No hej pisalo mi to tam chybu...teda cel som to dat na pozadie cez MALOVANIE(skicár) a furt sa vypisovalo ze to mam najprv ulozit ale sak som to ukladal...a ked som dal pravý klik na monitor tak to v tej ponuke nebolo ale inac tam boli vsetky obrazky ake mam v kompe...ale uz to fičí - hodil som to na BMP formát a uz to ide...
slovanista napísal:No hej pisalo mi to tam chybu...teda cel som to dat na pozadie cez MALOVANIE(skicár) a furt sa vypisovalo ze to mam najprv ulozit ale sak som to ukladal...a ked som dal pravý klik na monitor tak to v tej ponuke nebolo ale inac tam boli vsetky obrazky ake mam v kompe...ale uz to fičí - hodil som to na BMP formát a uz to ide...
Ved co to je za napad davat to cez malovanie, to vzdy vypise tu blbost... musis to normalne dat cez vlastnosti plochy a tam das "prehladavat" a najdes si ten obrazok, musi to ist
normálne si otvor ten obrázok jpg.. cez (ani neviem ako sa to volá) windows viever a klikni pravím a daj že nastaviť ako plochu a máš .. čo vymýšlaš cez skicár alebo .. cez OBRAZOVKA-VLASTNOSTI/plocha/prehľadávať ..
čo si lolo ?
blazer napísal:malovani je nahodou dost uzitocna vec, zapne sa 10x rychlejsie nez PS ja si bez toho neviem predstavit win... moc by som malovanim neopovrhoval!
MSPaint powa!
no MS Paint je sice fajn nastroj, ale to ze do neho mrkvosrot nepridal od Win 3.1 po Win XP ani jednu jedinu funkciu je dost na...
Taktiez ta optimalizacia gifov a jpgov z malovania stoji za velke ...
Jedine na co je dobry MSpait je kdyz si udelam PrtSc taky si to v nem rychle ulozim jako JPG .. jinak to je jak uz rikal Uplink uplne na .. Photoshop 4ever a vubec mi nevadi ze se startuje o krapet delsi dobu