Zdravim mam zostaveny novy PC,
spravil som vsetky updaty (aj v BIOSE), dosku mam ASUS P8Z77-V a PC sa mi asi po 2 minutach sam zapne. Mal niekto podobny problem?
PC sa sam spusta
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC sa sam spusta
mrkni v biose niečo ako wake on LAN alebo nastavenia BIOS-u čo tam je, v advenced options alebo power supply
najlepšie by bolo ak ofotíš, pred pár rokmi mi toto robil PC a v BIOS-e sa to vypínalo len si už nepamätám kde
najlepšie by bolo ak ofotíš, pred pár rokmi mi toto robil PC a v BIOS-e sa to vypínalo len si už nepamätám kde
Nieco podobne som v BIOSe hladal ... prikladam 3 obrazky, ktore by mohli suvisiet s tymto nastavenim...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Skúšal si downgrade biosu?
Najnovsia verzia Biosu to riesi:
P8Z77-V BIOS 1908
1.Fixed Power On By RTC function failed.
2.Fixed F8 function is abnormal under fastboot
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpus ... uage=en-us
.... problem odstraneny
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2013, 20:44)
Odvolavam co sem slibil...... Update biosu nepomohlo....
Neviem ci som to spominal, ale PC mi zacal blbnut ako som ho prvykrat pozapajal, robila to aj starsia verzia biosu.
Jedine ako pisal uplink, este vyskusat asi o 3 starsiu verziu Biosu, ale asi ani to nepomoze....
Problem sa neodstranil, PC sa sam nadalej zobudza. Skusal som druhy zdroj, odpojit na doske co sa len dalo, ale nepomohlo.
Skusil som aj prikaz powercfg, vid prilozene subory. Pripojenie cez kabel nepouzivam, iba wifi. Nieje tam nikde Wake on LAN iba "Prebudenie pocitaca tymto zariadenim", co nemam zapnute.
Jedine na co som prisiel je ze PC sa nezapne, ked:
1) vypnem integrovane wifi pripojenie na internet v Biose
2) vypnem integrovane wifi pripojenie vo win 7 64bit
3) v nastaveniach bezdrotoveho zariadenia vypnem (neni odfajknute) "Automaticky pripojit, ked je tato siet v dosahu"
P8Z77-V BIOS 1908
1.Fixed Power On By RTC function failed.
2.Fixed F8 function is abnormal under fastboot
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpus ... uage=en-us
.... problem odstraneny
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2013, 20:44)
Odvolavam co sem slibil...... Update biosu nepomohlo....
Neviem ci som to spominal, ale PC mi zacal blbnut ako som ho prvykrat pozapajal, robila to aj starsia verzia biosu.
Jedine ako pisal uplink, este vyskusat asi o 3 starsiu verziu Biosu, ale asi ani to nepomoze....
Problem sa neodstranil, PC sa sam nadalej zobudza. Skusal som druhy zdroj, odpojit na doske co sa len dalo, ale nepomohlo.
Skusil som aj prikaz powercfg, vid prilozene subory. Pripojenie cez kabel nepouzivam, iba wifi. Nieje tam nikde Wake on LAN iba "Prebudenie pocitaca tymto zariadenim", co nemam zapnute.
Jedine na co som prisiel je ze PC sa nezapne, ked:
1) vypnem integrovane wifi pripojenie na internet v Biose
2) vypnem integrovane wifi pripojenie vo win 7 64bit
3) v nastaveniach bezdrotoveho zariadenia vypnem (neni odfajknute) "Automaticky pripojit, ked je tato siet v dosahu"