Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 18 Okt 2019, 2:20



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 233 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Ďalšia

Choď na stránku
PC Benchmarks - SUPERPI
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.2004
Príspevky: 313
Bydlisko: MT
Karma: Level +1
Príspevok 
Check dis


Prílohy:
MAX.jpg
MAX.jpg [ 81.97 KiB | Zobrazené 681 krát ]
19 Apr 2005, 15:28
Profil  WWW
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.5.2004
Príspevky: 352
Karma: Level +1
Príspevok 
AMD Athlon XP Barton 2500
2x 512mbram 400 Kingstone
ASUS A7V600


Prílohy:
snap.jpg
snap.jpg [ 111.37 KiB | Zobrazené 532 krát ]
21 Apr 2005, 8:54
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.5.2004
Príspevky: 436
Bydlisko: EU
Karma: Level +1
Príspevok 
P4 prescott 3.0ghz
512 MB ram dual channel 400mhz
doska hp 0984h


Prílohy:
Cnv0007123.jpg
Cnv0007123.jpg [ 81.1 KiB | Zobrazené 583 krát ]
23 Apr 2005, 11:26
Profil  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.2.2005
Príspevky: 230
Karma: Level +1
Príspevok 
:twisted: :twisted: :twisted: PI 133MHz, 24Mb RAM [1M] 000h 19m 22s


[1M] Sempron 2300+ (1577MHz) 1:10

1577@1900 0:59

1577@1947,5 0:56


06 Máj 2005, 17:39
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.8.2004
Príspevky: 316
Karma: Level +2
Príspevok 
Takze
AMD MOBILE DURON (AppleBred) 1946 MHz (14x139)
512 MB RAM (Infineon - kedze doska viac neda tak idu iba na 278 MHz)


Prílohy:
SuperPi.jpg
SuperPi.jpg [ 20.41 KiB | Zobrazené 941 krát ]
06 Máj 2005, 20:18
Profil  ICQ  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18102
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
a kolkatky su to ramky? 400mhz? a to cakas ze pojdu kolko? 400mhz je v duale cize uz tych 278 je kurevsky vysoka hodnota... :shock:


06 Máj 2005, 22:33
Profil  WWW
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.8.2004
Príspevky: 316
Karma: Level +2
Príspevok 
t0m4s3 píše:
a kolkatky su to ramky? 400mhz? a to cakas ze pojdu kolko? 400mhz je v duale cize uz tych 278 je kurevsky vysoka hodnota... :shock:

Hej su to 400 MHz. Ale ta hodnota 278 je efektivne :? (na doske je totiz VIA KT226A) :( :(


06 Máj 2005, 22:37
Profil  ICQ  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18102
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
aha tak v tom pripade je to cislo starsne male :cry:


06 Máj 2005, 22:44
Profil  WWW
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.8.2004
Príspevky: 316
Karma: Level +2
Príspevok 
t0m4s3 píše:
aha tak v tom pripade je to cislo starsne male :cry:

Som si toho plne vedomi :( :( :!:


06 Máj 2005, 22:48
Profil  ICQ  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.1.2005
Príspevky: 201
Karma: Level +2
Príspevok 
amd 850mhz
192mb ram apacer 128 + 64
30gb hdd maxtor
sis 730 m810lmr[/img]


Prílohy:
Poznámka: vysledok
850.jpg
850.jpg [ 54.62 KiB | Zobrazené 520 krát ]
08 Máj 2005, 13:01
Profil  
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.1.2005
Príspevky: 46
Karma: Level +1
Príspevok 
:D


Prílohy:
amd.JPG
amd.JPG [ 44.26 KiB | Zobrazené 947 krát ]
09 Máj 2005, 20:19
Profil  ICQ  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2005
Príspevky: 1082
Bydlisko: BA
Karma: Level +2
Príspevok 
HM super. A co s tym?


10 Máj 2005, 6:13
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.2.2005
Príspevky: 18
Karma: Level +1
Príspevok 
Pamate su v dual channel, ked bol osadeny len jeden modul 512 MB hodnota na 1M bola 51s.
MB: MSI K7N2-L
DDRAM: Apacer 333 MHz CL2
CPU: Barton 2800+


Prílohy:
Barton2800.jpg
Barton2800.jpg [ 90.69 KiB | Zobrazené 923 krát ]
12 Máj 2005, 19:13
Profil  ICQ  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.9.2004
Príspevky: 23
Karma: Level +1
Príspevok .
AMD Athlon XP 2000+
DIMM DDRAM 512MB 400MHZ apacer
gigabyte 7VAX
+000H 01M 13s[/quote]


14 Máj 2005, 11:08
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.2.2005
Príspevky: 3894
Bydlisko: Senec
Karma: Level +5
Príspevok 
Celeron 1200MHz,SD RAM 256MB 133MHz :( ,MB Matsonic MS7177CT


29 Máj 2005, 16:49
Profil  ICQ  WWW
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.11.2004
Príspevky: 198
Karma: Level +1
Príspevok 
OC som este neskusal
/ a 640ram 333MHz


Prílohy:
superpi.jpg
superpi.jpg [ 76.97 KiB | Zobrazené 885 krát ]
29 Máj 2005, 17:34
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.1.2005
Príspevky: 110
Bydlisko: SNV
Karma: Level +1
Príspevok 
CPU:Athlon64 3000+ Socked 754 2000Mhz
MB:MSI K8T Neo
RAM:PQI 515Mb 400Mhz CL2,5 a 2xApacer 256Mb 400Mhz CL3


Prílohy:
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg [ 115.47 KiB | Zobrazené 871 krát ]
29 Máj 2005, 20:20
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.3.2005
Príspevky: 46
Karma: Level +1
Príspevok 
nemozte mi sem hodit tento program?


02 Jún 2005, 6:59
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.5.2005
Príspevky: 15251
Bydlisko: Hnúšťa
Karma: Level +6
Príspevok 
ttaappeettaarr píše:
nemozte mi sem hodit tento program?
Kód:
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=36

google powa
Kód:
http://files1.extremeoverclocking.com/a6dd08ac3002f13fe8009726651c6998/benchmarks/super_pi.zip

direct


02 Jún 2005, 11:28
Profil  WWW
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.12.2004
Príspevky: 8653
Bydlisko: http://photosfrom.me
Karma: Level +6
Príspevok 
ja...
AThlon64 3000+ socket 939
MSI RS480M2-IL
RAM 1GB Apacer


Prílohy:
aj.JPG
aj.JPG [ 25.01 KiB | Zobrazené 824 krát ]
05 Jún 2005, 19:54
Profil  ICQ  Twitter  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 233 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.188s | 16 Queries | GZIP : On ]