Pes do bytu :D

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
WolfFeral
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Pes do bytu :D

Príspevok od používateľa WolfFeral »

Poradtemi niakeho psika do bytu :D rozmyslal som medzi shiba inu :DD
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

čivava, pekingský palácový, prípadne ešte kokršpaniel. Tradičné bytové rasy
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Shar Pei

Ale podľa mňa by bola lepšia mačka :|
Prílohy
Shar_Pei_puppy.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a ešte lepšie rybičky :)
inak sú ludia čo majú v bytoch vlčiakov, čau čau, dobermanov... kľudne si vyber čo sa ti páči, ak ti to nebude zavadzať. To zviera bude rovnako trpieť
WolfFeral
Amateur
Amateur

mno ja by som chcel psa :D nie rybicky ale uz som si vybral toho shiba inu :DD heeheee

/Edit by Wolf:Mensia uprava :DD
lekoklatik
VIP
VIP

ty by si potreboval psa? nerozumiem
Keď to povie Paris Hilton tak sa nezamýšľam ale ...
WolfFeral
Amateur
Amateur

opravil som sa :DD
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

shih tzu
ked je to male je to skvele lakadlo na zeny
lekoklatik
VIP
VIP

Ako tak pozerám, tak slobodne napíšem že v tvojom prípade by som ti žiadne zviera neodporúčal. Nie je to niečo, čo môžeš dať do krabice a po rokoch vyhodiť. Je to určitá zodpovednosť a financie ani nespomínam. Vykašli sa ty radšej na zviera a nájdi si priateľku. /Nie že by som provnával priateľku so zvieraťom, ale o babu sa nemusíš starať až tak. Pri babe ti treba nejaké tie drobné navyše :) /
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Plemená Ti už poradili, ja Ti teraz poviem trošku iný názor. Bývam v paneláku, v ktorom sú 3-izbové byty. Moja suseda (cez chodbu) sa rozhodla, že si doma zriadi chovnú stanicu či ako to mám nazvať. Doma má: Niečo okolo 25 mačiatok (teraz sa jej nedarí predávať, inokedy máma cez 50 - teraz hovorím úplne bez srandy), 3 psov, 2 fretky, akvárijné rybičky a skrečkov. Nechápem, ako tam vôbec môže existovať, ide odtiaľ nechutný zápach, hlavne v lete, keď je dusno, nedá sa to na chodbe vydržať, je tu kopa múch, ak si vonku predo dvermi nechám obuv, ihneď sa na ňu "nalepia" chumáče chlpov, ktoré sa po chodbe povaľujú. Ako, hlavne neznesiteľný smrad ma štve. Viackrát sme jej skúšali dohovoriť, ale nie - ona si nedá povedať. Keď sa pozriete do ich okna, vidíte na parapete mačky, keď prídete do nich, všade majú mačky, tie im lížu z hrncov, chodia po gaučovke, spia s nimi. Toto je už nenormálne, bohužiaľ, čo som zisťoval, tak sa s tým nedá nič robiť, kým sa o zvieratá riadne stará. Tie mačky nikdy neboli vonku, venčia len psy.. Kto chce jedného psíka pre rozkoš, budiž, ale toto? Na psychiatriu..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

audiotrack: Kokršpaniela nie, tie vysiace uši sa v bytoch zvyknú zapaľovať a nechutne to páchne.
Inak prečo si myslíš, že pes v byte trpí? Obzvlášť že je jedno akého. Ja tvrdím, že väčšine vonkaších psov na reťazi je horšie ako keby boli v byte.

Innocence: To je nechutne, ale čo narobíš s narušenými ľudmi?
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Frikso napísal:audiotrack: Kokršpaniela nie, tie vysiace uši sa v bytoch zvyknú zapaľovať a nechutne to páchne.
Inak prečo si myslíš, že pes v byte trpí? Obzvlášť že je jedno akého. Ja tvrdím, že väčšine vonkaších psov na reťazi je horšie ako keby boli v byte.

Innocence: To je nechutne, ale čo narobíš s narušenými ľudmi?
to s tymi usami ako zapalovat? predsa ich necucha po zemi az do krvy a pes v byte v urcitom smere trpi uz len tym ze nema moznost takeho vybehu ako pri dome. Ludi ktori maju psov cely ich zivot na retazi taktiez nemam rads tym mas pravdu ale pokial si volne beha tak je to lepsie ako v byte.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kup si radsej tamagoci
aspon to nebude brechat po panelaku
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

ja mam yorkshira (v podslednom case ho ma vela ludi).. je to dobry pejsek.. je maly, a pes je taky akeho si ho vychovas..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

tomasito13 napísal:to s tymi usami ako zapalovat? predsa ich necucha po zemi az do krvy a pes v byte v urcitom smere trpi uz len tym ze nema moznost takeho vybehu ako pri dome. Ludi ktori maju psov cely ich zivot na retazi taktiez nemam rads tym mas pravdu ale pokial si volne beha tak je to lepsie ako v byte.
Ma ich prevesene - nevetraju sa a tvoria sa tam kvasinky, hlavne v zime pri ustrednom kureni.

My mame rodinny dom, 18á záhradu, 8 psov a z toho iba 2 sú vonkajší. ostatní si pobehajú a pchaju sa dnu, nechcu byť vonku.
Pokiaľ psovi denne venuješ dostatok času aby sa vybehal a poňuchal si, tak mu je v byte 100% lepšie. Viem o čom hovorím, býval som v byte 15 rokov s 3 psami a v ďalšom živote by som si to s nimi veľmi rád zamenil.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Frikso napísal:Ma ich prevesene - nevetraju sa a tvoria sa tam kvasinky, hlavne v zime pri ustrednom kureni.

My mame rodinny dom, 18á záhradu, 8 psov a z toho iba 2 sú vonkajší. ostatní si pobehajú a pchaju sa dnu, nechcu byť vonku.
Pokiaľ psovi denne venuješ dostatok času aby sa vybehal a poňuchal si, tak mu je v byte 100% lepšie. Viem o čom hovorím, býval som v byte 15 rokov s 3 psami a v ďalšom živote by som si to s nimi veľmi rád zamenil.
no o tych usial som nevedel a to mam springrspaniela ale asi to je tym ze beha po vonku a neviem ako moze byt psovi lepsie vnutri ako vonku ale budiz
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

trpiet budu tvoji susedia
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pes do bytu je zlý nápad.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ale predstav si, že niektorí ľudia majú zavretého vlčiaka v takom malom priestore ako je byt. Von s ním chodia možno "iba" 5 - krát za deň, čo je pre toho psa podľa mňa málo. Takže toto je pre toho psa utrpenie. Pokiaľ by v byte mali iba nejakých malých psov ako čivavy, srnčie ratlíky a pod., tak s tým problém nie je, ale takto... :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tie malé plemená s vrtuľou v zadku a hlasom (a chuťou havkať) ako vykastrovaný operný spevák sú do bytu tiež nevhodné.
Vôbec nejde len o veľkosť.
Napísať odpoveď