Photoshop - zmena jazyka

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Photoshop - zmena jazyka

Príspevok od používateľa rados915 »

Nevie niekto ako zmeniť jazyk vo Photoshope na anglický? Ja som si stiahol český PS ale to stojí za prd keďže dobré tutoriály sú v eng a s českým sa nedá dobre pracovať.

Ak by to nešlo tak stiahnem anglický, ale bol by som rád keby bolo nejaké riešenie.

Díky moc

// aby som nezabudol, jedná sa o verziu CS2
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No minimalne preinstalovanim by to malo ist. Pri instalacii sa zadava jazyk a ja mam tiez cesky jazyk a s tutorialmi nemam daky vacsi problem sak ti staci pozret par pojmov v anglictine a mas to...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

nestik napísal:No minimalne preinstalovanim by to malo ist. Pri instalacii sa zadava jazyk a ja mam tiez cesky jazyk a s tutorialmi nemam daky vacsi problem sak ti staci pozret par pojmov v anglictine a mas to...
Ja s tým práve problémy mám a nechce sa mi vždy hľadať čo aké názvy znamenajú. Vyskúšam to preinštalovať.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Preinštalovaním to nepôjde, teda aspoň čo som skúšal, ale funguje mi iný spôsob: v zložke s Photoshopom by si mal mať zložku Required (ak default inštalácia, cesta C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Required\) a v nej by sa mali nachádzať v prípade nainštalovanej češtiny dva súbory - tw10428 a tw12508. Tieto súbory zmaž (odporúčam ale ešte predtým zálohovať, keby že máš nejaké problémy) a po zmazaní by si mal mať PS v angličtine.. Daj vedieť či sa podarilo.

PS: Odporúčam všetkým angličtinu, väčšina kvalitných tutoriálov na zahraničných weboch je práve v nej :)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

tento sposob nadobudnutia anglickeho jazyka nepomaha, v mojom pripade v dannej polozke mam iba jeden subor z dvoch ktory mam zmazat, po zmazani a otvoreni programu mi to zblbne. Cize toto nie je riesenie. Aspon v mojom pripade.
Napísať odpoveď