PC Problém
PC Problém
Mám taký menší problém s PC.
A síce:
Niekedy keď mam zapnutých viacej aplikácii (nejaká hra, hudba, internet a podobne), sa zrazu vypne počítač, ako keby skapal zdroj alebo čo, ale svieti stále zelene svetlo na skrini (viď. príloha) , ale vôbec nehučí počítač (ako hučí keď ide), pomôže až to keď dám na zadnej strane PC ten gombík 0/1 na 0 , vypnem počítač z elektriny, zapnem do zástrčky, prepnem na 1, a zapnem. Predtým mi to robilo asi raz za týždeň , ale dnes až 4 kráť neviem prečo.
Ospravedlňujem sa za neodbornú štilizáciu textu.
Vopred ďakujem za rady.
A síce:
Niekedy keď mam zapnutých viacej aplikácii (nejaká hra, hudba, internet a podobne), sa zrazu vypne počítač, ako keby skapal zdroj alebo čo, ale svieti stále zelene svetlo na skrini (viď. príloha) , ale vôbec nehučí počítač (ako hučí keď ide), pomôže až to keď dám na zadnej strane PC ten gombík 0/1 na 0 , vypnem počítač z elektriny, zapnem do zástrčky, prepnem na 1, a zapnem. Predtým mi to robilo asi raz za týždeň , ale dnes až 4 kráť neviem prečo.
Ospravedlňujem sa za neodbornú štilizáciu textu.
Vopred ďakujem za rady.
sorry ze sa vam sem votrem ale na zakladanie noveho vlakna to neni treba.mam taky problem ze ked zapnem komp velmi rychlo sa to dostane na prihlasenie uzivatela(pred tym to trvalo dlhsie a aj tych veci tam nacitavalo viacej mylim v tych ciernych oknach) nakoniec tam niejaka tabulka rychlo preblikne a zas dookola.teraz som v nudzovom rezime a slape vsetko este so pozrel ci som nahodou cez TUNEUP nieco nevymazal ale nic a v biose sa hrabat nechcem ked tomu nerozumiem ale s vasou podporou by som to zvladol len co mam pozriet?vdaka
Denize: mohol by si napísať ako si to vyriešil
Standape: Keďže safe mod ide, tak chyba môže byť napríklad v nastavení rozlíšenia a frekvencie monitora ktorú nezvláda, alebo môžu byť poškodené nejaké súbory, na to by mohlo pomôcť spustenie chkdsk.
Asi najrýchlejšie riešenie je preinštalovanie windowsu...
Standape: Keďže safe mod ide, tak chyba môže byť napríklad v nastavení rozlíšenia a frekvencie monitora ktorú nezvláda, alebo môžu byť poškodené nejaké súbory, na to by mohlo pomôcť spustenie chkdsk.
Asi najrýchlejšie riešenie je preinštalovanie windowsu...