@Janio: no dúfam že nič takého
Pojem CHLAP
Pojem CHLAP
Často tu vidieť názory ako by mala vyzerať pravá žena. Len čo keby sa vyjadrili ženy k tomu ako by mal vyzerať pravý chlap to čo na nás nenávidia a to čo na nás zbožňujú
Myslím že viacerých to zaujíma 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pojem CHLAP
No tak to by aj mňa zaujímalo.
Ale nie dristy ako aby chodil holy atď. (nie tak ako som videl aby mala vyzerať správna žena sa mi zda dosť drist...)
mna sa nepytajte, ja som praveho chlapa este nikdy nestretla 
-
Hotwire
Addict
je to relativny pojem presne ako pojem prava zenska...takze aj ked tu holky budu pisat bude to ich subjektivny nazor, nic viac...
no tak kocky piste nech vieme co nam chyba a v com sme dobry.
To kiara: nemusis pisat akeho si mala idealneho, ale aky by bol podla teba
A jasne ze to bude subjektivne, ale niektore vlastnosti sa budu zhodovat u viacerych a ak budes mat tie, budes "chlap"
//Konkrétne tebe chýbajú základy slovenského pravopisu. audiotrack
Ja sa nehadam, slovencina mi nikdy nevonala, ale ze by mi to nejako chybalo to asi nie
Neviem co mas konkretne na mysli, ale ak interpunkciu tak pisem cez mobil a dost by mi to komplikovalo pisanie
To kiara: nemusis pisat akeho si mala idealneho, ale aky by bol podla teba
A jasne ze to bude subjektivne, ale niektore vlastnosti sa budu zhodovat u viacerych a ak budes mat tie, budes "chlap"
//Konkrétne tebe chýbajú základy slovenského pravopisu. audiotrack
Ja sa nehadam, slovencina mi nikdy nevonala, ale ze by mi to nejako chybalo to asi nie
Neviem co mas konkretne na mysli, ale ak interpunkciu tak pisem cez mobil a dost by mi to komplikovalo pisanie
-
Bushido
Medium Professional
Nehovorí sa nadarmo že žena neviem čo chce, no neprestane, kým to nedosiahne...
Takže aj keď teraz napíše "športovec, chytrý, zábavný, milý, pozorný a bohatý", tak sa môže kludne stať že taký dôjde a vôbec ju nezaujme...
Takže aj keď teraz napíše "športovec, chytrý, zábavný, milý, pozorný a bohatý", tak sa môže kludne stať že taký dôjde a vôbec ju nezaujme...
Mne poslala kamoška týchto pár zásad, ktoré by mal každý chlap dodržiavať aby bol obľubený a žiadaný u dotyčnej:
1/ FAJN: Toto je slovo, ktoré ženy používajú na ukončenie hádky, keď majú pravdu a muž má držať hubu.
2/ 5 MINÚT: Ak sa žena oblieka, znamená to hodinu. Päť minút je len vtedy päť minút, keď má muž ešte päť minút na futbal, prv než musí pomôcť v domácnosti.
3/ NIČ: Toto je ticho pred búrkou. To znamená ´niečo´ a muž má byť v strehu. Hádky začínajúce ničím obyčajne končia s fajn.
4/ POKRAČUJ: Toto je výzva, nie povolenie. Nech to muži nerobia!
5/ HLASNÝ VZDYCH: Toto vlastne nie je slovo, ale neverbálne vyjadrenie, často mužmi zle pochopené. Hlasný vzdych znamená, že si myslí, že muž je idiot a uvažuje, prečo mrhá svoj čas hádkou s ním. (Pozri č. 3)
6/ TO JE V PORIADKU: Jeden z najnebezpečnejších prehlásení ženy mužovi. Znamená, že chce dlho a urputne uvažovať ako a kedy zaplatí muž za svoju chybu.
7/ VĎAKA: Žena ďakuje mužovi, ten sa nemá pýtať alebo *omdlieť*. Stačí: "Nemáš za čo."
8/ ČO UŽ: Ženský spôsob vyjadrenia: J...M ŤA!!!
9/ NETRÁP SA, ZVLÁDNEM TO: Ďalší nebezpečný výrok, znamená, že žena niečo povedala mužovi viackrát, ale teraz to robí sama. Výsledok bude, že sa muž spýta: "Stalo sa niečo?"
Ženina odpoveď - pozri č. 3
1/ FAJN: Toto je slovo, ktoré ženy používajú na ukončenie hádky, keď majú pravdu a muž má držať hubu.
2/ 5 MINÚT: Ak sa žena oblieka, znamená to hodinu. Päť minút je len vtedy päť minút, keď má muž ešte päť minút na futbal, prv než musí pomôcť v domácnosti.
3/ NIČ: Toto je ticho pred búrkou. To znamená ´niečo´ a muž má byť v strehu. Hádky začínajúce ničím obyčajne končia s fajn.
4/ POKRAČUJ: Toto je výzva, nie povolenie. Nech to muži nerobia!
5/ HLASNÝ VZDYCH: Toto vlastne nie je slovo, ale neverbálne vyjadrenie, často mužmi zle pochopené. Hlasný vzdych znamená, že si myslí, že muž je idiot a uvažuje, prečo mrhá svoj čas hádkou s ním. (Pozri č. 3)
6/ TO JE V PORIADKU: Jeden z najnebezpečnejších prehlásení ženy mužovi. Znamená, že chce dlho a urputne uvažovať ako a kedy zaplatí muž za svoju chybu.
7/ VĎAKA: Žena ďakuje mužovi, ten sa nemá pýtať alebo *omdlieť*. Stačí: "Nemáš za čo."
8/ ČO UŽ: Ženský spôsob vyjadrenia: J...M ŤA!!!
9/ NETRÁP SA, ZVLÁDNEM TO: Ďalší nebezpečný výrok, znamená, že žena niečo povedala mužovi viackrát, ale teraz to robí sama. Výsledok bude, že sa muž spýta: "Stalo sa niečo?"
Ženina odpoveď - pozri č. 3
haha11, prepac, ale tvoj prispevok je podla mna od veci.
nehadajte sa 
tak ja odpoviem
mozno to bude zniet ako fraza, ale mne naozaj nejako extra nezalezi na vyzore.. jasne, nemal by vyzerat ako opica, ale tie prehnane naroky typu- len blond vlasy , modre oci a podobne.. FAIL
takze, co ocenujem najviac je uprimnost a jeho zaujem o mna... ( zavola, napise, alebo aj napr. tot na nete, ze napise prvy a podobne
) dalej zmysel pre humor, asi pochopitelne, tiez ked si prizna vlastnu chybu, to velmi ocenujem, lebo sa s tym nestretavam casto
no a mam rada ukecanych chlapov, kt. ale pustia k slovu ukecanu babu 
tak ja odpoviem
Správny chlap si vie priznať chybu.
Správny chlap si vie vždy po sebe upratať.
Správny chlap vie dodržať slovo.
Správny chlap si vie vždy po sebe upratať.
Správny chlap vie dodržať slovo.
Ako sa vraví na každú "dieru" sa nájde záplata, takže je to podľa mňa desne individuálne. Inak som chlap.
ono je to tak, ze aj ked by niekto vyhovoval vsetkym poziadavkam (charakterove myslim), tak sa zase najdu dalsie a dalsie veci, v kt. nevyhovuje, tj ten clovek si nevazi to, v com vyhovuje, ale vycita to, v com nevyhovuje..
Tak ja som len posunul to čo som dostal mailom. Nedodržiavam tieto zásady, pretože sa mi zdajú divné a škatulkujúce iba som chcel naznačiť akých by nás chceli mať niektoré dievčatá prípadne ženy a zaujímalo ma ako vy hojkári na to zareagujete.Lub0$ napísal:haha11, prepac, ale tvoj prispevok je podla mna od veci.
A nemusiš mi nič prepáčiť Lub0$, nedotklo sa ma to
OK v pohode, ja som reagoval iba preto, ze je to somarina, nepaci sa mi to proste...myslim si ze je sto ludi sto chuti...keby som ja povedal co sa mi zda na zenskych sexi tak by ste ma mali za debila...ale naopak mne by sa zdali vase 'uchylky' smiesne...to je take iste aj naopak...
-
Janio
Zablokovaný
Lubo tak ano to máš pravdu, ale napríklad. Úprimnosť si myslím že chce každá žena a aj muž takže niektoré vlastnosti by sa opakovali tak ako to už spomínal NEVO.
JST - "ale mne naozaj nejako extra nezalezi na vyzore" Kde som toto len počul ?
To povie každá, no vyberie si toho čo sa jej páči viac 
JST - "ale mne naozaj nejako extra nezalezi na vyzore" Kde som toto len počul ?
-
KaptMichal
King
Podla mna to bola jemna receisa do vaznej temy. Takze netreba robit z komara somara 
lenze ja to myslim naozaj vazneJanio napísal:Lubo tak ano to máš pravdu, ale napríklad. Úprimnosť si myslím že chce každá žena a aj muž takže niektoré vlastnosti by sa opakovali tak ako to už spomínal NEVO.
JST - "ale mne naozaj nejako extra nezalezi na vyzore" Kde som toto len počul ?To povie každá, no vyberie si toho čo sa jej páči viac
To je aký "pekný chlap" ? Chlap ako chlap, či nie ?
JST moja reč. Prvoradé má byť porozumenie a záujem.
JST moja reč. Prvoradé má byť porozumenie a záujem.
-
bolek
Guru
Taký čo vie pochopiť a podporiť, rozosmiať, pokecať o všetkom, spraviť si zo seba srandu, nebrať všetko moc vážne. Pred ktorým sa nemusím na nič hrať a pretvarovať sa. Ktorý nezdrhne pri prvom vážnejšom probléme alebo spore. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a ked vam sem napisu ze spravny chlap nosi ruzove elastaky, tak ste od zajtra vsetci "pravi chlapi" ? ? ? co tak byt sami sebou, miesto bazenia po poznani toho co je podla niekoho spravne ?
... budte pravi chlapi pre seba a potom mozete byt aj pre ostatnych / ostatne ((vyber je na libosti kazedho soudruha))