cafte a´ko urobim to ze vo photoshope napisem niejaky text ciernou a mne to vyplni ciernou ako ten text . ale ja chcem z toho textu len obrys cierny bez vyplne. diik
rychly navod:
- napis text ktory chces farbou akou bude "vyplneni" ten obrys
- potom klikni pravim tlacikom na vrvstvu kde mas ten text a daj blending options
- zaskrtni STROKE a nastav si hrubku obrysu, farbu atd...
Napíš text - Layer - Layer Style - Blending options - Advanced blending - Fill opacity stiahni na 0%
Následne v Blending options prejdi na položku Stroke - a tam si nastav, aké chceš mať ohraničenie..
(možno sa to dá aj inak)
//v podstate môj návod je totožný s webmasterrovým, akurát rozdiel je ten, že u neho to písmo bude vyplnené farbou akou chceš, v mojom prípade bude to písmo priehľadné..
IMI: Nezda sa ti, ze si tu tento prispevok uz mal??? Teraz cakas, ze ho zmazes a napises este raz, ze sa dockas odpovede??? Tvoj problem, ze mas Photoshop v cestine, niekto to kvoli tebe nebude teraz lustit, dostal si jasnu radu a tak neviem co riesis.
Jednoducho... Vytvor si ten trapny text.. dvakrat klikni na tu vrstvu textu..vlastnosti, cize STYL VRSTVY.. Uplne dole mas, ze VYTAZENI, to si odfajkni.. Daj si farbu vrstvy napr ciernu.. Potom Klikni, VOLBY PROLNUTI:JINE .. a Krytie vyplne daj na 0%.. a mas to..