PlayStation 5
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: PlayStation 5
Teraz pozeram pgs.sk , to co tam maju preboha za ceny? 720€ za diskovu verziu? Kedy ps5 tak zdrazela?
Mne sa tiez fps hry neovladaju na ovladaci dobre a mam podobnu skusenost s hrou returnal, ktora sa mi ovladala dobre aj som ju celu presiel. Ak gameplay nie je zalozeny na triafani headshotov co vacsinou je (s mysou to nie je problem) tak sa hraju aj FPS hry na ovladaci dobre.cORP. napísal: 02 sep 2022, 1:07 ja som zas nadseny z ovladania dying light 2, vacsinou sa mi fps hry neovladaju na gamepade dobre, no tato hra na to ide akosi inak a ovladanie mi pride uplne super, pravdupovediac rozmyslam, ze dam tomu gamepadu sancu a rovno si kupim ten novy ktory ma vymenitelne analogy, kedze pri strielackach dostava gamepad zabrat
Oficialne PS5 zdrazela nedavno z 500 na 550. Netrebalo spekulovat a kupit to hned pri ohlaseni ceny.Radioactive_Mouse napísal: 06 sep 2022, 0:54 Teraz pozeram pgs.sk , to co tam maju preboha za ceny? 720€ za diskovu verziu? Kedy ps5 tak zdrazela?
existuje nejaka appka, vdaka ktorej by sme mohli s kamosom komunikovat, telefonovat pocas hrania crossplay?
on hra na ps5 a ja na pc a potrebujeme nejako komunikovat
on hra na ps5 a ja na pc a potrebujeme nejako komunikovat
Discord
tak ale discord by musel bezat na telefone alebo inom zariadeni nez ps5. vraj coskoro pride oficialna integracia
Tak existujú 2 kanálové bt slúchadlá a na xboxe discord je tak som nevedel že na ps5 nie
-
lekoklatik
VIP
Sak cez telefon, viber, whatsapp, messenger
Mohol by mi niekto znalý potvrdiť, či by bolo možné používať UK verziu PS5 v Česku? Alebo aké sú tam presne obmedzenia? Samozrejme okrem toho, že by som musel použiť redukciu na power kábel 
Podľa mňa žiadne. Prihlásiš sa so svojim PSN účtom a nevidím problém.
už niekto hráte Hogwarts Legacy ?
Ja to mam kúpené ale viac ma baví fifa 
ja som fifu vymazal, nemal som nervy. Hranie má byť relax
A toto Hogwarts je veľmi príjemné na hranie, je to easy, pekná grafika, HP nostalgia..
A toto Hogwarts je veľmi príjemné na hranie, je to easy, pekná grafika, HP nostalgia..
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja hram, ale na PC. najprv skusal som aj TV + controller, lebo tak som to planoval hrat, ale vobec mi to tak nejde, uplne mi to kazilo zazitok z hry
nechapem, jak sa na tych joystickoch dokazete rychlo obzerat a drzat si prehlad o okoli.
ale inak mna to velmi vtiahlo, vyzera to na master piece. bal som sa, ze to kvoli nejakym autorskym pravam a pod nebude moct byt az tak velmi podobne Harry Potterovi, ale zbytocne, ta atmosfera je tam fakt citit. pri hudbe zimomriavky
questovanim, odhalovanim mapy, eventami a kolektovanim mi to trochu pripomina Far Cry styl hier. ale suboje su zabavne, rychlo sa da naucit pattern, ako na to. je to proste family friendly relaxovka
ale inak mna to velmi vtiahlo, vyzera to na master piece. bal som sa, ze to kvoli nejakym autorskym pravam a pod nebude moct byt az tak velmi podobne Harry Potterovi, ale zbytocne, ta atmosfera je tam fakt citit. pri hudbe zimomriavky
questovanim, odhalovanim mapy, eventami a kolektovanim mi to trochu pripomina Far Cry styl hier. ale suboje su zabavne, rychlo sa da naucit pattern, ako na to. je to proste family friendly relaxovka
keď už nejaký ten piatok hráš na psku, tak to máš v ruke. Ale priznám sa, že tu som sa musel trocha pomotať v nastaveniach, lebo defaultne to bolo blbo nastavené a rotácie a rýchlosť kamery boli pomalé a zvláštne.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ano hral, teda partnerka to hra od vcera na ps5 preco ?
Keď si zvykneš na controller, tak každá hra okrem First Person Shooter hier, kde je nutná myš na mierenie, sa mi hrá lepšie ako na klávesnici. Hlavne pri športových hrách ako FIFA, NHL, NBA, Madden NFL je controller výhoda kvôli oveľa presnejšiemu ovládaniu pohybu hráčov.
-
aviceN
Guru
Toto je sranda, ja som kedysi hraval na PC, nedal som dopustit na mys a klavesnicu, potom som presedlal na konzolu a controller a zacal som hravat aktivne Warzone, ked som potom skusil hrat na PC ako ostrielany CSkar, nevedel som absolutne mierit, pri tom na controlleri som nemal problem snipit na dlhe vzdialenosti a vyriesit typkov aj v CQB... je to naozaj o zvyku, tym ze to bol crossplay, castokrat som na controlleri vyskolil chlapcov s myskami... a nie, ten aim assist nie je aim bot 
ja som cisto PC-ckar (sorry ze vam sem leziem do temy ale tak kecate vseobecne o gamepadoch) a uz dlho mam gamepad a a proste to robim tak ze na niektore hry pouzivam mys+klavesnicu a na niektore gamepad, niektore dokonca kombinujem (aktualne hram RDR2 a ked bol tutorial na fist fighting tak som mal zapnuty gamepad, takze sice vacsinou hram na klavesnici ale ked sa musim pobit tak zapinam gamepad lebo netusim co mam mackat na klavesnici
).
ale neviem proste ci je to tym ze som na gamepad naskocil neskoro alebo cim ale ja proste v tom palci nemam taku citlivost. o FPS ani nehovorim to ked tam nie je aim assist tak netrafim nic ale napriklad to dost citim aj pri zavodnych hrach. samozrejme gamepad 100x lepsi nez klavesnica ale ani na gamepade skratka nedokazem plynulo tocit volantom (dajme tomu o 1/4 otacky) a koniec koncov aj tak do tej packy tukam ako by som na klavesnici.
teraz mam doma volant logitechovy a to je proste uplne ina kava, zrazu viem plynulo prejst zakrutu, zazrak.
ale neviem proste ci je to tym ze som na gamepad naskocil neskoro alebo cim ale ja proste v tom palci nemam taku citlivost. o FPS ani nehovorim to ked tam nie je aim assist tak netrafim nic ale napriklad to dost citim aj pri zavodnych hrach. samozrejme gamepad 100x lepsi nez klavesnica ale ani na gamepade skratka nedokazem plynulo tocit volantom (dajme tomu o 1/4 otacky) a koniec koncov aj tak do tej packy tukam ako by som na klavesnici.
teraz mam doma volant logitechovy a to je proste uplne ina kava, zrazu viem plynulo prejst zakrutu, zazrak.
-
007miroslav007
Expert
Neviem ci to dat sem ale asi ano. Mam Ps5 verziu Mass Effect Legendary edition, je mozne do nej nejak dostat cz titulky? Na pc mi to ide, len ako je tu na Ps5? Dakujem
-
cORP.
Addict
na ziadnu hru dodatocne nedas ziadnu lokalizaciu s vynimkou hier ktore umoznuju mody kde sa da dana lokalizacia zapracovat ako modifikacia, napriklad takto sa da pocestit skyrim, fallout 4 atd. zvysok zial nejde