pc alebo konzola
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
pc alebo konzola
kedze mam stary pc a ties aj konzolu, rozmyslal som nad ps3 ale aj nad dobrym pc kamarat vravel ze urcite pc ze konzola sa nikdy nevirovna pc a dalej hovori ze ked us tak konzolu tak xbox360 a ze ps3 neni lepsie ako xbox360.co si myslite romislal som nad roznimy konzolami ps3,xbox360 alebo by som aj pockal na novy ak vijde,wii psp co by ste mi poradili a co si myslite co je lepsie
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
dalsia vyhoda pri Xkach vyrobcovia vyhlasili, ze hry budu vzdy iba na DVD DL - to znamena ze chipnes si Xko kupis DL DVDcka stiahnes hru a napalis....a mas vybavene....sice mas blu - ray na PSkach, ale filmy vela ic hneni napalovacku poriadne u nas nezozenies a to este nejaku tu dobu potrva kym budu ceny normalne...
a ide aj oto že kedy si si pametam ako som ja kupoval za 50sk napalene cd s hrou na ps1 ale ted to tak neni malokto si na to trufa kedže už sa do toho obuli aj policajty.....ale už to neni take lahke prepaliť ps3 hru aspon čo som počul mno takže jednoznačne xko a tich nejakych 5000 čo ti ostane vraz do pc ........alebo si kup hry
To zalezi hlavne na tebe, ak chces hlavne hrat hry(zalezi aj na type hier, ktore oblubujes), tak jednoznacne konzolu, odpadnu ti starosti s upgradeom a vsetky hry ti pojdu tak, ako vyrobcovia chcu. Ale na plny zazitok k tomu potrebujes aj kvalitny televizor.
PC zvlada aj dalsie veci a v sucasnosti je mozne za rozumne peniaze postavit slusny pocitac, na ktorom si nove hry zahras v pohode, ale nie na maximalnych detailoch, tam uz potmo cena rychlo stupa. Prislusenstvo ku konzolam je aj trochu drahsie.
Ja som si kedysi myslel, ze herne PC je blbost a ak nieco na hry, tak iba konzolu, lenze v sucasnosti je to uz s cenami hernych PC lepsie.
Cize teraz by som volil PC, sice je trh PC oproti konzolam trochu ochudobneny, hlavne akcnejsie tituly vychadzaju na PC neskor, alebo vobec. Rozne simulatory, strategie a FPS hry vychadzaju na oboch platformach alebo iba na PC(lepsie moznosti na ovladanie), takze si vyber
PC zvlada aj dalsie veci a v sucasnosti je mozne za rozumne peniaze postavit slusny pocitac, na ktorom si nove hry zahras v pohode, ale nie na maximalnych detailoch, tam uz potmo cena rychlo stupa. Prislusenstvo ku konzolam je aj trochu drahsie.
Ja som si kedysi myslel, ze herne PC je blbost a ak nieco na hry, tak iba konzolu, lenze v sucasnosti je to uz s cenami hernych PC lepsie.
Cize teraz by som volil PC, sice je trh PC oproti konzolam trochu ochudobneny, hlavne akcnejsie tituly vychadzaju na PC neskor, alebo vobec. Rozne simulatory, strategie a FPS hry vychadzaju na oboch platformach alebo iba na PC(lepsie moznosti na ovladanie), takze si vyber
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mARILYN mANSON: Ja som za pocitac, pretoze na tom mozem vsetko. Ako sa tak divam na nete, tak hry na PS2 ci X-Box360 nie je problem najst. Na PS3 nic nevidim. Takze by som sa priklonil k X360-tke. Osobne by som sa ale rozhodol pre pocitac, no zalezi od tvojho rozpoctu a moznostiach.
Hextall: Netrep.
Zaxman: Tvoj nazor stoji za hovno, navyse sa bez interpunkcnych znamienok neda poriadne desifrovat. Nauc sa prosim ta pisat bodky a ciarky alebo radsej nic nepis.
ST1: Netrep, hla: http://www.alza.sk/napalovanie/blu-ray- ... 849410.htm
Hextall: Netrep.
Zaxman: Tvoj nazor stoji za hovno, navyse sa bez interpunkcnych znamienok neda poriadne desifrovat. Nauc sa prosim ta pisat bodky a ciarky alebo radsej nic nepis.
ST1: Netrep, hla: http://www.alza.sk/napalovanie/blu-ray- ... 849410.htm
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hlasoval som za PC, pretoze som nan odpradavna zvyknuty. Neviem si predstavit, ako by som hral FPS s tymi gamepadmi, proste bez WSAD a mysky by som si to asi moc neuzil. Dalej nasleduje variabilita, hoci dnesne konzoly ponukaju aj pristup na net, alebo podobne serepeticky, aj tak sa to PC nevyrovna.
Ak by som si mal vybrat z konzol, tak tam by to zaviselo na kriteriach. Paci sa mi , ze PS3 ma integrovany BD prehravac, na druhej strane sa mi zasa celkom pozdava WII, ktore podla mojho osobneho nazoru spravilo malu revoluciu, co sa tyka hrania hier a interakcie medzi hracom a hrou. Ale priznam sa, ze okrem PS2 som v zivote ani jednu z konzol nevyskusal, takze neviem, v kazdom pripade viem, ze hry sa sice obcas zahram, kvoli tomu by som si ale asi konzolu nekupil...Vsetko proste zavisi od zamerania, tak ako to tu spomenulo uz viacero ludi...
Ak by som si mal vybrat z konzol, tak tam by to zaviselo na kriteriach. Paci sa mi , ze PS3 ma integrovany BD prehravac, na druhej strane sa mi zasa celkom pozdava WII, ktore podla mojho osobneho nazoru spravilo malu revoluciu, co sa tyka hrania hier a interakcie medzi hracom a hrou. Ale priznam sa, ze okrem PS2 som v zivote ani jednu z konzol nevyskusal, takze neviem, v kazdom pripade viem, ze hry sa sice obcas zahram, kvoli tomu by som si ale asi konzolu nekupil...Vsetko proste zavisi od zamerania, tak ako to tu spomenulo uz viacero ludi...
Záleží aj na tom čo hráš. Total War si IMHO na konzole nezahráš nikdy 
*thumb up 4 PC ozaj to máš viacúčelové, síce ale na konzole nikdy povedzme počas tej životnosti 3-5 rokov (pokiaľ nebude "morálne" zastaraná) nemusíš riešiť žiadnu kompatibilitu (takisto niektoré firmy (hry)preferujú konzoly - NHL, Assasins Creed naznačil, že konzoly sa stávajú HW #1 pre hry)
*thumb up 4 PC ozaj to máš viacúčelové, síce ale na konzole nikdy povedzme počas tej životnosti 3-5 rokov (pokiaľ nebude "morálne" zastaraná) nemusíš riešiť žiadnu kompatibilitu (takisto niektoré firmy (hry)preferujú konzoly - NHL, Assasins Creed naznačil, že konzoly sa stávajú HW #1 pre hry)
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
dakujem za vase nazori velmi ste mi pomohli. velmi rozmyslam nad pc ale kvuli mojmu otcovi je troch divny som chcel konzolu tv budeem mat good tak o to sa nheobavam rozmislal som asi nad xbox a mozno to wii.neviete na com su hry na wii?cdi sa to da napalit a alebo dat chip? alebo si musim kupovat hry.a na xbox je aj haloo na a xbox je us dlho a nahodov si ho kupim a hned vijde nove a hry us budu vychadzat iba na nove xbox o to mi ide.