piskanie v bedni pri zaťažení CPU
-
zdenko.xxxx
Light Star
piskanie v bedni pri zaťažení CPU
takže už som čítal všetky témy na fore ohľadom pískania ale moc som sa nedozvedel tak som otvoril bedňu a zistil že to určite nerobí HDD Pisklavy zvuk vychádza v oblasti CPU. V PC píska ked skenujem víry na disku, ked zaťažím CPU na 100% nejakým programom alebo ked pretáčam film (iba v tom okamihu ako som klikol na určitú pasáž) a takisto pri defragmentácii jednoducho ked je moj dvojadrák zaťažený. PC mám pol roka všetko je nové. Všimol som si to až tak pred dvoma troma mesiacmi ale až teraz mi to začalo trocha prekážať. Neviete akoby som odstránil to pískanie ??? Je to nebezpečné ??? Pls. Poradte THXXXXX:D
-
nejakymarko
Addict
Druhá polovica tejto témy by mal byť Tvoj prípad.. viď tam príspevok od dudo02:
http://www.hojko.com/komp-piska-t96736.html
Ak to nebude chladičom, tak s najväčšou pravdepodobnosťou to budú tie kondíky. Riešenie.. buď ich vymeniť alebo nová doska (prípadne ak je v záruke, tak reklamácia).
http://www.hojko.com/komp-piska-t96736.html
Ak to nebude chladičom, tak s najväčšou pravdepodobnosťou to budú tie kondíky. Riešenie.. buď ich vymeniť alebo nová doska (prípadne ak je v záruke, tak reklamácia).
-
zdenko.xxxx
Light Star
foto
je to nebezpečné??? bo sa mi zdá že to vychádza s tých medených rúrok ktoré sú nad chladičom chladič som odmontoval čistil prefukával
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2008, 20:41 )
posielam foto zo všetkých uhlov ak pomôže
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2008, 20:41 )
posielam foto zo všetkých uhlov ak pomôže
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
pískajú dosky, ale aj grafiky .. je to ich "feature", nie závada, takisto to isté robí moja Asus P5K a kopec iných dosiek a grafík (z vlastných skúseností + skúseností kamarátov).. na reklamáciu to nie je, zvykneš si na to .. robia to buď cievky alebo kondíky (neviem niesom elektrotechnik) .. v každom prípade to nijak neobmedzuje funkčnosť
-
zdenko.xxxx
Light Star