pasmo 2,4Ghz

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Jaroslav
Novice
Novice

pasmo 2,4Ghz

Príspevok od používateľa Jaroslav »

caute mam 2x wline w3000g potrebujem urobit spoj na 200m priama viditelnost nastavene na wds ale s rychlostou biedne 2700 az 2900 kB/s.Nie je to akosi malo?Zatial to skusam doma v izbe,kanale su volne tak nevidim problem v zaruseny,uz som poskusal vsetko mozne, chcel by som aspon 5000kB/s :smt033
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pasmo 2,4Ghz

Príspevok od používateľa mathev »

s dvoma wlinami vela vody nenamutis.... problem moze byt aj praveze v tom ze ich mas v jednej izbe a obidve pecu na plny vykon tak sa navzajom zarusuju
mne sa takto bezne chovaju spoje ked ich doma na stole skusam pred realnou prevadzkou ze akonahle ich mam vedla seba a pecu na plno tak ta prenosova rychlost je znizena prave koli tomu ze sa medzi sebou zarusuju

skus na nich znizit vykon ak to ich amaterske web rozhranie dovoluje... kazdopadne na nejaky stabilny spoj by som urcite 3000g cka hned zavrhol a kupil nieco poriadne a na 5 giga... je to investicia zhruba 140 eur ked kupis 2 kusy nanostationov od ubiquity a mas slusny konekt cez ktory pretlacis mnohonasobne viac...

kazdopadne tych 2900kB je podla mna malo aj na tieto apcka to je pravda...
Jaroslav
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jaroslav »

vykon je na minimum,,ide o to ze mi lezia na stole skoda ich vyhodit tak skusam cez ne pretlacit co najviac zajtra skusim na vecsiu vzdialenost ,,, nemas nahodou skusenosti s rocket M5 ?
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

rocket M5 ma znamy na jednom spoji a v pohode... ja som M5 rockety nikdy nemal ale tieto ubiquity zariadenia su celkom v pohode...
teraz som robil jeden projekt a pouzili sme na prepoj dvoch hotelov 2 5kove nanostationy, tecie cez to na cca 200 metrov 50 mbit full duplex a zatial v pohode.
kazdopadne na nejaky fakt dolezity spoj by som si to nenasadil. ale za tu cenu je to super volba a cokolvek z hentej airmax rady ma v podstate podobne parametre takze ci das bullet, rocket, nanostation, alebo po novom airgrid nemas tym co pokazit. zariadenia su to kvalitne a za super cenu.
Napísať odpoveď