PlayStation 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PlayStation 4

Príspevok od používateľa aviceN »

Taktiez som uz par dni majitelom PS4ky, keby nieco, psn: aviceN94, zatial mam len UFC a Watch Dawgs, ktory rychlo poputuje do pi** na bazos, planujem si postupne urcite zohnat GTA V, Dying Light, podobiehat Assassinov, mam od bratranca pozicane este Shadow of Mordor, na ten sa celkom tesim, skusal som to asi pol hodku dnes a celkom som spokojny aj s grafikou aj so vsetkym, je to pre mna prijemny graficky skok prejst z 3ky na 4ku, dalej mam pozicane Until Dawn, rozhodne to budeme hrat iba vecer nech je atmosfera na mieste a este Killzone, na ten som pocul ze to nie je bohvie co, ale nech si zvyknem na novy controller tak treba postrielat dakych Helghastov ci ako sa volaju... Teraz uz len popredat stare hry z PS3ky a pozhanat hry na 4ku. Ak mate este nejake navrhy na daco co sa oplati zahrat z tych hier co vysli, urcite napiste, zatial co som hral tak to bol Infamous Second Son, toho som si uzil a este som dohral Wolfensteina.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Witchera 3 si urcite zahraj ak si nehral, batman arkham knight je vydareny na ps4, a ak si fanusik soul serie tak bloodborne budes milovat, ak mas rad arkadove auta a mal si rad nfs undeground tak nove nfs ta bude bavit
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

teraz cez vianocny vypredaj som kupil pre mna celkom OK hry: Rayman, Prototype (na pocudovanie ma to zas bavi, ako na PC, no grafika je totozna z toho roku kedy prvy krat vysla na PC), Evolve (tu som zatial hral len tutorial, byt "godzilou" je celkom sranda ), dokonca aj Monopoly ma bavilo hrat so synovcami.
FPS ma na psku moc neberu, ale vela ludom ulahodi Metal Gear Solid The Phantom Pain alebo Fallout 4

(ostatne co boli spomenute uz nepisem GTAV, Bloodborne, Witcher3,... )
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dik za tipy, NFS si urcite casom zozeniem nech si trosku potunim a pojazdim, tak isto asi aj Drive club, pozeram ze to na zaciatok uz nie je tak drahe, Witchera som dohral len jednicku a 2ku som uz nemal na com hrat, takze tam by mi utekal pribeh, co sa tyka batmana, to som dohral jednotku aj arkham city, no musel som sa velmi prehovarat pri origins aby som to vobec pustil. Urcite este chcem dohrat Far Cry 4 a Mad Maxa
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Tym sa netrap, ja som witchera 1,2 nehral a pri hrani som ani nepocitil ze by mi nieco uniklo

Inak vo februari vychadza Far Cry Primal nato sa ja velmi tesim
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Neviem no, ten far cry uz nie je to co byval, tento zrejme vynecham, no 4ku si zahram rad, kazdopadne by som pri witcherovy urcite dlho nevydrzal, nie som az taky rpg fan.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

3 hry z tohto roku, ktoré by mal každý vyskúšať:
1. Bloodborne
2. MGS V
3. Witcher

Silno návykové hry sú Helldivers, Driveclub, Rocket League...

Zo športov je jednoznačne najlepší NBA 2K16 a je úplne jedno, či si fanúšik basketbalu alebo nie. Rovnako PES je herne najlepší futbal histórie jednozančne. Samozrejme niekomu viac vyhovujú EA sporty, ale to už ide mimo mojho chápania, no offense.

Z druhého tieru sú slušné hry Mad Max, Dying Light, Shadow of Mordor, Far Cry 4, Wolfensteiny oba..
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

aviceN: Zaklinaca 3 si musis zahrat ;) Prikova ta to na neskutocne dlhu dobu ak rad prehladavas okolie herneho sveta,dohrat predosle diely velmi nemusis da sa to aj bez toho.Ja som tiez dohral iba Zaklinaca 2 a potom som sa vrhol na trojku ;) Urcite to stoji za kupu ak mas rad RPG.momentalne mam nahrane cez 45 hodin.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Neviete mi poradiť ako na GTA Online na PS4 ? Neviem sa do toho dostať. Nejaký postup alebo info. Už som trochu pátral a cez socialclub som sa pridal do nejakej slovenskej crew že aspoň niečo ale nejako mi to nepomohlo. Nudím sa tam neviem čo robiť, neviem ako si nájsť prácu, ako kúpiť dom alebo ako sa dostať k nejakým stuntom.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Zdravím,
potreboval by som sa trochu informovať ohľadom hrania viacerých hráčov na jednej konzole. Nedávno som kúpil druhý ovládač a celkom mi trvalo kým som prišiel na to, že aj druhý hráč musí byť na nejakom účte :lol: ( zvyk z ps1 , pichneš druhý a ideš ^^). Našťastie je možnosť zvoliť guest čo pri jednorázovkách ako mortal kombat, nhl, autá atď. stačí. Ale neviem ako to funguje u hier ktoré ukladajú progres ( napr. Borderlands, Diablo), ak druhý hráč hraje ako hosť otanú mu savy, dáta, postavy... po vypnutí/zapnutí pska? Je lepšie spraviť ešte 1 účet pre prípad co-op hier alebo je to jedno ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Guest neukladá nič.
Ak hráš na druhom-riadne účte väčšinou to býva tak, že co-op hráč získava trofeje, zvačša aj nejakú ingame menu, itemy, ale progres v zmysle odomykania lokácií je obmedzený na hosta.

Ak hrávaš MKX tak môžeme dať pár matchov,, pred pár dňami som to kúpil, poctivo trénujem Liu Kanga :) Dokonca som už pár zápasov vyhral aj online, hehe

begbeee_svk, do žiadosti daj "hojko"
Lama
Light Professional
Light Professional

Oka, už v tom mám jasno :)

Momentálne ešte nemám plusko nakoľko prevažne hrávam sám rpgčky a hry s SP. Ale práve kvôli MK nad tým uvažujem pretože proti AI v toweroch už začína byť brnkačka :lol:

Tak keď sa k tomu dostanem tak určite pridám :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A akú obtiažnosť hráš? Maximálnu? Koho máš ako hlavného? :)

Ja už mám naučeného Liu Kanga, čoskoro by som chcel zvládnuť Scorpiona alebo Sub-zera, neviem sa rozhodnúť :)
Inak ak nie si fakt, že dobrý tak ranked online dokáže zatriasť sebavedomím :D
Lama
Light Professional
Light Professional

Predposlednú najťažšiu...myslím, že hard. Ale záleží aj od charu či si vyberiem niekoho za koho viem alebo idem zatrénovať s novou postavou. Ešte k tomu u mňa je aj celkom kľúčový štýl. Napríklad s grandmaster sub zerom neviem dať ani kombo :lol: zato s cryomancerom sa ku mne nevedia priblížiť :D

Scorpion sa mi v X veľmi nepáči, mne osobne príde ťažkopádny a to bol moj obľúbenec v predošlých dieloch.

Dosť ale hrávam tie living towers, páči sa mi, že sa pravidelne menia a aj odmeny ktoré za to sú. Hlavne pri premierových... Za novoročnú som dostal napr démonický skin na Kitanu.

Inak postavy:Black, cryo Sub, royal Kitana(hlavná postava ), Raiden a celkom zaujímavá je aj Dvorah vo veno štýle. Ale snažím sa prísť na chuť tomu scorpionovi :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Grandmaster sub je strašne defenzívny. Klon-snowball-útok, rinse and repeat. Ale nemá nejaké úžasné útočné kombo.
Cryomance je najútočnejší jeho štýl, takže tak.
Mne sa Scorpion páči veľmi aj ako postava a aj herne, ale vortex postavy vyžadujú hrať zoning inak je to iba spamovanie teleportu.
Práve preto sa mi páči Liu Kang, Dragon Fire a ani Flame Fists nie sú zlé. Útočný, rýchly štýl, ľahké a rýchle kombá, dragon kick cez celý screen a fireball pre istotu... plus vynikajúce start up kombo, ktoré je low-high, k tomu pripojiť bycikle kick a ukončenie dragon kick a keď sa zadarí 1/3 zdravia je dole :D

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
World Of Tanks niekto drtíte, len tak pre zábavu?
Na PS4 dostanete zdarma aj 2x prémiový tank, takže nie je to úplne márny grind :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Aktualne je pre PS plus clenov celkom dobra zlava na Bloodborne GOTY ediciu, je len za 30 eur.. a taktiez pre vsetkych je DS2 SOTFS za 24 eur podla mna ceny ujdu.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Nahodou niekto z KE, co by bol ochotny pozicat daku hru na playko? Ponuknut velmi nemam co, mam len UFC a Driveclub, ked tak PM ak sa niekto najde :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Už neviem kde mám hľadať, ale ak máte na predaj diskovú verziu Divinity: Original Sin, tak kúpim.

Jo, a predávam Crew za 20€.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Napísať odpoveď