Pls help - DVB-T USB stick

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Pls help - DVB-T USB stick

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Jaky mate nazor na USB sticky prijmajici digitalni signal? Prijma to dobre signal, nebo je k tomu potreba nejaka antena? Potreboval bych nejakej s funkci nahravani, s kvalitnim obrazem a nejakej cenove dostupnej. Jakej byste mi doporucili
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

co rikate napr na http://www.elektroraj.cz/detail.asp?flo ... l&id=39987 ?
EDIT: akorat ja budu mit na tom notasu Vistu, tak nevim, jak by to behalo na Viste
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

z akeho si mesta? inac pochybujem ze ti to bude ktovieako sliapat... totizto toto vysielanie bezi este v testovacej prevadzka a v kuse zaznamenavam problemy, ako napr ze to na niekolko dni vypnu resp z nicoho nic mi klesne kvalita signal pod sledovatelnu uroven a podobne. signal chytam na normalnu antenu na streche, prechadza zosilnovacom v DVB-T/analog HDD rekorderi Pioneer + zabudovany zosilnovac v LCD SONY BRAVIA. cize podla mnojho nazoru ani nedufaj ze budes moct behat s notasom a pozerat telku kde si zmyslis, v tomto stadiu si myslim ze nema zmysel kupovat to, treba pockat na riadne vysielanie a doftedy to pojde aj dost cenovo dole. amen :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Petoo napísal:z akeho si mesta? ... treba pockat na riadne vysielanie a doftedy to pojde aj dost cenovo dole. amen :)
podla toho ako pise b.o.b.i.k tipujem ze je z ciech kde uz dvb-t maju ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mal som LifeView, pokazil sa asi po tyzdni. Leadtek vydrzal dva mesiace s tym, ze nefungoval poriadne (vypadky atd..). Nakoniec som nekupil ziadny a ficim bez DVB. Ten co si sem postol, mi pride riadne predrazeny vzhladom na neznamu znacku. (Leadtek stoji 1000,- czk). Nie uplne aktualny test, ale obraz si urcite utvoris:

Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 1. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 2. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - závěr
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Ano jsem z čech, ale jestli chceš, můžu psát i slovensky, jsem z rodiny češky a slováka :D Jde o to, že na Domažlicku, kde já bydlím nám vypnou analog k 31.8. a jsme odkázaný na DVB-T. Stejně bych tenhle klíč používal v okolí prahy, kde je signál bez problémů.

Ještě jeden dotaz-na úřadě nám řekli, že nám na střechu paneláku daj jakýsi DVB příjmač, abysme nemuseli kupovat set-top boxy. To opravdu existuje? Jak to funguje?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

b.o.b.i.k napísal:Ještě jeden dotaz-na úřadě nám řekli, že nám na střechu paneláku daj jakýsi DVB příjmač, abysme nemuseli kupovat set-top boxy. To opravdu existuje? Jak to funguje?
Ano funguje, moja priatelka to takto ma uz asi pol roka. Pre teba sa nic nezmeni, normalne ti pojde telka kablom ako doteraz.
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

a pujde soucasne s tim i analog? protoze ono se prechazi na digital, ale TV Prima zustava na analogu
EDIT: A co teletext, EPG atd?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

b.o.b.i.k napísal:EDIT: A co teletext, EPG atd?
Myslim, ze s tym problemy nebudu,predsa sa meni sposob prenosu a nie obsahova stranka, to uz zalezi na danej televiznej spolocnosti.
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

b.o.b.i.k napísal:a pujde soucasne s tim i analog? protoze ono se prechazi na digital, ale TV Prima zustava na analogu
EDIT: A co teletext, EPG atd?
Na toto ti neviem dat uplne 100% pravdivu odpoved, jedine co viem je, ze jej ta Prima ide.
Napísať odpoveď