t0m4s3 napísal:
ja tiez "nezijem" na Slovensku a napriek tomu som hrdy ze som Slovak - za takych ako ty sa hanbim
pridane prispevky z temy SMK. Gabko ozvi sa mi cez SS nech pridam to hlasovanie. Inak ak nemas co robit a iba zakladat temy s hlasovanim tak sa ozvi tiez, najdem ti nejaku zabavku
Ja sa hanbim za vela veci, co sa na Slovensku udialo, deje a este sa aj udeje... A preto mam takyto nazor.
Proti ludom nna Slovensku nic nemam. Proti normalnym ludom.
t0m4s3 napísal:
ja tiez "nezijem" na Slovensku a napriek tomu som hrdy ze som Slovak - za takych ako ty sa hanbim
pridane prispevky z temy SMK. Gabko ozvi sa mi cez SS nech pridam to hlasovanie. Inak ak nemas co robit a iba zakladat temy s hlasovanim tak sa ozvi tiez, najdem ti nejaku zabavku
a preco sa hambis za mna to by ma tak zaujimalo hmm ????
mna co trapi kua poculi ste urcite ste poculi co vi nato, ze nasi milovany politici si vyclenili 91 milionov na nove auticka je to sila hajzlom dat akurat tak popapuli kazdemu sak kupuju ich za nase ni??!!! ved to nech si uz kupia Hamre nie hajzli hnusny
pepo napísal:mna co trapi kua poculi ste urcite ste poculi co vi nato, ze nasi milovany politici si vyclenili 91 milionov na nove auticka je to sila hajzlom dat akurat tak popapuli kazdemu sak kupuju ich za nase ni??!!! ved to nech si uz kupia Hamre nie hajzli hnusny
bordel slabe slovo su to obycajny parchanti nemaju penazi juuuj de ich zoberieme ale ked mladenci chcu nove auticka aha hned 91 milionov naviac vsetkych ic
pepo napísal:bordel slabe slovo su to obycajny parchanti nemaju penazi juuuj de ich zoberieme ale ked mladenci chcu nove auticka aha hned 91 milionov naviac vsetkych ic
ani postrielanie nepomoze taky sme vsetci ty co po nich pridu raz taky
a co Slovaci bodaj by sme na seba nekydali ved mi co mame najvissie ceny este sme ani v EU neboli a najnizsie platy tak ku... co este chcu a Cesi ved vy este nemate naco nadavat ved navas este pride mraz a uvidis, ze zmenis nazor takisto budes nadavat na svojich
Ako tak sledujem media, tak vidim, ze ani v Cechach to nemaju moc ruzove. Ale musime uznat, ze sa zatial maju o cosi lepsie nez my. Niekde som pocul, ze do 10 rokov by sme Cesku ekonomiku mohli dobehnut. Co je na tom pravdy, neviem.