Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vresso
Light Expert
Light Expert

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Vresso »

Preco mam pocit, ze si taky ten tr*ko, ktory byva u maminy aj napriek tomu, ze to vsade hejtuje, ma 32 rokov, dodnes panic, a ked vidi zenu, zasekne sa? Ked nechces babu tak preco ten blok? Ci ich ponizujes iba na nete? Nazivo si tiez taky frajer? Tu babu co ti tu pisala, si vyslovene nechutne zhodil, a bez akehokolvek dovodu si jol dost hruby. Pre mna si ty looser.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

beardie napísal:On mal aspoň vzťah a ma dcéru, ktorá ho bude tešiť, ty máš alternatívnu hudbu s minimálnym dosahom a tričká

Áno, si looser lebo ním chceš byť
Som si istý, že keď príde ešte aj o strechu nad hlavou, tak ho ten pocit bude hriať u srdca.
Vresso
Light Expert
Light Expert

A ked prides o strechu nad hlavou ty? Nepovysuj sa. Nevies, co moze zivot priniest.
Terepin
Addict
Addict

hojko napísal:Vidis, opat sa snazis odputat pozornost od tvojho problemu a hodnotis niekoho ineho. Ved je uplne irelevantne aky zivot zije ten 40-tnik, zrejme mu to tak vyhovuje, ma svoje kratkodobe frajerky. Ty nemas ani tie kratkodobe frajerky, takze ten 40-tnik nad tebou stale vyhrava.
Veď vy na tu tiež porovnávate s ostatnými, tak kde je problém?

A rozhodne mu to tak nevyhovuje. Od rozvodu sa z neho stal až extrémne labilný človek a svoju frustráciu si vyvršuje na každom okolo seba. Veď kolega počas MS v hokeji od neho zo strachu, že ho zmláti, utekal preč z pracoviska.

Ja keď som bol zamilovaný do kamarátky, tak som naozaj trpel depresiami, no nikto o tom v práci nevedel, keďže som ich v sebe dusil a namiesto toho som sa smial a vtipkoval.
Terepin
Addict
Addict

Vresso napísal:A ked prides o strechu nad hlavou ty? Nepovysuj sa. Nevies, co moze zivot priniest.
Lenže on o ňu príde vlastnou sprostosťou. On si vyslovene sám pod sebou píli konár.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Porovnavame ta tu preto, ze ty ten problem riesis tu na fore. Ten starsi pan o ktorom si pisal to tu neriesi. On neriesi to, ze si nevie najst zenu, ze za ne musis zaplatit kavu, ze nechal zene dom alebo ze ma dceru. Netahaj do tejto temy zbytocne niekoho kto nema moznost branit sa, ani nemoze napisat svoj nazor a pocity. Odvracias zbytocne pozornost. Skusme sa vratit k tebe a tvojmu problemu. Skutocne si spokojny so svojim zivotom a stale zijes v predstave, ze si radsej kupis tricko nez by si mal ist so zenou na rande?
Terepin
Addict
Addict

Nemám problém pokračovať v serióznej diskusii, pokiaľ teda nie ste dopredu rozhodnutí ma odsúdiť bez ohľadu na to, čo napíšem. A budem aj úprimný bez okolkov. Takže?
heker
Redeemer
Redeemer

Neviem kolko nas tu bolo, mozno aj 10 ludi tu napisalo svoj nazor na teba. Mam pocit, ze vsetci sme sa zhodli, ze si divny. Iba ty ides stale tu istu presnicku, tvrdis stale to svoje a nepriznas si chybu, ani nemas tendenciu zmenit zmyslanie a spravit aspon maly krok k tomu. Lebo uz aj v tom malo potrebnom kroku vidis jedine - peniaze.
Terepin
Addict
Addict

To nie je odpoveď na moju otázku. Alebo to mám ako "nie"?
heker
Redeemer
Redeemer

Odpovedal som ti dostatocne.
Terepin
Addict
Addict

Ja som sa pýtal, či chcete diskutovať, alebo sa do mňa navážať.
heker
Redeemer
Redeemer

Ludia sa tu snazili s tebou diskutovat. Ty mas vsak svoj svet v ktorom zijes a zda sa, ze diskusia s tebou aj tak nikde neviedla.
Terepin
Addict
Addict

Pýtal si sa ma, či som spokojný so svojím životom. Chceš teda počuť odpoveď, alebo nie?
heker
Redeemer
Redeemer

Nechcem pocut odpoved. Pretoze aby si oklamal seba a aj nas, tak napises, ze si so svojim zivotom spokojny. Keby si vsak bol spokojny, tak nepotrebujes riesit ako nevies zbalit zenu a veci okolo toho.
Terepin
Addict
Addict

Načo sa pýtaš, keď i tak nechceš odpoveď? Ja by som ti ju aj dal (tú skutočnú), ale tak keď nechceš, tak nechceš.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

11 rokov stara tema, to ako keby som zazil deja vu po tak dlhej dobe. Pamatam si tu temu ked si mal nick este ako Henky, vtedy ti tu niektore uz neexistujuce postavy (pouzivatelia) pisali rady. Snazili sa. A pozri sa dnes, pokracujes v teme s rovnakym vysledkom = so ziadnym vysledkom. Za 1 rok sa ludia dokazu posunut vo vztahoch, zo zenami, naucia sa co treba. Ty si sa za 11 rokov posunul asi len z detskej izby do dakeho zamestnania. To je vsetko. Nulovy pokrok. Trvalo mi asi 4 hodiny kym som to cele precital, ale stalo to za to. Na tvojom mieste by som sa zamyslel a mozno porozmyslal o lekarskej pomoci.
Terepin
Addict
Addict

Ja som si vyhľadal lekársku pomoc. V čase, keď som nastúpil na VŠ, som navštívil psychiatričku, aby mi predpísala lieky na nervy. Neskôr mi odporučila psychologičku, ktorú som istý čas navštevoval. Mal som jedno hodinové sedenie mesačne, keďže som si nemohol dovoliť zaplatiť mesačne 80€ (vtedy som zarábal 400 v čistom a polovicu som dával mame za nájom). Jej pomoc spočívala v tom, že som sa raz do mesiaca vyrozprával a cítil sa tak lepšie. A to bolo všetko. No potom mi položila otázku, ktorú som od psychologičky v živote nečakal: ako si predstavujete moju pomoc? Som bol tak obarený, že som nevedel reagovať. Po tomto som sa tam už neukázal.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Asi si bol aj jej sympatický, win-win situácia, ona sa ťa zbavila a ty si si mohol kúpiť tričko :).
Vresso
Light Expert
Light Expert

Ono, je to cele take smutne. Ty by si potreboval, viac nez babu, normalneho kamosa. Netreba 10 kamosov, staci jeden, pred ktorym sa clovek nemusi pretvarovat. Niekedy to je lepsie, ako hocico ine. Tazky den v robote, problemy doma, zavolas mu, vybehnete na pivko, vykecate sa, posrandujete a zas je lepsie. Nemas vo svojom okoli niekoho takeho?

Nemozes v sebe dusit donekonecna tie pocity, iba ta to zoziera zovnutra. To, ze si vyhladal odbornu pomoc je fajn, ja to osobne beriem v tvojom pripade ako velky posun vpred.

Zmenit myslenie nie je vec na par dni, ani mesiacov, ale verim, ze kazdy ma nadej. A ludia citia, ked sa niekto iba pretvaruje, ze je v pohode a nad vecou, a ked to realne tak je. A zeny u chlapov dvojnasobne prekuknu, ked ma nejaky problem, a logocky sa takym typom vyhybaju, ziadna nechce casovanu bombu pri sebe a cakat, kedy sa zosype.

Skus opat vyhladat nejakeho lekara, skus zas toe lieky, a casom sa uvidi. V mojom okoli poznam 3 ludi, ktori beru tabletky na ukludnenie, a asi to zabera. Robim sice v prostredi, ktore je velmi stresove, ale asi je to v dnesnej dobe uz, zial, bezne. Doba je rychla a na ludoch sa to musi nejak odrazit. Takze uplne bez hanby to opar vyskusaj.

Ale, ak o tieto rady nestojis, nemame ti to za zle, sme len anonymni ludia, ktori ta nepoznaju, ale myslim, ze vacsina chcela naozaj v dobrom poradit. V tom pripade sa ale tema stava zbytocnou a nestoji za to ju dalej zivit
Terepin
Addict
Addict

Apropos, šatník som si vtedy vymenil. A to takým spôsobom, že všetko staré som vyhodil a rýchlo nakúpil nové, no lacné veci. Po roku som zistil, že nie som tak bohatý, aby som si mohol dovoliť lacné oblečenie.
Napísať odpoveď