Poker
Re: Poker
no celkom slusna karma a iba pozitivne reakcie..vidno ze ten clanok este neprisiel na hlavnu stranku blogov
pozri stranu 30Meken napísal:Mate daky pokerovy klub na pokerstars.com? Pridal by som sa ak by som mohol
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 11:34)
Ak niekto chce spravcovske prava do klubu nech mi posle ss. Treba niekoho kto to bude manageovat kym budem prec..
Vytvoril som na zajtra treti turnaj, pre pripad ze by ste sa nazbierali..
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vybrat si musis podla toho, ci chces hrat CG, MTT alebo SNG. Ale v podstate zakladom je kniha SuperSystem od Dolyla Brunsona, ktora je povazovana za bibliu pokru(je to aj prelozene). Ale v sucasnosti je na internete vela vyukoveho materialu ci uz rozne clanky alebo vyukove videa. Kedze sa poker stale vyvija, tak ti tie texty a videa pomozu viac ako niekolko rocne knihy.
profik ma pravdu, tie knihy su uz zastarale. Supersystem je urcite uzitocna kniha, ale treba si uvedomit, ze zaklad bol napisany 30 rokov dozadu a pritom vela online hracov odsudzuje aj niekolko rokov stare naucne videa. sice je zaklad rovnaky, ale ten najdes na vela pokrovych weboch. skus si najprv prejst temy ako je bankroll managment, hru pred flopom, zaklady odds,..etc. potom vyskusaj pozriet niektore videa, napr. trial na deucescracked, pohladat nejake videa na pokerstrategy alebo pohladat nieco na svk pokrovych forach. urcite nechcem odhovarat od knih, ale myslim, ze ako zaklad na micro limity je tato alternativa urcite dostacujuca
btw t0m4s3 sice uviedol kvalitnych hracov, ktory napisali kvalitne knihy, takze ta jeho rada je vcelku ok, ale urcite nevyberaj len podla oblubeneho hraca, ktory hra na high stakes. to ze niekto vyhrava velke peniaze neznamena, ze napisal kvalitnu knihu. ak sa ti nejaka kniha zapaci, tak si urcite najprv si pred kupou pozri nejaku tu recenziu, pripadne hodnotenie uzivatelov na nejakom pokrovom webe
btw t0m4s3 sice uviedol kvalitnych hracov, ktory napisali kvalitne knihy, takze ta jeho rada je vcelku ok, ale urcite nevyberaj len podla oblubeneho hraca, ktory hra na high stakes. to ze niekto vyhrava velke peniaze neznamena, ze napisal kvalitnu knihu. ak sa ti nejaka kniha zapaci, tak si urcite najprv si pred kupou pozri nejaku tu recenziu, pripadne hodnotenie uzivatelov na nejakom pokrovom webe
-
AggreSSor777
Light Expert
Neviem či to tu už niekto písal, ale potrebujem zohnať odpovede na Kvíz na PokerStrategy. Našiel som dva kvízi ale boli tam otázky ktoré sa nezhodujú s terajším kvízom
Má ich niekto ?
Má ich niekto ?
pre pana, na ten kviz mas 60 minut a tie materialy maju par stran. odpovede na tie otazky v nich bez problemov najdes aj pocas testu..poslu ti 50$ v podstate za nic, tak sa mozes trochu posnazit.AggreSSor777 napísal:Neviem či to tu už niekto písal, ale potrebujem zohnať odpovede na Kvíz na PokerStrategy. Našiel som dva kvízi ale boli tam otázky ktoré sa nezhodujú s terajším kvízom![]()
Má ich niekto ?
inac ospravedlnujem sa, ale kedze vidim, ze ten hojko club na ps je polomrtvy, tak tam nejdem depozitovat. mozno casom sa tam objavim, ale podobne ako bertas prave potrebujem peniaze na br..
no najdolezitejsie je vybrat si to, co ta najviac bavi. nad mtt si nerozmyslal? chce to sice dost trpezlivosti, ale ak sa ti podari shootnut nejaky vyssi turnaj, tak si mozes(hlavne ak si student) pekne zvysit zivotnu uroven na par mesiacov
ja som nad tymto variantom rozmyslal, ale odradili ma hlavne tie dlhe session, kde musis pri nejakom turnaji sediet min 5 hodin a skoncis napokon v mincashi.
mna beru skor cash game, najprv som hral SnG, ale prisiel som na to, ze to nie je nic pre mna. dost sa stotoznujem s nazorom jedneho svk pro hraca:
nejak podobne je to aj u mna.
mna beru skor cash game, najprv som hral SnG, ale prisiel som na to, ze to nie je nic pre mna. dost sa stotoznujem s nazorom jedneho svk pro hraca:
Kód: Vybrať všetko
Cash game mi jednoducho sadla najlepšie. Každá ruka je nový začiatok, bad beat z predchádzajúcej ruky nemusí skaziť niekoľkohodinové úsilie, spravidla sa hrá s vyššími efektívnymi stackmi, čo dodáva hre komplexitu a hĺbku. Okrem toho pri turnajoch si nemôžem odskočiť na cigaretu, kedy sa mi zachce, takže moja voľba je jasná.(smiech)Re: Poker
SnG ma dvoje caro, hlavne aj je freez. Nazivo milujem freez turnaje od zaciatku, no takmer nie su ziadne (sprosty rebuy system 1,5hod).
Freez jednoducho milujem, je to tazka hra, kedze jedna zla hra moze ukoncit nadeje,,
cash hravam pravidelne (iked mikro) nazivo.. ma to svoje pre, ale aj proti..
Freez jednoducho milujem, je to tazka hra, kedze jedna zla hra moze ukoncit nadeje,,
cash hravam pravidelne (iked mikro) nazivo.. ma to svoje pre, ale aj proti..