Particie na Hdd

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
melon
Light Star
Light Star

Particie na Hdd

Príspevok od používateľa melon »

Potreboval by som poradit. Planujem kupit nove Hdd,pricom mam este dva v pc. Chcem na ten novy nainstalovat windows,ale rozdelit ho na dve particie,aspon tak to u vacsiny vidim.V com je vyhoda aby som ten disk rozdelil na dve particie teda C a D?
Chcem sa vyhnut problemu,ze mi odisiel windows mal som na nom asi 200 Gb dat a nemam ich kam presunut,pretoze ten disk chcem formatovat. Ked budem mat dve particie,bude sa dat urobit format len tej casti disku kde mam windows a ta druha ostane nedotnuta? Lebo je skoda mat 500 Gb disk len na system a data ukladat na druhy disk.Dakujem.
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

podal si si otazku a zaroven aj odpovedal, takze ano, ak mas napr 500gb disk rozdeleny na dve casti napr 100+400gb a system mas na 100 tak pri pripadnom formate staci naformatovat len tu cast a druha cast ti ostane tak ako predtym, nedotknuta
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

Paulie zere mi to oci ked pises giga bit a nie Giga Byt :-D je to troska rozdiel :-)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Shano napísal:Paulie zere mi to oci ked pises giga bit a nie Giga Byt :-D je to troska rozdiel :-)
A ešte gigabit a gigabyte, to je väčší rozdiel :D
melon
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa melon »

Ok no faajn tak diki, tak mozem sa na to hned dat...

Len chalani najhorsie je instalovat ten software...Novy pocitac zlozi clovek za par minut :smt023
Napísať odpoveď