jj a z intelu sa stane monopol a Ty o tychto procakoch uz budes len pisat na fore. Bezny smrtelnik bude o ich kupe uz len snivat...parada, tesme sa vsetci aky je intel uzasny a uzivajme si ich super akcii a technologii, ktore nicia prirodzenu konkurenciu. Intel mi silne pripomina t-mobile [t-com] a microsoft
Nastupca Conroe ma uz tak nefascinuje, ako samotny Conroe, prave preto, lebo je dost mozne ze Penryn a Nehalem [inac znie to ako nazov pre antikoncepciu

] budu jedny z prvych jadier, ktore zapocnu skazu AMD, co sa mi vobec nepaci. Ostalo AMD/ATi vs. jednemu gigantovi nesucemu menu Intel a druhemu gigantovi nesucemu meno NViDiA. Mi to pride ako keby sa ludia tesili z toho ze nie su komare, ale pomaly zabudaju ze ich existencia je potrebna v potravinovom retazci na to, aby prezili niektore ine druhy a bola tak zachovana rovnovaha...
Intel bude mat tolko prachov, ze si pokupia vsetky zakony, resp. pre nich nebudu platit a tym padom nebudu nuteni krotit sa s cenami...co AMD takmer s istotou znici.
Ale mozno mam len moc pesimisticku naladu, je dost mozne ze rano by som reagoval inac

bru noc...