Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Politika

Príspevok od používateľa hughito »

Bavime sa tu snad o faktoch alebo o tom ako to vidime my dvaja (viem ze ta nepresvedcim a ani mi o to nejde), tak sa nesnaz odbocovat.
Ja som proste reagoval na to, prečo to bola pre Židov ľúbivá ideológia.
Ked mas nejaky plan, povedzem tu lupez co som sillmarilovi hovoril, tiez ti nemusi vyjst presne podla planu a moze sa to cele zvrtnut aj proti tebe.
No tak to sa potom pekne zvrtlo, keďže vraj Židia mali cez tento "spôsob" ovládnuť svet. A inak, celkovo mi to príde mimo: Židia boli a aj dnes sú prepojení s peniazmi, teda skôr s kapitalizmom, to je režim im vyhovujúci, nie nejaký komunizmus, ktorý hlása úplne niečo iné a má veľký potenciál na "vymknutie sa z rúk." Sám Marx kritizoval Židov za ich kapitalistické tendencie a praktiky, alebo ako si to nazveme.
K tym 5% zidov som sa uz vyjadroval v predoslom prispevku.
Nedarí sa mi nájsť celkový počet Židov v tých rokoch.
Nie to vobec neni zaujimave, lebo uz staci byt spomenute slovo zid a je to hned antisemintiticke a tym pado msa to vobec nemoze brat do uvahy. Je to skor dokaz ignoracie, nic viac.
Bola občianska vojna a bielogvardejci toto určite brali ako dobrú propagandu - aha, veď ten komunizmus, to je židovské dielo.
Zidovsky miesanec sa vzdy stava zidom, to som tu tusim niekde citoval z nejakych zidovskych zdrojov, ked najdem hodim to sem.
To ma vôbec nezaujíma, faktom je, že je proste miešanec Rusa a Žida a navyše nie je žid ako vyznávať judaizmu. Čiže ten "židovský prvok" je už úplne potlačený. (Samozrejme, pre mňa nič neznamená ani to, keby bol čistý žid).

Aj Hitler bol akýsi štvrtinový Žid, aj viacerí nacisti mali niečo so Židmi (Heydrich) a teraz čo ? Usúdim z toho, že nacizmus bolo židovské sprisahanie ?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa IvanSk »

Hughito

Žid a žid

žid s malým ž je prílušník náboženskej skupiny ako napríklad moslim, kresťan. židom sa človek rodí. teda židia od narodenia sú vlastne obeťami aj samotných Židov. Malý žid je vychovávaný od narodenia v talmudských bludoch preto sa mu zdá normálne keď mu rodičia vravia o tom ze gojimovia niesú viac ako svine a treba ich klamať, kradnúť im a poprípade ich aj zamordovať. ONi chudáci si počas života ak nemajú šťastie neuvedomia, že toto je amorálne. Ale naproti nim sú tu Židia s veľký Ž. sionisti, ľudia ktorí sa mohli ale nemuseli narodiť židovským rodičom, pokojne aj ja či ty môžeš byť Židom hoci nikoho v rodine so židovskými koreňmi nemmáš a nikdy si nemal.
Len musíš prijať sionizmus, elitárstvo a uveriť vo svoju nadradenosť a samozrejme byť zdegenerovným psychopatom pretože nikto normálny, koho od malička nevychovávajú v tom, že iné národy podobné sú zverom a je možné ich vraždiť, okrádať či pohrávať sa s nimi podľa ľubovôľe, nikto normálny nemôže toto akceptovať a pridať sa k Židom.

Preto Žid je pre mňa synonymom psychopata - degeneráta bez ohľadu na jeho rasový pôvod. Židia s veľkým Ž to nie sú len semiti! Práve naopak. A o tom tu píšem neustále.

Žid može byť geneticky slovan, germán, kelt, a teoreticky aj černoch, aj aziat.

Žid s veľkým Ž je opisovaný ako príslušník židovského národa, Židom a sionistom sa dnes môže stať úplne ktokoľvek aj modrooký blonďák ako Brievik, či tento

http://beo.sk/rozhovory/447-rozhovor-so ... om-iliasom

Ja som sa nikdy vo svojich článkoch neobmedzoval na etnických semitských židov /judaistov/ ako takých len som nepísal veľké Ž z dôvodu lenivosti.
hughito
Redeemer
Redeemer

O rozdieli medzi Židom a židom ma poučovať nemusíš, aj keď, musím povedať, v tom tvojom vysvetľovaní ohľadne Žida som sa akosi začal strácať, asi pre ten pokročilý čas. :)
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Hughito, to nebude pokrocilym casom, to bude jednoducho tym, ze Ivan pise nezmysly.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Viete mi niekto povedať ako budú fungovať OL - NO ak sa dostanú do parlamentu? Veď pri tomto parlamentnom systéme bude môcť Matovič garantovať akurát vlastný hlas.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aspon sa budu moct slobodne rozhodnut ako hlasovat
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

úvaha o OĽ
Hrozne sa tesim na prenosy z parlamentu, na tu pestrost, roznorodost, na ten cirkus. A teraz vazne.

Je si vedomy Igor Matovic, ze strana OL nemoze ist do ziadnej koalicie, pretoze poslanci OL nebudu viazani ziadnou disciplinou, takze nedokaze koalicnym partnerom garantovat ani pri tom najtrivialnejsom zakone viac hlasov ako ten svoj?

Je si Igor vedomy toho, ze ze vdaka volnej ruke ktoru budu mat jeho poslanci je pravdepodobne ze nebude existovat ziadny navrh zakona z ich vlastnej dielne ktory by podporili vsetci poslanci OL? Nebude to smiesne? Je si Igor vedomy toho, ze su uz teraz OL odkazani v parlamente k tomu ze tam budu sediet, cakat ktora ina strana, alebo vlada pride s nejakym navrhom, ten si precitaju a kazdy jeden poslanec z OL si zacne klast svoje podmienky za ktorych zakon podpori?

Vysledkom bude absolutna izolacia OL, nikto ich nebude brat vazne a vsetci sa ich budu snazit pri hladani podpory obchadzat ako sa len bude dat. Resp. ak sa nebude dat obchadzat a ak budu potrebovat napr. 2 hlasy, tak sa vyhovie poziadavkam 2 poslancov z OL a na ostatnych sa vybodnu. Je len otazkou casu kym ti ostatni obvinia tych dvoch ze sa nechavaju kupovat.

Podla mna, iniciativa OL tak ako to predstavil Matovic, ze to bude skupina poslancov s absolutnou slobodou pri hlasovani smeruje k znefunkcneniu parlamentu. Pretoze tu nejde len o slobodu pri hlasovani, ale hlavne o to ze kazdy jeden poslanec OL bude podmienovat svoj hlas splnenim svojich poziadaviek. Pricom je dost mozne, ze podmienka za ktoru podpori zakon jeden poslanec OL, bude neprijatelna pre ineho poslanca OL ktory prave kvoli nej svoj hlas odmietne dat.

To znefunkcnenie parlamentu podla mna hrozi hlavne v pripade ak by ziskali OL viac ako 15%, co asi nehrozi. Ak ziskaju len malo nad 5% tak budu v parlamente posobit skor ako skupina exotov. A je skor len otazkou casu kym si aj ten najsprostejsi poslanec za OL uvedomi, ze ak nieco chcu dosiahnut, tak musia drzat spolu. Drzanie spolu je iny vyraz pre stranicku disciplinu. Pretoze inak ako ked budu navonok vystupovat ako jeden kompaktny celok nikdy nebudu mat legitimne pravo ziadat podporu pre svoje vlastne navrhy od ostatnych politickych stran a ostanu odkazani iba na to, ze si budu vyberat ktore navrhy od tych druhych stran a koalicii podporia alebo nepodporia. Ak im ale toto bude stacit, tak to je velka bieda. Motivaciou by predsa malo byt presadzovat vlastnu politiku, prichadzat s vlastymi rieseniami a nie len fungovat ako triedicka navrhov inych na tie ktore podporim a ktore nepodporim.

Na druhej strane bude volna ruka ktoru bude mat kazdy poslanec OL mimoriadne atraktivna pre roznych lobistov a vybavovacov. Aj poslanci OL su nakoniec len ludia. Igor tak doverne ze za nich sa da ruku do ohna pozna len zlomok z nich. Dost mozne ze vdaka OL sa do parlamentu dostanu ludia ktory sa budu dat lahko kupit. Samozrejme ze nie hned, ale casom sa otrkaju a ako sa bude blizit koniec volebneho obdobia a v takom 3. a 4. roku poslancovania sa vyskytne moznost si vyrazne prilepsit a to vsetko iba za podporu zakona, ktory nakoniec nie je ani taky zly....a pritom nikto nemoze nikoho upodozrievat, pretoze od zaciatku ma kazdy poslanec OL pri hlasovani volnu ruku...

Toto su v skratke dovody preco nemozem podporit Matovica a jeho OL, aj ked som o tom mozno niekedy v minulosti uvazoval.
hughito
Redeemer
Redeemer

Zaujímavé je, ako autor vie, že na všetko budú mať úplne iný názor a každý si bude klásť svoje požiadavky. :lol:

Ja to skôr vidím tak, že ak by proste niekto niečo naozaj nechcel podporiť a bolo by to proti jeho najlepšiemu svedomiu a vedomiu, tak to proste nepodporí.

Tieto scenáre, že ak dáme poslancom takúto slobodu, tak hneď začnú automaticky chrliť "dennodenne" vlastné návrhy a pripomienky a na všetko budú mať iný pohľad, sú plne mimo realitu.

Matovič je nepolitik v politike, čím značne naburáva spôsoby, myslenie a fungovanie starých kádrov. Nehrá sa na žiaden diplomatický tón, hovorí narovinu všetko ako to hovoríme my doma pred televízorom - ale cca takmer všetko pravdivo. Toto sa samozrejme starým kádrom neľúbi a takisto, ako sa robí protikampaň proti SaS, tak už dlhodobejšie sa robí kampaň: spravme z Matoviča blázna a šaška. Výrazne sa do toho zapájajú aj média a tupci z radov plebsu im to žerú aj s navijákom.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

no moj ty ko*ot :lol:
http://www.sns.sk/aktuality/mame-novy-m ... -vam-paci/

podla nazvu sa mi to zda byt najvseobecnejsia tema tak to davam sem. feel free to move
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

OLOLOLOL. To ako myslia vážne? Mi to pripomína starú propagandu z WW1...

túto:
Prílohy
liber
liber
hughito
Redeemer
Redeemer

Úžasné. Akurát namiesto toho milého dedka Mikuláša s logom SNS na rukáve by som dosadil takého istého čerta.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja by som tam dal Slotu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Páči sa mi, ako potichu pomaly "odinštalúvajú" posledný inštitút priamej demokracie (referendum) a národ slovenský to ešte obhajuje.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

žial to aj tak má 80% ľudí v paži nejaké referendum...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tolerancia a apatia sú poslednými vlastnosťami umierajúcej spoločnosti. - Aristoteles

So true.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

podľa mňa je vysvetlenie billboardu také, že ten SNS-Mikuláš nedáva peniaze z vreca - ale si ich pchá do svojho vreca :D čím chceli upozorniť aj tých posledných skalných voličov, čo budú robiť po voľbách ak sa (pán boh ochraňuj slovenský národ, len to nie!) dostanú do vlády.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Neviem, že kam to dať:

Ľubomír Galko: "O 16,30 som na poslaneckom klube od jednej novinárky dostal otázku, citujem presné znenie :

„Dostali sme informácie od poslancov, ktorí sa zúčastnili dnešného prieskumu na VOS, že bol odpočúvaný aj hovorca strany Smer, Erik Tomáš. Je to pravda? Ak áno, vedeli ste o tom?“

Ak je daná informácia pravdivá, znamená to, že utajované skutočnosti naďalej z VOS unikajú, dokonca priamo cez... poslancov Národnej rady. Tým pádom opatrenie Ivety Radičovej, ktorá dnes na tlačovej besede hovorila, že „dnes znefunkčnila doterajší systém a utajované skutočnosti už nebudú unikať “, zlyhalo doslova pár hodín po tom, ako ho zaviedla. Preto sa pýtam, voči komu vyvodí teraz Iveta Radičová, poverená vedením rezortu obrany, politickú zodpovednosť. Ak by chcela postupovať čestne a konzistentne, mala by ju vyvodiť voči sebe."
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Strana Slobodné Slovo
http://www.ta3.com/clanok/5365/tb-stran ... U.facebook
Naozaj strana "slobodného" slova :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

....tak som si to videjko pozrel celé... a stále to rozdýchavam.... ešte Nora Mojsejová nám ku šťastiu chýba....
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Najväčšou nevýhodou slobody prejavu je fakt, že niektorí nechcú využiť právo mlčať.

Jej hlava vo mne prebúdza sklon štiepať drevo, možno by ju to umlčalo. Ale môžem na to nazerať aj z tej pozitívnejšej strany: ak zoberie niekomu hlasy, tak Slopovi a iným "rečníkom" zo 4. cenovej.
Napísať odpoveď