po rokoch=)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

po rokoch=)

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

takze pani jedna uloha ma uz zerie dost dlho .... bol som raz na letnom tabore :) je tomu aj takych dobych 7 rokov dozadu vtedy som tam spoznal svoju prvu platonicku lasku aj sme tam spolu boli tyzden akoze "spolu" :) a ked sme sli domov kazdy si vzal cislo toho druheho a ze si budeme volat a pisat ale nejako to stroskotalo a teraz uz ma to hryzie dlhsi cas ze ako by som zistil nieco o nej ??(cislo uz nemam)
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

No to zalezi od mnozstva informacii ktore o nej a tom tabore vies / mozes ziskat. Potom uz len Posta pre teba :D
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

viem iba jedno bol to tabor ERKO taky krestansky a ona sa volala Andrea priezvysko som zial bohu zabudol
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Hm, to je skoda ze nevies priezvisko, to by mohlo situaciu dost ulahcit, napriek tomu ze by to bol stale dost problem. Predpokladam ze v tych taboroch si nejaky archiv nevedu :D
V tom pripade, bohuzial, nevidim vela moznosti ako to zistit. Tych informacii co mas nie je velmi vela. Jedine co vies ze je ze nejaka Andrea bola pred 7 rokmi v erko tabore...

No kazdopadne skusme to takto, zapisovat do jednej vety vsetko co o nej vies. Rozpamataj sa presne pred kolko rokmi to bolo, kde to bolo... cize zatial:

Andrea bola asi pred 7 rokmi v ERKO tabore.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

nezistoval si ci ten tabor este existuje?...skus sa im tam ozvat,podla mna si zapisovali vase mena :)
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

hm to je dobry napad ... no je to mozne tabor este existuje ... ale tak neviem ci mi podaju informaciu to je otazne mate este niekto nejake napady ?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Žiadny iný nápad neexistuje... jedine, že by si si spomenul na priezvisko.. ale aj to neviem, či by bola nejaká veľmi veľká výhra, keďže takých žien/dievčat môžu byť aj stovky... :)

//teraz mi napadlo... nájdeš ju a potom čo?.. zavoláš jej, že to si ty, ten z pred siedmich rokov?.. Ja nerýpem, ani Ti nekazím nádeje... len sa pýtam.. :) :) ma to zaujíma... :wink:
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

nie proste vypytam si od nej cislo na nejaky messenger napriklad icq a popisem s nou co a ako zaspominame atd :) predsa cim viac priatelov mas tym je to lepsie
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

presne toto som aj ja nasiel pomocou uja googla :) avsak ten rok kedy som tam bol tak ten tam nie je ...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

co takto si spomenut, mesto odkial je(resp. bola), vek.... ak by si vedel mesto mal by si to o daco jednoduchsie... dost vela som kolkokrat zistil cez pokec, je tam strasne vela ludi, mladeze, teenegerov z kazdeho mesta, ked budes normalne pisat na plochu v miestnosti mesta z ktoreho je ze hladas andreu ktora ma 19-20 rokov (napr.) priblizny vyzor si mozes pamatat, farbu vlasov, mozno oci, vyssia chuda-alebo opak.... niekto sa najde co ju pozna.... a min. ti poskytne nick
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Na tie vlasy by som radsej nestavil, ale inak celkom dobry napad. Kto dnes nie je na pokeci? Okrem mna? :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

mi-chau: Je nas viac... ale ja to nebyl skusil si facebook? neexistuje nejaka EKRO grupa?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hehe Erka grupa nie EKRO.. ;) mi chau ale ludia co su na pokeci ta urcite poznaju ani ty tam byt nemusis a k tym vlasom da sa to napisat napr. ze pred niekolkymi rokmy to bola kucerava ciernovlaska :)
mi-chau
Darca
Darca

Hej, ale ja som to nemyslel tak, ze tam priamo najdes ju. pochopitelne ze sa tam najde niekto kto ju pozna.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Hej, ale ja som to nemyslel tak, ze tam priamo najdes ju. pochopitelne ze sa tam najde niekto kto ju pozna.
no ale potom by asi nepisal tu keby o niekom vedel, kto by ju poznal a navyse zistit jej nick nebude asi lahke :)
mi-chau
Darca
Darca

Ty voe, zrejme bude hladat osobu kt. ju pozna :roll: logiky trochu
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nie, bude hladat osobu ktora ju poznala pred 7 rokmi.

imho nezozenies, co budes pisat na plochu ze pred 7 rokmi mala 140cm, bola stihla a mala cierne kucerave vlasy ked dnes ma 170, nie prave atleticku postavu, a rovne blondate vlasy?

//nie ze by to nebolo pekne, len podla mna to nie je prakticky preveditelne.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heh to je ako hladat ihlu v kope sena :) btw ak to najdes tak mas kurevske stastie ale to je malo pravdepodobne :?
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

kamo s tym pokecom som skusal niky dal som vyhladavat vsetky zacinajuce sa na andrea vek asi 18-19 ale bezvysledne ... facebook som tiez skusal ale nic .. ono keby si spomeniem na to priezvysko alebo to mesto odkial bola sakra lenze je to strasne davno este niekto nejake napady :) ??
Napísať odpoveď