Ahojte, na mojom notebookuu Acer aspire 6530 som si cez Win 7 stiahol novy BIOS a chcel som si ho tam nahodit. BIOS som stiahol z oficialnej stranky, v počitaci som spustil exac, vsetko bezalo tak ako malo az na posledny najdôlezitejsi krok, kedy sa mi mal novy BIOS nafleshovat a prave vtedy mi freezol cely pc a restartol sa. Potom sa uz nezapol. Skusil som vybrat baterku z maticnej dosky, ale to nepomohlo, pretoze si myslim, ze teraz tam nie je nahodeny ziadny BIOS, pretoze predposledny krok pri Flesovani bolo vymazanie aktualneho BIOSU. Dá sa nejako nahodit BIOS znova? Neviem povedať, či je čip integrovany na matičnej, alebo je nejako oddeleny tak aby sa dal vymenit...
Je jedina moznost vymena cipu, popripade maticnej dosky? alebo sa to da aj nejako jednoduhsie spravit?
pokazený notebook
Re: pokazený notebook
Bud to naprogramujes v externom programatore,alebo je moznost paralelne to pichnut na dosku s identickym cipom a flashnut to.Nic vsak nezaruci,ze to nezmrzne znova a tym by bol problem aj s dalsou doskou,cize je to risk-pozicat si MB a skusat to na nej...