plastové okno

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
12maros34
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

plastové okno

Príspevok od používateľa 12maros34 »

Chcel by som poprosiť o radu ohľadom kvalitných plastových okien. Koľko komorové, hrúbka skla, aký je naj materiál, podľa čoho by som si to mal vybrať atď. Chcel by som aby neboli biele, skôr nejaká imitácia dreva, zas drevené od stolára sú fakt pekné, len mi prídu drahé a treba to udržiavať aby aj peknými ostali...no a plastové sú ako na tom s údržbou? Tak isto chcel by som všetko naraz kúpiť, ako sieťky proti hmyzu, rolety, parapety, aby to všetko farebne bolo jednotné, aby to ladilo. Už sa nám raz stalo, že nemali v rovnakej farbe okna aj žalúzie.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: plastové okno

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Do domu, bytu ci nejaka vacsia stavba??? Chces nieco v dobrej kvalite alebo hladas nieco lacne typu "Polsko"??? Lebo pises o kvalite, takze tam musis ratat s tym, ze si priplatis.
peter211
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter211 »

ja osobne som bol zástanca drevených, kým som nemusel v byte meniť okná - vtedy som sa nakoniec rozhodol pre plast 8) , ale najprv som si čo-to poštudoval a pri výbere som sa už zameral na konkrétne veci, vedel som na aký profil sa zam,erať, koľko komôr, mal som jasno v kovaní, zaujímal som sa o tepelno izolačné vlastnosti....takže najprv študuj, prípadne sa poraď so známymi - dnes už každá tretia rodina má dobrú či zlú skúsenosť s výmenou okien a hlavne opatrne vyberaj firmu

tu majú pár zaujímavých článkov, ktoré by ti mohli pomôcť pri výbere http://kvalitne-plastove-okna.sk/sk/pla ... a-kosice-1
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

A co tak hlinik respektive drevo-hlinik?
V dnesnej dobe su uz povrchove upravy od vymyslu sveta a asi ako jedine okno je naozaj bezudrzbove a "vecne". A cenovo sa od kvalitnych plastovych velmi nelisia.
12maros34
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 12maros34 »

No prečítal som si tie články, čo si mi poslal link a dokonca už veľmi zvažujem aj tie hliníkové
Napísať odpoveď