Poker
Re: Poker
dneska som pochopil,ze real poker je real poker a PS je nieco ine..napr na PS je dopredu dane,kto vyhra..dneska som sa o tom presvedcil ked sa mi 3 krat za sebou stalo to,ze som mal 2pary na ruke chlap nic ..a z jednej karty na ruke mu prisla postupka...3krat za sebou...to si mozem ist radsej ruletu zahrať....
btw: nehram to na PS prvy den
btw: nehram to na PS prvy den
presne tak
mal si zlý deň, presne o takých má knihy môj veľky obľúbenec Daniel Negreanu.
Podľa toho čo si napísal myslím že si začiatočník, odporúčam: http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... ll-players
Podľa toho čo si napísal myslím že si začiatočník, odporúčam: http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... ll-players
tak tak..zamysli sa, preco by herne mali podvadzat, ked len na raku maju denny obrat v milionoch dolarov? a inac ked budes hrat dlhsie zistis, ze taketo veci sa obcas stavaju aj v tvoj prospech. mna v poslednom case v sng na bublinach zachranil river uz tolko krat, ze to pekne nie je 
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nedá mi to sem nenapísať
v škole teraz veľmi často hrávajú žiaci poker, minule som sa k nim pripojil, základ 0,20 € ..tak fajn ..mal som 0,50 € (všetky moje úspory) asi po pol hodine som mal 11 €
po troch full housoch už nechceli aby som hral 
-
blitzkrieg
Professional
tak vieš keď decká čo to hrávajú majú bohatých rodičov tak im to je jedno, pre mňa to je iné, ale tak viete keď to hrávajú 16 ročné decká a tie ich bluffy tak to je sranda 
-
profik
Light Professional
Preco minimalne 20€? Ved to uz je 100bb a pri normalnej cg je to maximalny moznoy stack(neberiem do uvahy deep stack stoly). Ano tie 2€ je strasne malo(apson podla toho sa da usudit kvalita hry- preflop limp, all in na second a top pary, atd., aspon 30bb by bolo vhodne pre shortstack hracov. Ja hram najradsej so 70bb stackom. Lebo mi mojom castom tilte, ked grindim 2-3 hodiny a vyhram 3-4buy-iny je ten rozdiel 30bb znatelny.
-
blitzkrieg
Professional
-
Nadeo
Guru wannabe
Minimum bolo 2€, ale vacsinou sme si sadali s 5€, co je 25x BB. Na manevrovanie to stacilo.
Ale ako sa dalo cakat, taketo tempo moc nedrzalo a tak sme to eventualne znizili na 0.05/0.10
Ale ako sa dalo cakat, taketo tempo moc nedrzalo a tak sme to eventualne znizili na 0.05/0.10
Tak včera turnaj BI 3 € - RB 5 € - AO 5 €
POT zhruba 200€
3 ruky, - z toho 2 krat som mal KK.
1.) KK vs JJ vs 72off vs (nejaka ruka tusim 78)
- vsetci sme to poslali do all inu pred flopom ... flop 10,Q,5 ..turn K !!! a blby river ze ESO !
2.) samozrejme KK vs A..niečo... - Je jasné že muselo prísť to eso ... nebolo mi súdené vyhrať s KINGMI
POT zhruba 200€
3 ruky, - z toho 2 krat som mal KK.
1.) KK vs JJ vs 72off vs (nejaka ruka tusim 78)
- vsetci sme to poslali do all inu pred flopom ... flop 10,Q,5 ..turn K !!! a blby river ze ESO !
2.) samozrejme KK vs A..niečo... - Je jasné že muselo prísť to eso ... nebolo mi súdené vyhrať s KINGMI
tiež som skusil vačšie limity a musim uznať že s5 sa mi už moc nechce, vačši adrenalin ked ide o vaščie prachy a čo je hlavne , hráči maju viac odvahy a je to take profesionalnejšie na tých low limitoch proste je to ako o nerealne peniaze , možno preto že PS dáva pri registrácií 5€ zdarma a potom tam hraju same rybky ktore vam len robia nervy
no ako som povedal vačšie limity prinašaju viac srandy,adrenalinu,profesionality, ale aj nervov a treba aj viac premyšlať a sustrediť sa, fakt že som doteraz hral len rekreačne ale ked som si zahral vačšie limity tak som sa aj ja začal trošku profesionalnejšie venovať jednemu stolu a každemu hračovy osobitne a zapisoval som si nejake poznamky sčoho vzniklo po jeden a pol hodine
243€ v čistom
aj ked dva krát som mal štastie v daka ktorému som nezostal na 0€ ale aj to patrí ku tomu 
no ako som povedal vačšie limity prinašaju viac srandy,adrenalinu,profesionality, ale aj nervov a treba aj viac premyšlať a sustrediť sa, fakt že som doteraz hral len rekreačne ale ked som si zahral vačšie limity tak som sa aj ja začal trošku profesionalnejšie venovať jednemu stolu a každemu hračovy osobitne a zapisoval som si nejake poznamky sčoho vzniklo po jeden a pol hodine