vopred sa ospravedlnujem adminom - nie som si isty, ci som to zaradil do spravnej temy, ale "Pomoc" mi prisla prilis PC-oriented.
Toz, nedavno sa nam pokazil doma plynovy kotol (na teplu vodu, kurenie) a privolana pomoc to vyriesila jednoducho pomocou dopustenia vody t.j. zvysenia tlaku vody v kotli. To urobili tak ze odpojili hadicu s privodom vody z pracky, nasadili na nejaku trubku kde dopustili vodu. Nasledne hadicu odpojili a zapojili ju naspat do pracky. Vsetko v poho, kotol fungoval ale,. ...
Od tej chvile nefunguje pracka, teda spusti ju, zamknu sa dvierka ale nepriteka voda, proste sa nedeje zrazu nic. Skusali hadicu odpojit, voda normalne tecie, ale proste ako keby ju pracka nechcela zobrat. Pokusili sme sa spravit vsetko co je v navode napisane k tomuto pripadu ale proste nefuguje. Je mi jasne, ze pravdepodobnost ze je pracka pokazena je dost vysoka, ale aj tak mi nejde do hlavy ze sa to stalo po tej oprave kotla a hlavne ze problem je s tou vodou ktora bola odpojena. Nenapada Vas niekoho kde by mohol byt problem? Nechceme volat opravara, kedze ta oprava by nas mozn ovysla ako nova pracka a pracka bola kupovana z druhej ruky
Za kazdu rozumnu radu alebo jendoduche vyhodnotenie ze je to jednoucho pokazene diky