Plasttuningshop
-
uNreal_saTch^
Professional
Plasttuningshop
Mate niekto skusenosti s tymto obchodom? http://plasttuningshop.eu/
Kupovali ste tam nieco? Ste spokojni?
Zaujimalo by ma, ako to je so zapisanim napr. nejakeho noveho naraznika do TP. Na stranke maju klauzulku, ze davaju k tomu nejaky certifikat, kedze do noveho plastoveho technicaku sa to neda zapisat. Znamena to, ze ak ma zastavia policajti, ukazem im TP spolu s tym certifikatom presne tak, ako to bezi s foliami na skle?
Mal by som zaujem o taketo nieco ---> http://plasttuningshop.eu/index.php?mai ... ts_id=4011
Odkedy som kupil auto, predny naraznik mam otukany a odrazny dost do hlbky, tak ma napadlo, ze ked uz kupovat novy, chcelo by to trosku zmeny.
Kupovali ste tam nieco? Ste spokojni?
Zaujimalo by ma, ako to je so zapisanim napr. nejakeho noveho naraznika do TP. Na stranke maju klauzulku, ze davaju k tomu nejaky certifikat, kedze do noveho plastoveho technicaku sa to neda zapisat. Znamena to, ze ak ma zastavia policajti, ukazem im TP spolu s tym certifikatom presne tak, ako to bezi s foliami na skle?
Mal by som zaujem o taketo nieco ---> http://plasttuningshop.eu/index.php?mai ... ts_id=4011
Odkedy som kupil auto, predny naraznik mam otukany a odrazny dost do hlbky, tak ma napadlo, ze ked uz kupovat novy, chcelo by to trosku zmeny.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Plasttuningshop
US - tá stránka vyzerá katastrofálne nedoveryhodne. Šiel by som do toho len ak to bude osobka a overil si s niekým kto sa vyzná či daná vec, čo si ideš "zadovážiť" je naozaj to čo to má byť.
-
Point
Professional
v prvom rade ti ten naraznik nebude sediet.. vo farbe ho tiez nedostanes, cize + lakovacka.. a po tretie ved to vyzera naozaj zle.. nechaj tam oem, nic lepsie nezozenies.. strekni ho a budes mat zasa pekny naraznik 
s60ka je krasne elegantne auto, nekaz ho takymito hlupostami..
s60ka je krasne elegantne auto, nekaz ho takymito hlupostami..
-
p4ra
Redeemer
Ten konkretny naraznik podla mna na krasnej S60 vyzera hrozne. Web nevyzera lakavo, ale automaticky to neznamena, ze to musi byt fail. Ale co som pozeral kontakty, tak je tam len nejaky P.O. Box a pod.. Neviem, nechcem sudit.
-
RATZINGER666
Darca
uNreal_saTch^: suhlasim s chalanmi, nevymyslaj a zozen original 
tato firma je fakt dobra posiela presne ako je napísane v dodaní zabalene nepoškodene 100% stav je to streknute bielym základom všetko pasuje presne teda aspoň mne sedelo no a čo že je stranka v takom stave ako je - certifikaty sú platne stačí dopísať veci a kto ti to montoval.
ja zaznavam original diely, original plasty... ked roztrhnem nahodou naraznik, donesiem chlapikovi, ktory zvara plasty a o 2-3 dni idem do garaze s peknym naraznikom a nie vymyslat s pochybnymi plastami, ktore nesedia a praskaju pri naznaku ohybu... navyse malokedy sa daju zvarat
-
tacosi
Moderátor
Niesu to plasty,ale laminat,ktory si pri pripadnej nehode polepis z vnutornej strany za par supiek doma aj sam.Potom ostava uz iba prelakovanie.
Z tym ci sedia,ci nie mas pravdu. Nie vsetky diely sedia tak,ako maju.
Z tym ci sedia,ci nie mas pravdu. Nie vsetky diely sedia tak,ako maju.
na take pekne auto chces dat toto
a dalsia vec, prednu spz budes mat za sklom?