PC Benchmarks - SUPERPI

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

PC Benchmarks - SUPERPI

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Napadlo ma spravit zaujimavy serial ohladom vykonu vasich PC.

Zacneme programom SuperPI [prikladam]. Pastujte alebo pridavajte sem vysledky pocitania PI na 1M desatinnych miest. Screenshoty poprosim co nejmensie. Idealne by bolo napisat co najpodorbnejsi popis PC na ktorom ste to robili t.j. hlavne CPU, Doska, Pamate

//edit idealne je napisat aj frekvenciu pamati na ktorej bezia. Diki
drakeman
Guru
Guru
Príspevky: 2519
Registrovaný: 29 nov 2004, 17:20
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Duron (Morgan) 1356MHz, Abit Kt7 A Raid, 512 - 133MHz SDRAM

000h 02m 26s
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3174
Registrovaný: 07 mar 2005, 14:25
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Sempron [email protected] Mhz
512 ddram PC 410 pri casovani 7-3-3-2,5 a napati 2.7V
Asus A7N8X - e deluxe

Ps: cpu-z je dopastnuty navyse....
Prílohy
49s.JPG
49s.JPG (58.22 KiB) 5509 zobrazení
DarthVader
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 378
Registrovaný: 30 júl 2004, 13:53
Bydlisko: VK
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarthVader »

Celeron 850 MHz
384 MB SDRAM
MB Matsonic MS7057 b-step
Asus A9550

+000h 02m 40s
cephelec
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 334
Registrovaný: 23 júl 2004, 22:17
Bydlisko: Pc Košice

Re:

Príspevok od používateľa cephelec »

AMD Athlon XP [email protected]
DIMM DDRAM 512MB 400MHZ PQI
ASUS A7V600-X
+000H 01M 05s
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1082
Registrovaný: 03 jan 2005, 14:45
Bydlisko: BA
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Abit IC-7
Celeron D 2,[email protected],2
Apacer 2*512 Dual 374Mhz

Vysledok: 54s
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

DarthVader napísal:Celeron 850 MHz
384 MB SDRAM
MB Matsonic MS7057 b-step
Asus A9550

+000h 02m 40s


mozes hodit screen?
DarthVader
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 378
Registrovaný: 30 júl 2004, 13:53
Bydlisko: VK
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarthVader »

t0m4s3 napísal:
DarthVader napísal:Celeron 850 MHz
384 MB SDRAM
MB Matsonic MS7057 b-step
Asus A9550

+000h 02m 40s


mozes hodit screen?


Jasnačka
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

myslel som skor taky screen ako hodil mystique .. vysledok spolu aj s cpu-z pretoze ten vysledok je podozrivo dobry ;)
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3174
Registrovaný: 07 mar 2005, 14:25
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

t0m4s3 napísal:myslel som skor taky screen ako hodil mystique .. vysledok spolu aj s cpu-z pretoze ten vysledok je podozrivo dobry ;)


jj suhlasim.... nie je mozne aby duron 1356Mhz bol len o 14s rychlejsi oproti celeronu 850... nie je sanca.... ved obycajny 850 duron by mal lepsi vysledok
DarthVader
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 378
Registrovaný: 30 júl 2004, 13:53
Bydlisko: VK
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarthVader »

Jaaaj soráč ja som uplne zabudol ze som ho taktol na 977 MHz.

Ospravedlnujem sa
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3174
Registrovaný: 07 mar 2005, 14:25
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

aj tak sa mi to nezda....
ten celeron by musel byt aspon 1200 minimalne aby si dosiahol taky cas... :?
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3174
Registrovaný: 07 mar 2005, 14:25
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

len tak pre zaujimavost prikladam P II 350 s 512 L2 cache a 128 Mb ram
Prílohy
p2 350.jpg
p2 350.jpg (63.74 KiB) 7044 zobrazení
DarthVader
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 378
Registrovaný: 30 júl 2004, 13:53
Bydlisko: VK
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarthVader »

posielam screen aj s everestom
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2927
Registrovaný: 26 sep 2004, 14:39

Príspevok od používateľa trizzo »

moj test...P4 2,6 GHz oc. @2,73 GHz HT 800 MHz FSB
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5069
Registrovaný: 03 okt 2004, 20:31
Bydlisko: New Zeland

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Ja mam nieco taketo :lol: :lol:
Prílohy
komp.jpg
komp.jpg (21.02 KiB) 5213 zobrazení
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2075
Registrovaný: 23 sep 2004, 15:14
Bydlisko: kade tade
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

hmmm same sunty len sa to tu hemzi za 1 mesiac vam tu vsetkym vytrem zrak :lol: kupujem totiz nove a64 PC :lol: :roll:
drakeman
Guru
Guru
Príspevky: 2519
Registrovaný: 29 nov 2004, 17:20
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

jjj napísal:hmmm same sunty len sa to tu hemzi za 1 mesiac vam tu vsetkym vytrem zrak :lol: kupujem totiz nove a64 PC :lol: :roll:

Hmm zaujimavy sunt, to sem ani davat nemusis :)
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

nieco taketo? :)
drakeman
Guru
Guru
Príspevky: 2519
Registrovaný: 29 nov 2004, 17:20
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

No, dal by som si povedat :)
Napísať odpoveď