Paypal ucet
-
vladko3007
Medium Expert
Paypal ucet
Potreboval by som poradit.Vytvoril som si vcera paypal ucet ale chce paypal code a ten neviem nikde najst chce overit kartu ale bo potvrdit.
Re: Paypal ucet
neprišiel ti e-mail?
-
vladko3007
Medium Expert
jj prisiel ale az teraz som si ho pozrel.Tak teraz musim cakat az ked my ho poslu?Je to anglicky a moja anglinctina nieje na jednotku
skus google prekladac a zisti o com pisu
-
vladko3007
Medium Expert
jj zistil som skusim par dni pockat toto pisu Poplatok vytvára unikátny 4-miestne číslo vašej karty výpis. Ak nechcete zobraziť poplatok hneď, nebojte sa - niekedy to trvá niekoľko dní sa ukázať.
maju asi velke nabory a malo pracovnikov
jj pockaj este
daj si spravit vypis, zavolaj do banky alebo pockaj, kym sa ti ta transakcia zobrazi vo vypise v internetbankingu
a nauc sa hladat
a nauc sa hladat
-
vladko3007
Medium Expert
Diky a pouzil som hladat ale vsetko co som nasiel bolo platenie cez paypal
je to v popise transakcie v ebankingu, ak to neni tam, tak ti ebanking nezobrazi vsetky detaily a musis bud ist na pobocku, alebo zavolat na infolinku
kazda banka to ma inak
kazda banka to ma inak
Vlastna skusenost: Tatrabanka - kod som v Ibankingu nenasiel, dokonca som ho nenasiel ani na vypise, ktory som si nechal spravit na pobocke. Ale zamestnanec na linke Tatra Dialog mi ho, po overeni udajov, ci som to skutocne ja, ochotne nadiktoval.
Vlastna skusenost: Tatrabanka - kod som v IB nasiel, zvykne sa objavit do 4 pracovnych dni vedla pohybu na karte. Mozno mam len lepsie oci 
ja mam v CSOB aj taku moznost, ze zobrazit/skryt detaily a ten kod bol prave v tych detailoch (sprava pre adresata alebo co, uz sa nepamatam)
-
vladko3007
Medium Expert
Dakujem vam uz mi poslali a este sa chcem spytat,Chcem zaplatit jednej holke a poslala mi len mail mate stym skusenosti?
Diky
Diky
cavte, mal som prijat platbu na paypal prvy krat....dotycny mi poslal sumu, nic mi neprichadzalo a o 2 dni mi prisiel mail:
zmazane ...
//ob3l1x
ked kliknem na ten link otvori sa mi stranka, kde sa prihlasim a stav penazi je nezmeneni
co mam robit?
zmazane ...
//ob3l1x
ked kliknem na ten link otvori sa mi stranka, kde sa prihlasim a stav penazi je nezmeneni
co mam robit?
mas to tam napisane ...
zmazal som ten mail ...
ten mail na ktory ti poslal platbu nemas priradeny k paypal uctu ... pridaj si dany mail k paypalu a potom platbu dostanes ...
zmazal som ten mail ...
ten mail na ktory ti poslal platbu nemas priradeny k paypal uctu ... pridaj si dany mail k paypalu a potom platbu dostanes ...
o tom je cely paypal, ze nemusis poskytovat osobne udaje, ale len emailvladko3007 napísal:Dakujem vam uz mi poslali a este sa chcem spytat,Chcem zaplatit jednej holke a poslala mi len mail mate stym skusenosti?
Diky
-
vladko3007
Medium Expert
To napisem ten mail a tam poslem peniaze s mojho paypal uctu?Lebo nakupovanie je celkom ine
-
durkomuhehehe
Novice
cawte potrebujem niekoho... kto pouziva paypal... prosim o pomoc...