PC Benchmarks - SUPERPI

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2810
Registrovaný: 17 máj 2005, 23:36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

tak mam nove pc :)
p4 3,6GHz, 800FSB, 2mb cache
ddr2 1024mb @ 667MHz (zatial single channel) kingston
7900GTX
osadene v MSI P4N SLI...
disky a dvd mi ostali a flopy som definitivne vyhodil (o:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 19280
Registrovaný: 02 nov 2005, 17:03

Príspevok od používateľa brm »

deblasco napísal:tak mam nove pc
..no to je pekné.. :) len si zabudol na tú najdôležitejšiu vec k tejto téme.. a to hodnotu SuperPI pre 1M.. ;)
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 489
Registrovaný: 08 feb 2007, 19:46
Bydlisko: Košice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice @ 2450 Mhz
MB: Asus A8V-XE HTT @ 980Mhz FSB @ 245 Mhz
RAM: 2x256/266Mhz @ 410 MHz 3-3-3-5-1T
Windows XP SP2, Super PI 1.5


1 M = 36.500s

SCREEN:

Obrázok
Ravenman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 393
Registrovaný: 08 apr 2006, 18:12

Príspevok od používateľa Ravenman »

:!: nejak zabudate po vacsine pisat podstatnu hodnotu vypoctu (512K,1M,2M ...)


inak ja mam pri 1M -31 s , AMD A64 SanDiego ,SH-E4 @ 2700 Mhz
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 19280
Registrovaný: 02 nov 2005, 17:03

Príspevok od používateľa brm »

V mojom predchádzajúcom príspevku som odhadoval, že ak vymením svoje 333MHz pamäte za 400MHz, tak budem mať o 5sek lepší čas. Nuž sekol som sa len o sekundu. ;) Chyba je možno v CL, mal som CL2.5, teraz iba CL3. ;)

Zostava: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=182261
1M = 58sek
Obrázok

Na zostavu, ktorej základ tvorí Intel P4 NW 1.80GHz je to slušný výkon, nemyslíte? A ešte stále je tam skrytý potenciál!!! ;) Časom skúsim atakovať 50sek hranicu prekročením 3GHz a pohraním sa so súčasnými pamäťami.. :D

OT: Ravenman.. prečítaj si hneď prvý príspevok, majú sa tu uvádzať len 1M časy. ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 11286
Registrovaný: 26 júl 2006, 19:41
Bydlisko: Australia <-!PB!->
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

:)
Prílohy
SuperPi.png
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5097
Registrovaný: 29 jan 2006, 15:57
Bydlisko: my heaven is your hell
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

trochu som CPU zdvihol tep, oproti tomuto: http://www.hojko.com/post344009.html#344009 . ziskal som 3s. :P
Prílohy
spi.gif
(97 KiB) 564 stiahnutí
robeno
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 503
Registrovaný: 15 okt 2005, 13:42
Bydlisko: Bali
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

1M: 16,765s :)
Prílohy
masina
masina
XavierX
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 50
Registrovaný: 23 apr 2007, 14:56
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XavierX »

CPU: DualCore Intel Pentium D 805 @ 3200.9 MHz (pôvodný: 2667 MHz, overclock: 20%)
RAM: DDRAM2 2x1G 675MHz Corsair Twin2X teraz sú na 400MHz DualChanel
MB: Asus P5VDC-X

výsledok jest: 43s :?
Prílohy
PC.jpg
nucli
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 123
Registrovaný: 10 máj 2007, 15:43
Bydlisko: Horsky Park - HOPA ! (BA)

Príspevok od používateľa nucli »

A64 4000+ (2400mhz) + 2x kingston 512mb 2-3-2-5 400 mhz
Prílohy
cpupi.png
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3174
Registrovaný: 07 mar 2005, 14:25
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

doska gigabyte, chipset NF560, pamete kingston 2x1Gb 860mhz

JJJ, podozrivo dobry vysledok s Opteronom na 2,7ghz a rovnakou cache
Prílohy
pi.jpg
3ghz.jpg
ehm123
King
King
Príspevky: 1658
Registrovaný: 27 feb 2006, 6:45
Bydlisko: PD / Praha

Príspevok od používateľa ehm123 »

mystique napísal:doska gigabyte, chipset NF560, pamete kingston 2x1Gb 860mhz

JJJ, podozrivo dobry vysledok s Opteronom na 2,7ghz a rovnakou cache
vidis,keby si si priplatil 400sk na C2D E4500 tak by ti to vyslo za 20sekund a ani by si nemusel tak tuho taktovat!
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Co na tom, ze pri realnom pouzivani bude vysledok presne opacny, ze? :roll:
ehm123
King
King
Príspevky: 1658
Registrovaný: 27 feb 2006, 6:45
Bydlisko: PD / Praha

Príspevok od používateľa ehm123 »

t0m4s3 napísal:Co na tom, ze pri realnom pouzivani bude vysledok presne opacny, ze? :roll:
nic

http://www.hojko.com/download.php?id=21805
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Co si chcel povedat tym obrazkom?
ehm123
King
King
Príspevky: 1658
Registrovaný: 27 feb 2006, 6:45
Bydlisko: PD / Praha

Príspevok od používateľa ehm123 »

t0m4s3 napísal:Co si chcel povedat tym obrazkom?
najdi si amd x2 5000+ a E4300

tak mi povedz ze x2 5000+ bude v reali vykonnejsie ako E4500...nemyslim
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A teraz ja jeden obrazok a potom zase jeden ty, hej? :-D
Prílohy
1.png
ehm123
King
King
Príspevky: 1658
Registrovaný: 27 feb 2006, 6:45
Bydlisko: PD / Praha

Príspevok od používateľa ehm123 »

t0m4s3 napísal:A teraz ja jeden obrazok a potom zase jeden ty, hej? :-D
imho obdivujem ta...ty by si sa hadal aj 10 stran ktory procak je lepsi ;)

ale pozri...aky mas taktovaci potencial AMD??ziadny...C2D E4500??bezi v klude na 3,4GHz neveris??najdem ti adresu anglickej firmy ktora predava taktovane pc s takouto frekvenciou - a kedze si to dovolia predavat verim ze je tam este rezerva a ze by to slo este aj vyssie...kam potom moze ist ten amd??nikam
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

e4500 bezne na 3,4GHz rozhodne nie je. 3Ghz, mozno 3,2GHz bezne ano, 3,4GHz uz skor vynimka. Kam ide 5000+ niekde k 3GHz takisto. Ale iste si uvedomujes, ze taktuje mozno 1% uzivatel (aj to je imho vysoke cislo) a preto je maximalne vhodne porovnavat procesory na zakladnych taktoch.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 37984
Registrovaný: 24 apr 2004, 18:29
Bydlisko: Európa
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

warezman: Kolko beznych ludi taktuje PC a kolko beznych ludi je ochotnych si to objednat z USA??? A neviem preco sem pleties taktovanie, pozeraj sa na grafy normalnych defaultnych nastaveni.
Napísať odpoveď