PlayStation 4
Re: PlayStation 4
Uvažujem ale určite nie Day One. Ťažko povedať čo to bude.
No, asi ešte počkám s tým nákupom, chcem to iba kvôli wot a dávať 360€ za konzolu mi príde veľa
. S príchodom nového modelu sa snáď cena ešte zníži
.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
360? To z kade tak draho ?
To je zatiaľ najlepšia cena za 1 TB verziu, máš niekde lepšiu?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Arashid ti uz dal link
A chces to iba kvoli wot , tak naco 1tb verzia ?
A chces to iba kvoli wot , tak naco 1tb verzia ?
Ingram a lacné nákupy? Nemám dôveru v také weby 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Lacne nakupy maju 3000 recenzii , gigastore 4600 recenzii ... Ak sa ti to zda malo tak neviem , kupuj si v predrazenom datarte alebo nay
Nejde len o cenu, ide aj o komplikácie pri prípadnej reklamácii.
O 30€ nižšia suma nie je pre mňa argument, aby som potom niečo riešil so žilinou v prípade gigastore...
1 TB preto, lebo tam chcem nahrávať gameplay a určite časom kúpim aj iné hry priamo v obchode...
O 30€ nižšia suma nie je pre mňa argument, aby som potom niečo riešil so žilinou v prípade gigastore...
1 TB preto, lebo tam chcem nahrávať gameplay a určite časom kúpim aj iné hry priamo v obchode...
Tak zase 30€ rozdiel nie je taký márny pokiaľ by si tú hru aj chcel, kedže hodnotu 30€ pravdepodobne má.
Ale tak ty sa rozhodni
Ale tak ty sa rozhodni
Mám xbox, takže ps4 nie je nutnosť, počkám kým príde ten nový model a ps4 pôjde trochu dole 
Ak ide len o to, tak kusy s vysokou zarukou idú na bazosi aj pod 250.
-
lekoklatik
VIP
A ako je to s tou 1TB verziou? Hovorilo sa ze su nejake nedobre, ze je lepsie kupit 500GB verziu /alebo aka to je/ a disk len dokupit a vymenit (ked pri takejto "operacii" vymeny disku zaruka nepadala).
Novšie 1TB sú v pohode. Nejaké zahraničné weby ale radili nekupovať prvú verziu 1TB keď vyšla.
U mňa osobne ale je to v rovine, že buď 2TB na celú generáciu alebo máš u prdele či 1 či 0,5.
U mňa osobne ale je to v rovine, že buď 2TB na celú generáciu alebo máš u prdele či 1 či 0,5.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Jj, ked boli 1TB verzie tak sa pisalo ze ich nekupovat, lebo neboli z novsej revizie 1216 alebo tak dako, cize treba si vzdy pozriet ked kupujes playko ci uz ma novu reviziu, ale myslim ze ich uz maju aj 1TB verzie
-
Bad.boy
Medium Professional
Chalani kde kupujete plusko? Klasika cez store alebo niekde inde lacnejsie? 
Záleží na akej krajine si registrovaný.
-
aviceN
Guru
ja mam SVK ucet a pred par mesiacmi som kupil v akcii na store zxa 37e rocny ucet, spoko 
ja mam tiez rocny, normalne z PS store, za 60euro.. kedze som stale kupoval ten 20eurovy(3mesiace) tak to bol pre mna stale dobry deal.. som lenivy zhanat nejake zlavnene po internete.
No chcem povedať, že ak máte SK store ako ja, tak to kúpite len cez PSN store.
Jediná akcia bola tá za 37€, čo je veľmi veľmi veľmi dobrá cena nech sa na to pozeráte akokoľvek, bohužial si to mohli kúpiť len tí, čo v danej chvíli nemali aktívne PS Plus.
Ak používate iný Store najmä teda UK alebo USA, pod 40€ sa da kupiť cez Black Friday.
Jediná akcia bola tá za 37€, čo je veľmi veľmi veľmi dobrá cena nech sa na to pozeráte akokoľvek, bohužial si to mohli kúpiť len tí, čo v danej chvíli nemali aktívne PS Plus.
Ak používate iný Store najmä teda UK alebo USA, pod 40€ sa da kupiť cez Black Friday.