phpbb3 SEO
phpbb3 SEO
Prosim o radu.Kamarad mi instaloval phpbb3 SEO ale vyskytlo sa par chyb nesli spustit na to mody,zobrazili sa uplne blbosti a celkovo desing je rozhadzany. Preto sa chcem spytat som seo lama
ze jak to odinstalujem?
Mi to pos**** cely system.Chcem sa spytat ci staci vymazat slozku phpbb3 SEO ,aby to zmizlo ?Dakujem za odpoved....Link na forum poslem SS/PM popripade.....
myslim ze vytvoreny topic nikde priamo neoslovuje ani administratorov ani moderatorov, nie je to sukromna posta, takze ak to pravidlo plati aj pre toto tak by donho bolo treba pridat "nezakladajte ani temy o..."Nadeo napísal:Pravidlo 21:
Neotravuje administrátorov a moderátorov ohľadom pomoci s phpBB fórom. Nebudeme Vám posielať preklady, návody... Ak máte záujem, navštívte oficiálne fórum na phpbb.com alebo české fórum phpbbcz.com.
Re: phpbb3 SEO
Keď ti nefungujú témy, pravdepodobne si to nenainštaloval kompletne. Pri niektorých modoch treba urobiť viac úprav, ale rozchodiť sa dá takmer všetko.Livo563 napísal:...
Ak to chceš odinštalovať, postupuj podľa toho návodu na inštalovanie a všetko vráť do pôvodného stavu (alebo ešte lepšie, daj tam kópie tých súborov, ktoré si upravoval; určite si si ich pred inštalovaním toho modu urobil).