POKEC.SK

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

POKEC.SK

Príspevok od používateľa VINNIE »

zistim nejako heslo inych uzivatelov?? potrebujem to surne :))) nie je na to nejaka aplikacia?? diky
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

niekoľko možností:
1) vypítať si heslo
2) brutal force: nereálne ak má normálne heslo
3) wordlist: lamerské, ale občas účinné
4) kašli na to
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

5) spytaj sa ich :)
6) mozes ho zachytit napr keylogerom
7) urob navnadu,... mas more sposobov
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

aku navnadu mas namysli??? a keylogerom sa to ako robi?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

urobíš si fakie stránku podobnú pokec registračke,a pošleš fakie mail že bla bla bla.. klasická social technika

keyloger: no to iba ak poznáš osobne tú osobu, lebo inak neviem ako by si jej dostal clienta do PC
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

toto poznám ja viem presne čo chce. Chce heslo na nejakú babu lebo nejaké tam majú only fotky pre baby a to by asi chcel že súúrne haha poznáme takých tu už bolo. vieme o čo sa jedná ja mám nejaké také heslá omg velmi pekné ženské only naked
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Matej18 napísal:toto poznám ja viem presne čo chce. Chce heslo na nejakú babu lebo nejaké tam majú only fotky pre baby a to by asi chcel že súúrne haha poznáme takých tu už bolo. vieme o čo sa jedná ja mám nejaké také heslá omg velmi pekné ženské only naked
nie
qwerty-xyz

Re: POKEC.SK

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

VINNIE napísal:zistim nejako heslo inych uzivatelov?? potrebujem to surne :))) nie je na to nejaka aplikacia?? diky
tak reklama sa tu davat nemoze...ale daj si do google....hesla na pokec..a ono ti tam vyhodi par velmi zaujimavych..stranok..na krorych sa dozvies...co a ako mas urobit aby si tie hesielka dostal...... :wink:
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa martinrozok »

to s keylogerom no vypytaj si ICQ a povedz ze mu posielas obrazok alebo tak alebo zisti nejako jeho ip adresu (nevem jak :P )
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

audiotrack napísal:niekoľko možností:
1) vypítať si heslo
2) brutal force: nereálne ak má normálne heslo
3) wordlist: lamerské, ale občas účinné
4) kašli na to
bruteforce, wordlist su uz nerealne pretoze je tam ochrana proti viac zadanym heslam, zadas napriklad 5 krat zle heslo a mozes cakat dajme tomu 30 minut ...
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa martinrozok »

no ano a ked sa pomodlis,budes mat stastie alebo si pockas 3 roky tak to heslo tym sposobom mas :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

pozri sa keď tam má women only tak si sprav acc za ženu a tvár sa že si lesba urob si nejaký album niečo tam nahádž a potom jej povedz či nevymeni hesielko :aasmile11:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

socio engeniring- najucinejsi sposob,,staci byt tvorivy ;),,,napriklad pozri,,sprav si stranku ,,daj tam script na odchytavanie hesiel a nasledne aby sa ti hesla ukladali do txt suboru,a teraz tam nalakaj danu osobu nak sa tam regne,,,pozri vacsina ludi si dava take iste heslo vsade :),,,dalsi sposob steal cookies,,ale musi byt povoleny script u mailu :wink:
Edit:
Opak napísal:pozri sa keď tam má women only tak si sprav acc za ženu a tvár sa že si lesba urob si nejaký album niečo tam nahádž a potom jej povedz či nevymeni hesielko :aasmile11:
mne sa zda ze on chce heslo do nicku,nie do albumu :wink:
a poviem vam nieco, heslo do nicku sa ziskava ovela jednoduchsie ako do albumu,pokial ti ho dana osoba neposkytne :idea:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

to steal cookies? vysvetlis to troska? diky
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

midnight_man napísal:to steal cookies? vysvetlis to troska? diky
ukradnes mu cookies,,ale malo kedy sa to takto da,pretoze vacsina email serverov script nepovoluju,,,ale napriklad mozes si spravit stranku a donutis ho aby tam prisiel a s trochou stastia mas jeho vsetky logy atd... :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

www.mp3zone.webovastranka.cz skuste toto :? mozno to pojde su tam 3 subory vraj heslami je to overene lenze stoji to cosi musite poslat sms-ku ktora stoji 30 SK vsak uvidite ja som to osobne neskusal ani sa dotoho nezapajal je to na vas
bzucoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bzucoo »

1.moznost - spravit stranku ktora vypada ako pokec ale ked sa osoba prihlasi heslo pride vam na mail
2.moznost - keylogger - pripojit keylogger do nejakeho exe suboru a poslat dotycnej osobe
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

najlepsie je popytat tej osoby heslo a srat tu na kadejake keylogery a pi*ov***
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mozno by bolo lepsie radsej sa nevrtat do sukromia druhych. fakt nevidim dovod, preco by mal niekto SURNE potrebovat heslo. pouzivam pokec uz dobre dlhu dobu a nejako som nikdy nemal taky problem, ze SURNE mi treba heslo. ak je to take surne, ze ti treba heslo od albumu nejakej baby, tak si surne vygoogle nejake P. toto mam fakt rad, ked niekto zacne s takymi blbostami otravovat. keby to bolo fakt nieco extra surne, tak dotycna osoba posle. a k teme: ak je to fakt otazka zivota a smrti a mas na to velmi rozumny dovod, tak skus spravit nejaku fake stranku pokecu. neni to vobec tazke. a nejakym klamstvom ju prinutit prihlasit sa cez fake stranku. fakt taketo sposoby neznasam. chodili spamy na pokeci, ze na rapide je album s nahymi babami. nejaka baba napisala, ze ju nastvali jej kamosky a hodila ich fotky na web. fakt debilina ako svet. cakal som, ze to je nejaky virus. kedze mam linux, tak som si to stiahol a kukol, co za virus to je. a nebolo tam nic. len nejake znaky tusim a malo to okolo 2MB. dotycnej osobe slo len o body na rapide. fakt taketo klamstva neznasam. a ty robis nieco podobne. preco nanpises dovod, preco je to take surne? hmm?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ono to už veľmi súrne asi nie je, keďže post je ešte z októbra minulého roka... :D
Napísať odpoveď