Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Mozes to nazvat typicky nazor simpa, mozes sa tu obhajovat YouTube videami. Ale kym my zeny mame, tak ty sa tocis 20 rokov na jednom mieste. Takze tak. Pocitam, ze tiahne na 40-tku, zenu si nikdy nemal, posobis podivne a odpudivo, takze potom v 50-tke sem napis pokrok v tvojom zivote, mozno sa dostanes uz aj na prve rande a ak bude dobra konstalacia hviezd, tak zazijes aj prvu pusu.
-
starysomar
Hardcore addict
Drvivá väčšina mužov si ženu dokáže nájsť. Je ich v strednom veku voľných ako maku. Len taký jedinec nesmie byť odľud.
Oni sú ak sa nemýli slobodní všetci súrodenci. Len sestry tu nevyplakávajú.
preferencie su samozrejme normalne, ale ty si sem zaslal video, ktore zo zien s piercingom v nose robi narusene pi*e. sam bojujes cely zivot s predsudkami, tak by si mohol vediet, ze tadialto cesta nevedie. to ze ta nepritahuju ti samozrejme nikto neberie.Terepin napísal: 19 sep 2025, 19:43 Aha, čiže ja nemôžem považovať ženy za nechutné, ale ony mňa áno? To je taký ten typický názor simpa.
-
starysomar
Hardcore addict
Dlho váham napísať no napíšem - neviem, či je ten pacient viac zamindrákovaný, narušený - alebo vo vzácnej rovnováhe oboje.
Mudro pises, mudro. Suhlasim.
-
starysomar
Hardcore addict
Ďakujem.
On svet nezmení, svet sa mu nebude klaňať. Môže zmeniť seba a svoje postoje - nechce. Zbytočne mu venujete - venujeme čas, ktorý sa dá lepšie využiť.
Ak niekto nemôže - vieme ho pochopiť.
Ak niekto nechce - nasr....
On svet nezmení, svet sa mu nebude klaňať. Môže zmeniť seba a svoje postoje - nechce. Zbytočne mu venujete - venujeme čas, ktorý sa dá lepšie využiť.
No ak je voľných žien v strednom veku celá kopa, potom evidentne si ich drvivá väčšina mužov nevie získať, inak by ich nebola celá kopa. Logicky. Ty si myslíš, že ľudí ako ja je len minimum, no je nás celá kopa a každým rokom náš počet stúpa. Stačí si pozrieť štatistiky.starysomar napísal: 20 sep 2025, 13:37 Drvivá väčšina mužov si ženu dokáže nájsť. Je ich v strednom veku voľných ako maku. Len taký jedinec nesmie byť odľud.
Druhá vec sú financie. Môžete do mňa hučať koľko len chcete, ale bez peňazí žiadny vzťah nezačne a ani nezotrvá. 1500 € je minimálna komfortná hranica, ktorá umožňuje mužovi sa finančne postarať o seba, byt, (auto), a priateľku. Ak sa do toho pridá ešte založenie rodiny, tak +200 € za dieťa. Môj priemerný plat je 1100 € a horko-ťažko si dovolím nákup potravín. Môj sociálny status ako muža je nulový a rovnako nulový je aj môj potenciál ako partner pre ženu. Ja si vo svojej finančnej situácii nemôžem dovoliť ani len šľapku, nieto ešte priateľku.
Sestry sa na to sťažujú tiež, len ony sa sťažujú ako typické ženy: iným ženám. A ich sťažnosti sú jeden ženský stereotyp za druhým. Apropo, aj kolegyňa mi povedala, že všetka snaha má ísť od muža.
Autoeditácia príspevku po 21 min 12 sek:
Vy máte ženy pretože sú normálne. Ženy vo videu normálne neboli. Ono si vyžaduje špecifickú mentalitu chcieť si napichnúť kov do mäsa ako kus dobytka. Taká žena má buď fetiš a v posteli obľubujem BDSM, alebo má daddy issues a ja odmietam byť jej osobným terapeutom. To však neznamená, že sa ku ním budem teraz automaticky správať ako debil. Pokiaľ sa budú ony ku mne správať slušne, tak sa budem ja ku ním správať slušne. Ale čo sa príťažlivosti týka sú pre mňa odpudivéheker napísal: 20 sep 2025, 10:25 Mozes to nazvat typicky nazor simpa, mozes sa tu obhajovat YouTube videami. Ale kym my zeny mame, tak ty sa tocis 20 rokov na jednom mieste. Takze tak. Pocitam, ze tiahne na 40-tku, zenu si nikdy nemal, posobis podivne a odpudivo, takze potom v 50-tke sem napis pokrok v tvojom zivote, mozno sa dostanes uz aj na prve rande a ak bude dobra konstalacia hviezd, tak zazijes aj prvu pusu.
Autoeditácia príspevku po 4 min 14 sek:
Presne preto, že dievčatá/ženy po celý môj život ma vkuse odsudzovali na základe môjho vzhľadu, tak ja robím presne to isté. Oko za oko, zub za zub. Za svojho mládí som bol ochotný zo seba urobiť fackovacieho panáka len aby som mal dievča, ale tie časy sú dávno ta tam a nikdy sa nevrátia; odmietam zo seba robiť rohožku len aby som si zasunul.M142 napísal: 20 sep 2025, 18:51 preferencie su samozrejme normalne, ale ty si sem zaslal video, ktore zo zien s piercingom v nose robi narusene pi*e. sam bojujes cely zivot s predsudkami, tak by si mohol vediet, ze tadialto cesta nevedie. to ze ta nepritahuju ti samozrejme nikto neberie.
Prestan pozerar videa (tie co tu zverejnujes) a vrat sa do reality. Ked si dokaze zenu najst Andrej Danko, tak to snad dokazes aj ty.
Mne sa skutočne svet klaňať nebude, ale ty to urobíš zakaždým keď ti žena roztiahne nohy.starysomar napísal: 21 sep 2025, 6:39 Ďakujem.
-
starysomar
Hardcore addict
Si arogantné bezcitné sociopatické hovno. Mať Ťa po ruke - za taký výrok o mojej pani, ktorú si hlboko vážim by som Ti s vysokou pravdepodobnosťou rozbil papuľu! Nemnož sa - kreténov je už hodne.
Andrej Danko je vplyvný politik a má prachy. Na jeho povahe absolútne nezáleží. A myslíš si, že tie ženy nie sú reálne? Myslíš si, že boli vygenerované pomocou AI? Za tie príspevky dostávajú (desať)tisíce lajkov. Ony sú vo svojich názoroch utvrdzované, a to nie len internetom, ale aj svojim okolím.heker napísal: 29 sep 2025, 13:43 Prestan pozerar videa (tie co tu zverejnujes) a vrat sa do reality. Ked si dokaze zenu najst Andrej Danko, tak to snad dokazes aj ty.
Autoeditácia príspevku po 1 min 18 sek:
starysomar napísal: 29 sep 2025, 13:48 Si arogantné bezcitné sociopatické hovno. Nemnož sa - kreténov je už hodne.
Ako som písal minule: podľa seba súdiš mňa.starysomar napísal: 20 sep 2025, 20:18 Dlho váham napísať no napíšem - neviem, či je ten pacient viac zamindrákovaný, narušený - alebo vo vzácnej rovnováhe oboje.
Ty mas pravdu, ja mam klud. Furt si najdes vyhovorky a obhajobu svojej neschopnosti, furt.
-
starysomar
Hardcore addict
Je to zadubený primitívny sociopat, ktorý hľadá slúžku. Len si ju neche zaplatiť.
Heker, úprimne mi povedz koľko žien poznáš, ktoré by v strednom veku chceli mať vzťah s mužom, ktorý žije od výplaty k výplate, nikdy nemal vzťah a je panic? Áno, do istej miery je to moja neschopnosť, ale aj keď mám záujem to zmeniť, tak už sa to jednoducho nedá, pretože je to začarovaný kruh: žiadna žena mi nedá šancu, pretože som neskúsený, a som neskúsený, pretože žiadna žena mi nedá šancu. Ja toto sám už z princípu veci nevyriešim. To by sa fakt musela nájsť nejaká zúfalá žena, ktorá by sa nado mnou zľutovala, pretože pre ňu by to bolo ako randenie s deckom. A šanca niečo takého je asi taká veľká, ako že zajtra vyhrajem jackpot v Euromilónoch.heker napísal: 29 sep 2025, 13:59 Ty mas pravdu, ja mam klud. Furt si najdes vyhovorky a obhajobu svojej neschopnosti, furt.
Nikto z vás si evidentne neuvedomuje, že všetky vaše rady pochádzajú od ľudí, ktorí mali normálne detstvo a pubertu. Mňa otec terorizoval až do rozvodu, šikanovaný som bol ako na základnej tak aj na strednej škole, a po základke som úplne stratil kontakt s opačným pohlavím. Takže návody typu "choď do baru a pozvi cudziu ženu na pohárik" je ako povedať týpkovi s Parkinsonom "veď sa toľko neklep". Boh mi je svedkom, že som sa snažil si nájsť priateľku všade kde sa len dalo: tu, na Pokeci, na Facebooku, na kdejakých zoznamkách, dokonca som skúsil chodiť von s jednou partiou, kde som pozval vonku všetky dievčatá a všetky ma odmietli. V 25ke som sa rok snažil získať dievča, z čoho som sa dlho pozviechaval. A ako 30nik som dokonca snažil zlanáriť vydatú Američanku. Naposledy som sa pokúsil získať rozvedenú kolegyňu. Nič z toho nefungovalo. No ako čerešňa na torte je fakt, že netuším aký je to pocit keď ja priťahujem ženu - nikdy o mňa žiadna neprejavila záujem. Čiže nemám ani dôvod si myslieť, že nejaká čaká kedy urobím prvý krok.
tl;dr Zatiaľ čo vy ste zažívali prvé lásky, ja som bol mlátený hlava-nehlava doma aj v škole a cítil som sa dobre len vtedy, keď som sa zavrel do izby a počúval som hudbu, čítal knihu alebo hral hry.
ale ty stale nedokazes pochopit ze tvoj problem nie je to ze si mal zle detstvo ani to ze nemas skusenosti ani to ze zijes od vyplaty k vyplate a ani to ze nie si panic.
tvoj jediny problem je ze s tym nechces nic robit. problemy z destva sa riesia dlhodobo so psychologom. peniaze su tiez lahko riesitelna vec (uplne by stacilo keby si hodiny stravene sledovanim incel videii vymenil za nieco produktivne) a to ze si panic je tiez problem len preto ze panicom chces byt. sam tu pises ze je to zacarovany kruh a pritom poznas cestu z neho von. lebo existuje to najstarsie remeslo ktore tu je presne na toto.
najsmutnejsie je to ze tebe nejak podvedome ta tvoje situacia vyhovuje. lebo existuje este uplne ina cesta. nikde nie je napisane ze zivot vyhras iba ked si najdes partnerku ktora ta bude milovat. svet je obrovsky a zivot kratky. vztahy a sex su len jedna cast. mohol by si sa na nu vykaslat, uplne prestat riesit vztahy a zit si spokojne so svojimi zalubami.
(nemusis na mna ani reagovat, lebo ja s tebou nemam zaujem diskutovat, skusal som to vela krat, vzdy to dopladlo rovnako, na vsetko mas vyhovorku, za nic nemozes ty, za vsetko moze niekto iny.)
tvoj jediny problem je ze s tym nechces nic robit. problemy z destva sa riesia dlhodobo so psychologom. peniaze su tiez lahko riesitelna vec (uplne by stacilo keby si hodiny stravene sledovanim incel videii vymenil za nieco produktivne) a to ze si panic je tiez problem len preto ze panicom chces byt. sam tu pises ze je to zacarovany kruh a pritom poznas cestu z neho von. lebo existuje to najstarsie remeslo ktore tu je presne na toto.
najsmutnejsie je to ze tebe nejak podvedome ta tvoje situacia vyhovuje. lebo existuje este uplne ina cesta. nikde nie je napisane ze zivot vyhras iba ked si najdes partnerku ktora ta bude milovat. svet je obrovsky a zivot kratky. vztahy a sex su len jedna cast. mohol by si sa na nu vykaslat, uplne prestat riesit vztahy a zit si spokojne so svojimi zalubami.
(nemusis na mna ani reagovat, lebo ja s tebou nemam zaujem diskutovat, skusal som to vela krat, vzdy to dopladlo rovnako, na vsetko mas vyhovorku, za nic nemozes ty, za vsetko moze niekto iny.)
dá sa žiť aj sám, singel a byť /relatívne/ šťastný. Poznám aj takých ludí. Ale je pravda že človek na to asi musi byt trochu povaha.
Ak niekto nie je vnutorne sam so sebou spokojný, tak druhá osoba, vzťah, mu nejakym "zázrakom" trvalo pocit šťastia neprinesie.
Ak niekto nie je vnutorne sam so sebou spokojný, tak druhá osoba, vzťah, mu nejakym "zázrakom" trvalo pocit šťastia neprinesie.
Veď osamelý život vediem od detstva a už mi z toho riadne kvapká na karbón.
-
javatar
Hardcore addict
Zit sam a zit osamely su dve odlisne veci (paradoxne najdes aj dost ludi co ziju osamely zivot a pritom maju partnera).
Zit sam a spokojny (gogo sice pise relativne spokojny ale aj v partnerskom vztahu su ludia len relativne spokojny kedze len vymienas jeden druh problemov za druhy) - to by bol v tvojom pripade pozitivny vysledok.
Len moje osobne pocity z poslednej iteracie tejto debaty:
Za mna mi pride, ze si prilis hlboko v srackach a materialov ktore tvoju situaciu vysvetluju zjednodusene, castokrat nespravne ale prinasaju isty pocit ulavy. Sice to tvoju situaciu zhorsi ale na chvilku sa citis lepsie. A hadam vsetci vieme, ze instant gratification je vzdy pritazlivejsia ako ta delayed.
Potom vidim, ze mas strach a predsudky (jednak sposobene negativnymi skusenostami a jednak materialmi ktore tak casto konzumujes).
Dalej len cisto tip (nemam ziadne psychologicke vzdelanie - takze toto ber z velmi velkou rezervou, nech to s tebou rezonuje uz akokolvek), ze si potlacil vela negativneho v zivote co ti neumoznuje potom ani prezivat pozitivne veci (anhedonia) - co ma za nasledok, ze kazda pozitivny krok ma nizku az ziadnu odmenu.
Ono ludia tu sice maju "technicky" pravdu, ze s tym mas nieco robit a ty znies, ze len hladas vyhovorky - lenze kym to neuvidis ty sam, tak nic s tym nebudes robit a vsetko co skusis (dieta, beh, posilka, nadvazovanie vztahov) bude stat len na tvojej voli (obmedzeny zdroj) a nie zmena pohladu na situaciu a nakoniec sa budes sabotovat sam.
Na tvojom mieste by som zacal z obmedzovanim alebo eliminaciou incel materialov a ak mas incel ludi vo svojom okoli (realne ci virtualne) tak sa rozpravajte na ine temy.
Namiesto toho ked ta najblizsie chyti zachvat osamelosti alebo ina situacia kedy tieto materialy pozeras tak to nahrad niecim inym, najlepsie ak mas pri tom aktivny mozog. Napr. aj hranim hier, pozeranim "faktov" o oblubenej fikcii, prechadzka spojena s podcastom na hocikaju temu (len nie vztahy), varenim, hudbou etc. Najlepsi je journaling (na papier), umelecke cinnosti (na vysledku nezalezi), sport/pohyb/priroda, proste veci mimo obrazovky (vynimkou su tvorive hobby ktore si ju vyzaduju) ale ak najlepsie co v danej chvili dokazes je pozriet si historicky dokument o neuskutocnenych projektoch nacistikeho nemecka tak aj to je lepsie ako krmit svoj negative feedback loop system a kazdym rokom sa citit len horsie a horsie.
Terapie este mavas? Sadol ti terapeut?
Zit sam a spokojny (gogo sice pise relativne spokojny ale aj v partnerskom vztahu su ludia len relativne spokojny kedze len vymienas jeden druh problemov za druhy) - to by bol v tvojom pripade pozitivny vysledok.
Len moje osobne pocity z poslednej iteracie tejto debaty:
Za mna mi pride, ze si prilis hlboko v srackach a materialov ktore tvoju situaciu vysvetluju zjednodusene, castokrat nespravne ale prinasaju isty pocit ulavy. Sice to tvoju situaciu zhorsi ale na chvilku sa citis lepsie. A hadam vsetci vieme, ze instant gratification je vzdy pritazlivejsia ako ta delayed.
Potom vidim, ze mas strach a predsudky (jednak sposobene negativnymi skusenostami a jednak materialmi ktore tak casto konzumujes).
Dalej len cisto tip (nemam ziadne psychologicke vzdelanie - takze toto ber z velmi velkou rezervou, nech to s tebou rezonuje uz akokolvek), ze si potlacil vela negativneho v zivote co ti neumoznuje potom ani prezivat pozitivne veci (anhedonia) - co ma za nasledok, ze kazda pozitivny krok ma nizku az ziadnu odmenu.
Ono ludia tu sice maju "technicky" pravdu, ze s tym mas nieco robit a ty znies, ze len hladas vyhovorky - lenze kym to neuvidis ty sam, tak nic s tym nebudes robit a vsetko co skusis (dieta, beh, posilka, nadvazovanie vztahov) bude stat len na tvojej voli (obmedzeny zdroj) a nie zmena pohladu na situaciu a nakoniec sa budes sabotovat sam.
Na tvojom mieste by som zacal z obmedzovanim alebo eliminaciou incel materialov a ak mas incel ludi vo svojom okoli (realne ci virtualne) tak sa rozpravajte na ine temy.
Namiesto toho ked ta najblizsie chyti zachvat osamelosti alebo ina situacia kedy tieto materialy pozeras tak to nahrad niecim inym, najlepsie ak mas pri tom aktivny mozog. Napr. aj hranim hier, pozeranim "faktov" o oblubenej fikcii, prechadzka spojena s podcastom na hocikaju temu (len nie vztahy), varenim, hudbou etc. Najlepsi je journaling (na papier), umelecke cinnosti (na vysledku nezalezi), sport/pohyb/priroda, proste veci mimo obrazovky (vynimkou su tvorive hobby ktore si ju vyzaduju) ale ak najlepsie co v danej chvili dokazes je pozriet si historicky dokument o neuskutocnenych projektoch nacistikeho nemecka tak aj to je lepsie ako krmit svoj negative feedback loop system a kazdym rokom sa citit len horsie a horsie.
Terapie este mavas? Sadol ti terapeut?
Toto čo písal javatar.
Tiež nesúhlasím s názorom, že treba niekoho zatracovať lebo si nezobral moje rady k srdcu.
Musí chcieť sám a musí to riešiť komplexne, tu je to ako adventný kalendár, vždy sa otvorí nejaké okienko s informáciou, ľudia si myslia, že ho majú za tie roky nacitaneho ako knihu ale poznajú len tie otvorené okienka v kalendári a to že sa sa za tie roky posunul kam sa posunul, že ich v niečom utvrdilo ale pritom ho vôbec nepoznajú.
V zahraničí napr. fungujú cuddleri, určite aj u nás by sa taká služba uchytila. Podľa mna o to ide terepinovi viac, o vzájomnú intimitu, než o nejaké zsuvania s pracovníčkou.
Tiež nesúhlasím s názorom, že treba niekoho zatracovať lebo si nezobral moje rady k srdcu.
Musí chcieť sám a musí to riešiť komplexne, tu je to ako adventný kalendár, vždy sa otvorí nejaké okienko s informáciou, ľudia si myslia, že ho majú za tie roky nacitaneho ako knihu ale poznajú len tie otvorené okienka v kalendári a to že sa sa za tie roky posunul kam sa posunul, že ich v niečom utvrdilo ale pritom ho vôbec nepoznajú.
V zahraničí napr. fungujú cuddleri, určite aj u nás by sa taká služba uchytila. Podľa mna o to ide terepinovi viac, o vzájomnú intimitu, než o nejaké zsuvania s pracovníčkou.
-
starysomar
Hardcore addict