Film o veľkosti cca 4000MB mi napaľuje aj 36 min pritom zadám napaľovanie rýchlosťou 8x(11 080kb/s)je to jendo či napalujem data alebo video súbor. začalo mi to robiť asi pred mesiacom doteraz mi to išlo za asi 10 min poradte niekto co s tým robiť. Nero som preinštaloval.
mne taketo blbosti robila napalka ked som zapojil novu...
citala pomaly, napalovala pomaly.. potom som prehodil medzi nimi master slave a uz ide v pohode.. jedna aj druha
Nemáš pri napaľovaní aj procesor zaťažený viac ako zvyčajne? Ak áno, skús pozrieť, či nie je radič tej DVD mechaniky prepnutý do PIO módu (teda vlastne radič, na ktorom je tá mechanika pripojená).
chrono napísal:Nemáš pri napaľovaní aj procesor zaťažený viac ako zvyčajne? Ak áno, skús pozrieť, či nie je radič tej DVD mechaniky prepnutý do PIO módu (teda vlastne radič, na ktorom je tá mechanika pripojená).
ja som mal ten isty problem ale pri radicoch som vsetko prepol do DMA modu uz vsetko islo ako ma.A na kolko mas vytazeny buffer level?lebo ked som mal pio tak max bol 50 viac nedal.skus to
Ja mam tiez takyto problem, pozeral som tie mody a zistil som ze napalovacku mam v DMA mode, ale HDD mam nastaveny na DMA, ale ide v mode PIO.Pre lepsie pochopenie prikladam screen.
Ak mas k doske manual, tak si ho otvor, tam budes mat presne popisané, kde sa nachadza nastavenie prenosu. Blba odpoved, no jedina, pokial neuvedies ani len typ dosky.
no a ked si zaskrtol ten rezim DMA doporucujem to urobit na vsetkych kanaloch a potom ta bude pytat o restartovanie pocitaca ked das DMA daj potom ok a pyta restart