po rokoch=)
-
ja to nebyl
Medium Expert
po rokoch=)
takze pani jedna uloha ma uz zerie dost dlho .... bol som raz na letnom tabore
je tomu aj takych dobych 7 rokov dozadu vtedy som tam spoznal svoju prvu platonicku lasku aj sme tam spolu boli tyzden akoze "spolu"
a ked sme sli domov kazdy si vzal cislo toho druheho a ze si budeme volat a pisat ale nejako to stroskotalo a teraz uz ma to hryzie dlhsi cas ze ako by som zistil nieco o nej ??(cislo uz nemam)
-
ja to nebyl
Medium Expert
Hm, to je skoda ze nevies priezvisko, to by mohlo situaciu dost ulahcit, napriek tomu ze by to bol stale dost problem. Predpokladam ze v tych taboroch si nejaky archiv nevedu
V tom pripade, bohuzial, nevidim vela moznosti ako to zistit. Tych informacii co mas nie je velmi vela. Jedine co vies ze je ze nejaka Andrea bola pred 7 rokmi v erko tabore...
No kazdopadne skusme to takto, zapisovat do jednej vety vsetko co o nej vies. Rozpamataj sa presne pred kolko rokmi to bolo, kde to bolo... cize zatial:
Andrea bola asi pred 7 rokmi v ERKO tabore.
V tom pripade, bohuzial, nevidim vela moznosti ako to zistit. Tych informacii co mas nie je velmi vela. Jedine co vies ze je ze nejaka Andrea bola pred 7 rokmi v erko tabore...
No kazdopadne skusme to takto, zapisovat do jednej vety vsetko co o nej vies. Rozpamataj sa presne pred kolko rokmi to bolo, kde to bolo... cize zatial:
Andrea bola asi pred 7 rokmi v ERKO tabore.
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
Začiatok Konca
Professional
Žiadny iný nápad neexistuje... jedine, že by si si spomenul na priezvisko.. ale aj to neviem, či by bola nejaká veľmi veľká výhra, keďže takých žien/dievčat môžu byť aj stovky... 
//teraz mi napadlo... nájdeš ju a potom čo?.. zavoláš jej, že to si ty, ten z pred siedmich rokov?.. Ja nerýpem, ani Ti nekazím nádeje... len sa pýtam..
ma to zaujíma... 
//teraz mi napadlo... nájdeš ju a potom čo?.. zavoláš jej, že to si ty, ten z pred siedmich rokov?.. Ja nerýpem, ani Ti nekazím nádeje... len sa pýtam..
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
co takto si spomenut, mesto odkial je(resp. bola), vek.... ak by si vedel mesto mal by si to o daco jednoduchsie... dost vela som kolkokrat zistil cez pokec, je tam strasne vela ludi, mladeze, teenegerov z kazdeho mesta, ked budes normalne pisat na plochu v miestnosti mesta z ktoreho je ze hladas andreu ktora ma 19-20 rokov (napr.) priblizny vyzor si mozes pamatat, farbu vlasov, mozno oci, vyssia chuda-alebo opak.... niekto sa najde co ju pozna.... a min. ti poskytne nick
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie, bude hladat osobu ktora ju poznala pred 7 rokmi.
imho nezozenies, co budes pisat na plochu ze pred 7 rokmi mala 140cm, bola stihla a mala cierne kucerave vlasy ked dnes ma 170, nie prave atleticku postavu, a rovne blondate vlasy?
//nie ze by to nebolo pekne, len podla mna to nie je prakticky preveditelne.
imho nezozenies, co budes pisat na plochu ze pred 7 rokmi mala 140cm, bola stihla a mala cierne kucerave vlasy ked dnes ma 170, nie prave atleticku postavu, a rovne blondate vlasy?
//nie ze by to nebolo pekne, len podla mna to nie je prakticky preveditelne.
-
ja to nebyl
Medium Expert