Nazdar ľudia... mam pocit, že si na Pokeci jeden hajzel robi zo mňa a z mojho dievčaťa srandu cez fotky, ktore ma v albume. Ale je pod heslom. Ja viem, že to nie je dobré, ale nepoznáte niekto spôsob ako ti fotky vidieť?
vzdy ma fascinuje pribeh nadrzaneho mladeho chlapca, ktorey sa chce dostat niekam do XXX albumov a prosi nenapadne o pomoc ine ale skusenejsie osoby...
deblasco napísal:vzdy ma fascinuje pribeh nadrzaneho mladeho chlapca, ktorey sa chce dostat niekam do XXX albumov a prosi nenapadne o pomoc ine ale skusenejsie osoby...
No mrzí ma ak si práve toto myslíš, lebo ja nepotrebujem hesla do xxx albumov... ale potrebujem ozaj pomôcť... a mladého ako mladého... neviem koľko máš ty rokov ale ja 19...
kedysi som spravil script, ktorý to vedel, no cca mesiac dozadu mi odišiel hdd a všetky scripty s ním ( vrátane 2/3 z práce ), ale ak sa mi ho bude chcieť ešte znovu písať, tak sa ozvem.. ale aj tak neviem prečo ťa štve taká hlúposť..
Finalway napísal:kedysi som spravil script, ktorý to vedel, no cca mesiac dozadu mi odišiel hdd a všetky scripty s ním ( vrátane 2/3 z práce ), ale ak sa mi ho bude chcieť ešte znovu písať, tak sa ozvem.. ale aj tak neviem prečo ťa štve taká hlúposť..
Ten script by uz teraz asi nefachal bo dakedy sa dalo dostat do albumov aj bez hesla ale uz to zabezpecili.