PC si vymaže čas a aj dátum.
PC si vymaže čas a aj dátum.
zdravím tak sa mi v mojom PC vyskytol nejaký divný problém. Ak zapnem PC, vždy mi ukazuje v systéme (WIN XP Professional SP3) iný čas, ako reálne je. Niekedy je čas v systéme o cca 3-5 pozadu, ako je v skutočnosti. Teraz som bol od piatka mimo domu a prišiel som až dnes večer (14.2.2010) a v PC bol čas 00:00 a dátum 1.1.2008. Neviete mi prosím Vás povedať, čo to má znamenať? Že si len tak z ničoho nič PC alebo systém mení čas, a keď je PC vypnutý viac ako jeden deň, tak zmaže aj dátum?
Re: PC si vymaže čas a aj dátum.
baterka na základnej doske je v poriadku? neni náhodou vybitá? skús ju vymeniť či to bude aj po tom robiť.
Ďakujem za tip. Rozmýšľal som aj nad tým. Prvý krát som si to všimol už vo štvrtok. Len vtedy mi čas posunulo. Bolo to zo stredy na štvrtok. Potom som si to všimol aj keď som v piatok pustil PC. No a teraz ho zmazalo po tých necelých dvoch dňoch kompletne. Inač K+ za tip.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no tou baterkou to moze byt ale pokial mas pc v zasuvke a nevypinas ho "natvrdo" uplne bez stavy tak baterku netreba pretoze MB je pod napatim zo siete jedine ze to vypinas
Sphinx áno PC na noc vždy vypínam zo zásuvky. No zo včera na dnes som ho nechal v zásuvke a čas si v pohode podržal až do teraz. Tak zrejme to bude tou baterkou.