za DS pretoze som mu vzdy fandil. Ale toto dnesne vystupenie je na zaplakanie a ich obhajoba este viac. Ale dobre im tak, aspon tym jasne specatili svoj osud na styl Prochazku.
-
starysomar
Hardcore addict
Ušatý sa vyfarbil - a nie len týmto.
Isto za ním Sulíkovi smutno nieje.
Isto za ním Sulíkovi smutno nieje.
Galko a spol. sa môžu hanbiť. Asi dostali od Fica zlatého padáka. Spravili to za peniaze, iné vysvetlenie tam nie je.
Ale žiaľ takýchto ľudí tam je aj bude dosť, čo za peniaze aj svoju matku predajú.
Ale žiaľ takýchto ľudí tam je aj bude dosť, čo za peniaze aj svoju matku predajú.
Dnes som mal v schránke obálku s nápisom 18+, tak som sa tešil, že konečne nejaká špinavá politická kampaň...a vo vnútri bola zmluva Bugára s občanmi, kde čestne sľubuje, že nepôjde do koalíció so SMERom.

On do koalície s Ficom? Nemožné.
Béla má charakter. Charakter patologického klamára.
On klame aj keď sa pýta.

Béla má charakter. Charakter patologického klamára.
Na JOJke ide teraz diskusia nazivo, Na hrane, su tam Sulik, Kollar, Harabin, Hlina, Drucker...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ano, tiez sledujem. Skoda ze davaju kazdu chvilu reklamu a nedovoluju aj divacke otazky, co normalne maju...
A ha-ra-bin uz neslabikuje
A ha-ra-bin uz neslabikuje
Tak predsa. Za celé 4 roky poslaneckého mandátu sa hlavná odborníčka ĽSNS na zdravotníctvo dokázala zapojiť do činnosti v NRSR ešte druhýkrát. Prvýkrát to bolo, keď sa na zdravotníckom výbore prejednával zákon o očkovaní a stratifikácia nemocníc, tak pani poslankyňa navrhla, aby Slovensko vystúpilo z NATO. No a teraz zase toto...
Keby som bol poslanec, tak sa po jej procedurálnom návrhu prihlásim a navrhnem ďalší, keďže sa väčšina poslancov hlási k slovenskej národnosti, tak aby sme si všetci zaspievali...čo ja viem..."Išou Macek od Mavuacek..." Čím viac času by som zobral Dankovi, tým menej bude mať na schválenie tej miliardovej sekery, o ktorú sa spolu s Ficom snaží.
Nie som katolík, ale pani poslankyni, expertke na zdravotníctvo a kresťanstvo, odporúčam, aby sa vrátila k štúdiu biblie. Dosť sa tam píše o ľuďoch ako ona, ktorí majú potrebu sa takto verejne nasilu ukazovať ako strašne veria v Boha...
Keby som bol poslanec, tak sa po jej procedurálnom návrhu prihlásim a navrhnem ďalší, keďže sa väčšina poslancov hlási k slovenskej národnosti, tak aby sme si všetci zaspievali...čo ja viem..."Išou Macek od Mavuacek..." Čím viac času by som zobral Dankovi, tým menej bude mať na schválenie tej miliardovej sekery, o ktorú sa spolu s Ficom snaží.
Nie som katolík, ale pani poslankyni, expertke na zdravotníctvo a kresťanstvo, odporúčam, aby sa vrátila k štúdiu biblie. Dosť sa tam píše o ľuďoch ako ona, ktorí majú potrebu sa takto verejne nasilu ukazovať ako strašne veria v Boha...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
@ephramko: Nepoznas? Tvoja viera ta uzdravi!
Seriozne mi je uz z tych ludi zle: Kotleba, Fico, Danko, Galko,...
Seriozne mi je uz z tych ludi zle: Kotleba, Fico, Danko, Galko,...
Magiána sa už snažia zlikvidovať aj na diaľnici 
-
starysomar
Hardcore addict
Ja mu prajem všetko najlepšie - najmä najlepšieho psychiatra