Pls help - DVB-T USB stick
Pls help - DVB-T USB stick
Jaky mate nazor na USB sticky prijmajici digitalni signal? Prijma to dobre signal, nebo je k tomu potreba nejaka antena? Potreboval bych nejakej s funkci nahravani, s kvalitnim obrazem a nejakej cenove dostupnej. Jakej byste mi doporucili
co rikate napr na http://www.elektroraj.cz/detail.asp?flo ... l&id=39987 ?
EDIT: akorat ja budu mit na tom notasu Vistu, tak nevim, jak by to behalo na Viste
EDIT: akorat ja budu mit na tom notasu Vistu, tak nevim, jak by to behalo na Viste
z akeho si mesta? inac pochybujem ze ti to bude ktovieako sliapat... totizto toto vysielanie bezi este v testovacej prevadzka a v kuse zaznamenavam problemy, ako napr ze to na niekolko dni vypnu resp z nicoho nic mi klesne kvalita signal pod sledovatelnu uroven a podobne. signal chytam na normalnu antenu na streche, prechadza zosilnovacom v DVB-T/analog HDD rekorderi Pioneer + zabudovany zosilnovac v LCD SONY BRAVIA. cize podla mnojho nazoru ani nedufaj ze budes moct behat s notasom a pozerat telku kde si zmyslis, v tomto stadiu si myslim ze nema zmysel kupovat to, treba pockat na riadne vysielanie a doftedy to pojde aj dost cenovo dole. amen 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mal som LifeView, pokazil sa asi po tyzdni. Leadtek vydrzal dva mesiace s tym, ze nefungoval poriadne (vypadky atd..). Nakoniec som nekupil ziadny a ficim bez DVB. Ten co si sem postol, mi pride riadne predrazeny vzhladom na neznamu znacku. (Leadtek stoji 1000,- czk). Nie uplne aktualny test, ale obraz si urcite utvoris:
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 1. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 2. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - závěr
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 1. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 2. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - závěr
Ano jsem z čech, ale jestli chceš, můžu psát i slovensky, jsem z rodiny češky a slováka
Jde o to, že na Domažlicku, kde já bydlím nám vypnou analog k 31.8. a jsme odkázaný na DVB-T. Stejně bych tenhle klíč používal v okolí prahy, kde je signál bez problémů.
Ještě jeden dotaz-na úřadě nám řekli, že nám na střechu paneláku daj jakýsi DVB příjmač, abysme nemuseli kupovat set-top boxy. To opravdu existuje? Jak to funguje?
Ještě jeden dotaz-na úřadě nám řekli, že nám na střechu paneláku daj jakýsi DVB příjmač, abysme nemuseli kupovat set-top boxy. To opravdu existuje? Jak to funguje?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano funguje, moja priatelka to takto ma uz asi pol roka. Pre teba sa nic nezmeni, normalne ti pojde telka kablom ako doteraz.b.o.b.i.k napísal:Ještě jeden dotaz-na úřadě nám řekli, že nám na střechu paneláku daj jakýsi DVB příjmač, abysme nemuseli kupovat set-top boxy. To opravdu existuje? Jak to funguje?
OK, co si myslíte o tomhle? http://leadtek.mironet.cz/leadtek-winfa ... l+dp71667/