Linkman napísal:HZDS - Hnitie zúrivých dôchodcov slovenska - nie klub dôchodcov v parlamentne nemusím
SDKU - tú by som si vedel predstaviť v parlamente
ANO - ak sa pod tým myslí Lintnerov okruh budiž inak nie
SMER - ak vyhrá volby on prosím posledného kto bude opúšťať slovensko, aby zhasol.
KDH - lepšie vidieť v parlamente ich ako taký smer
SMK - tiež rozumná politická strana ktorú rád uvidím v zostave
KSS - súdruhovia, rád som sa pobavil nad niektorými vašimi návrhmi a myšlienkami, no opakovaný vtip už nieje vtipom radšej ostante doma
SNS - narodnostnych nemusim... ja som Slovak a nepotrebujem k tomu Slotovcov co by najradsej dobyli Budapešť a pozatykali kadehoko za to že ich predkovia utlacali Slovakov...
SF - Nepovažujem za polit. stranu sú to len zradcovia sdku
Trochu ta musim poopravit a viem, ze sa stretnem z ohlasom ale Hzds nie je len o dochodcoch. Ja som vo veku namile vzdialenom od dochodku a mne sa tam niektory lubia. Najma sa mi lubi Veteska... vzdy ked som ho videl v relacii niekde v tv sa neisiel hadat ako to robia "stary dobry" "miky" a "vldo". Aj ked bol v relacii s Bugarom tak davali argumenty a nezhadzovali sa, ako to na nasej scene je zvykom. Preto ak by Hzds isla s nim ako predsedom mala by u mna vyhrate.
Co sa tyka Sdku...stacilo dakujem
Sns...narodniarov je treba, ale trochu umiernenejsich!a nie takych co stia z balkonov
Smk...keby to neboli madari povedzme, ze hej.<- Teraz ma iste budete chciet rozniest na kopytach, ale ja viem svoje. Nechcem aby sa mi niekto prihovaral v obchode "tesik".
S ostatnym by som suhlasil.