Potrebujem vec jednu vraj sa dá spraviť taká vec že si spravite v ps grafiku a potom sa to dá nejak ulažať do html je to pravda??A ak hej dá sa ptom tám vsuvať anketa a pisať texty sa do toho daju cez MAcromedia Dreamweaver??
Taketo veci spravis akurat cez imageready, ktory by si mal mat k PSku, ak nemas nejaku RIP warez version . Tu si spravis kazdy boarder aj tabulku, cele sa ti to ulozi aj s csskom, staci to vhodne vyexportovat, trochu poskusaj a prides na to. Raz davno som sa s tym hral, dokaze to pekne veci Good Luck
blazer napísal:Taketo veci spravis akurat cez imageready, ktory by si mal mat k PSku, ak nemas nejaku RIP warez version . Tu si spravis kazdy boarder aj tabulku, cele sa ti to ulozi aj s csskom, staci to vhodne vyexportovat, trochu poskusaj a prides na to. Raz davno som sa s tym hral, dokaze to pekne veci Good Luck
Ale daju sa tám aj vloži aj anekty z bleboardu a tak??? ap ísať ta texty?
.::Dallas::. napísal:Ale daju sa tám aj vloži aj anekty z bleboardu a tak??? ap ísať ta texty?
Samozrejme, je to mozno trosicku neprakticke, ale ved stranku ti to ulozi ako html takze source si mozes upravovat ako chces, ja som v tom vela stranok robil, keby si to moc potreboval napis mi na ICQ, poriesime nieco.
Jerry napísal:jednoduche,v photoshope ked mas spraveny design tak das Ulozit pre Web,dalej->Uložiť a dole pri nazve suboru nenastavis JPEG ale HTML!
no jo ale to bude mat len jeden obrazok vhodeny do kodu .. musis si minimalne spravit SLICE-i v PS alebo potom klikaciu mapu - niesom sice programator ale s obrazkom v html kode asi vela toho nenarobi
tak o thom imageready... neviem moc jako ste tho robili k tomu som sa ece nedostal. No ale v CS ku robym stranky a resim to tak ze si spravim template .... ked je cely hotovy tak ho musis nastrihat .... ked je nastrihane das subor - ulzit pre web .... a otno ti ulozi obr tak jako mas nastrihane.... a pothom tho uz len v nejakom programe pohadzes do seba poskladas a ono ti vygeneruje aj stranku ale myslim ked das stranku ulozit a zmenis toto JPG na HTML thak ti tho samo ulozi aj vygeneruje html kod....
Ale V photoshope sa nedaju spravit pohyblive veci podlamna..... ani ankety ... treba pouzit nekay script a nahodit ho tam .......