PlayStation 4
Re: PlayStation 4
kde ste to kupovali???
Ja na mall.sk za 419 - Killzone Bundle. Ale momentalne co pozeram tak je to opat vsade vypredane.
-
lekoklatik
VIP
Vy smradi. Ja si tiez niekedy kupim 
Inak az teraz som zistil, ze kazda digitalne kupena hra ma vlastne 2 sloty.
Takze sa a hra moze hrat na dvoch konzolach.
Takze moj minecraft mozem este niekomu sharovat. Akurat som tak kupil last of us za 20eur.
Moja smola je v tom, ze ja mam ten minecraft na moj psn ucet a ten nezdielam niekomu koho nepoznam... Sakra.
Slak ma trafi -_-
Inak az teraz som zistil, ze kazda digitalne kupena hra ma vlastne 2 sloty.
Takze sa a hra moze hrat na dvoch konzolach.
Takze moj minecraft mozem este niekomu sharovat. Akurat som tak kupil last of us za 20eur.
Moja smola je v tom, ze ja mam ten minecraft na moj psn ucet a ten nezdielam niekomu koho nepoznam... Sakra.
Slak ma trafi -_-
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dobry napad moj nick: mYst1q
kludne si ma pridajte a mozme zahrat killzone..zatial len:)
kludne si ma pridajte a mozme zahrat killzone..zatial len:)
-
lekoklatik
VIP
Neda.
Ty chces toto - http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStatio ... +credit+10
voucher kod ktory ti nabije PS penazenku.
Registruj sa na amazone, daj si UK adresu nejaku/hocijaku a so svk kartou si kup ten voucher.
Pride ti mailom, hodis ho cez sonyenterte....... a mozes nakupovat.
Citaj od tialto http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=2052430#p2052430 dolu.
Ty chces toto - http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStatio ... +credit+10
voucher kod ktory ti nabije PS penazenku.
Registruj sa na amazone, daj si UK adresu nejaku/hocijaku a so svk kartou si kup ten voucher.
Pride ti mailom, hodis ho cez sonyenterte....... a mozes nakupovat.
Citaj od tialto http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=2052430#p2052430 dolu.
US voucher v dollacoch nist?
Amazon.com, daj si vyhladat "psn" a hladaj gift karty s pozadovanou sumou kde je napisane digital code.
amazon.com viem ze velmi neposiela na sk, ci toto poslu alebo mailom ten kod?
a ked chcem hrat online fifu treba si aj ps+ aktivovat ne?
a ked chcem hrat online fifu treba si aj ps+ aktivovat ne?
Ak kupis digitalny kod tak ten ti poslu na mail. Staci sa tam zaregistrovat s nejakou falosnou US adresou a pouzijes svoju kreditku. Napr. http://www.fakenamegenerator.com/gen-male-us-us.php
Pri PS4 je mutliplayer spoplateny. Niektore Free 2 Play hry vsak mozes hrat aj bez PS+.
Pozor na to ze taketo dig. kody maju regionalne obmedzenie. Cize nieco take neplati ze si na PS4 vytvorim Cesky PSN ucet, kupim si US voucher a aktivujem ho.
Pri PS4 je mutliplayer spoplateny. Niektore Free 2 Play hry vsak mozes hrat aj bez PS+.
Pozor na to ze taketo dig. kody maju regionalne obmedzenie. Cize nieco take neplati ze si na PS4 vytvorim Cesky PSN ucet, kupim si US voucher a aktivujem ho.
postovne nebudu uctovat dufam pri digitalkach, v eurach to vychadza okolo 80+ (fifa+rocne plusko)
oplati sa mat us ucet
oplati sa mat us ucet
Ake postovne by si chcel ?
Podla mna oplati. Kazdy mesiac dostanes nejaku hru zadarmo. Uz teraz mam aktivovany Don't Starve a Resogun. O par dni mi pribudne do zbierky Outlast. Zatial su to same indie tituly avsak to je pochopitelne. Konzola sa predava len par mesiacov. Nemozu hned rozdavat pre kazdeho Killzone, Assasins Creed a podobne tituly.
Podla mna oplati. Kazdy mesiac dostanes nejaku hru zadarmo. Uz teraz mam aktivovany Don't Starve a Resogun. O par dni mi pribudne do zbierky Outlast. Zatial su to same indie tituly avsak to je pochopitelne. Konzola sa predava len par mesiacov. Nemozu hned rozdavat pre kazdeho Killzone, Assasins Creed a podobne tituly.
mne pride bundle, s killzonom ten ani nerozbalim dam ho hned predat bo nejak ma nelaka ta hra,
urcite pojdem do hry division a nejake auticka jak vyjdu, este by ma potesil nextgen tenis ale to je hudba buducnosti
urcite pojdem do hry division a nejake auticka jak vyjdu, este by ma potesil nextgen tenis ale to je hudba buducnosti
Killzone - ak to neplanujes hrat odporucam aspon vyskusat hlavne druhe kolo. Hra ponuka dychberuci vizual. Ked som to videl na monitore, tak mi skoro padla sanka. Urcite odporucam aby si zistil aky mas vykon v tej malej krabicke. 
rochedo: súhlas fakt je to pekne porobená hra len to nieje to pravé orechové
ten dej ma neberie a náročnosť jak šlak
od včera majitelom ps4 konečne aj na mna rada prišla
zatial len KZ a psn plus hry, mam v pláne vyskúšať knack a AC4
PSN+ nick: jumperko
od včera majitelom ps4 konečne aj na mna rada prišla
PSN+ nick: jumperko
-
Andr3w
Light Professional
tiez ma tento typ hry nelaka...no ale rozbalil som to zahral a neviem sa od toho otrhnut..uz len koli graf. spracovaniu to vyskusaj..btw hra je to genialna a celkovo ma pohltila atmosferovTrussardi napísal:mne pride bundle, s killzonom ten ani nerozbalim dam ho hned predat bo nejak ma nelaka ta hra,
-
Bad.boy
Medium Professional
Trosku zneuzijem temu ale hadam to nebude vadit. Odkial z UK sa oplati brat bazarovky na ps3? Poznam GAME ktory ma vyborne ceny, avsak nema vsetky kusky o ktore by som mal zaujem. 
taktiez som odvcera stastnym majitelom PS4,zatial hravam len BF4 ale planujem kupit Killzone a Infamous SS,id sledge113 kludne si ma pridajte 
tak som zbierku hier updatol o dve a to knack a ac4
knack je fajn tak na relax akurát
a AC4 je to na čo som sa tešil môžem odporučiť
knack je fajn tak na relax akurát
a AC4 je to na čo som sa tešil môžem odporučiť