chcel by som sa opytat, mam linux len par dni a nikdy som ho nemal a tym padom neviem ako mam riesit konkretny problem, ktory predpokladam ze nema kazdy a preto som ho asi nenasiel na forach. Mam taky problemik. Ked poznam napr. HD filmy na youtube ale vyzsie rozlisenie filmov v pocitaci ztiahnutych priamo ( na youtube som samozrejme myslel uz nacitane ) tak mi sekaju. Prosto su take ako keby nestihala grafika. Obcas mi to robi napr. ked si dam Fullscreenovy film tak mi po minute uz zaostava obraz za zvukom a musim to pauznut na sekundu a pustit dalej. Jednoducho mi to pride, ze mi nestiha grafika.
Mam notebook a neni v nom integrovana keby sa niekto pytal, ACER 5535 s 3200 HD ATI Radeon 1408 MB. Preto neviem, cim to je dane, myslim ze to hadam nie je slabym pocitacom a pripojenim tiez nie lebo hovorim aj o downloadnutych filmoch, ani procesorom =) pri Dual-core 64 dufam .. a tym padom uz fakt neviem. Mohli by ste mi poradit? Vo windowse som taky problem nemal ale rad by som zostal na linuxe.
Dakujem.
PS prosim bez rad ako zmen si distro alebo mandriva best