Pomale internetove prehliadace
-
janciny
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Pomale internetove prehliadace
Cawte!
Mam taky problem, ze odkedy som sa zbavil tohto problemu s virusom, tak mi ide strasne pomaly net - v zmysle nacitavania stranok, obrazkov na strankach a podobne a robi mi to vo vsetkych prehliadacoch (IE, Modzila, Chrome aj Opera). Doteraz mi islo vsetko ako po masle, ale teraz toto..
Pozeral som a medzi spustenymi procesmi mi bezi nieco, co som tam nikdy predtym nevidel (vid priloha). Tie percenta sa tam menia a dost casto sa tam vyskytuje aj hodnota 99%. Este som si vsimol, ze ked vypinam PC, tak mi ho nevypne hned, ale nabehne mi tam, ze najprv musi ukoncit nejake procesy beziace v pozadi - a toto mi nikdy predtym nerobilo.
Neviete nahodou, co s tym?
Dakujem.
Mam taky problem, ze odkedy som sa zbavil tohto problemu s virusom, tak mi ide strasne pomaly net - v zmysle nacitavania stranok, obrazkov na strankach a podobne a robi mi to vo vsetkych prehliadacoch (IE, Modzila, Chrome aj Opera). Doteraz mi islo vsetko ako po masle, ale teraz toto..
Pozeral som a medzi spustenymi procesmi mi bezi nieco, co som tam nikdy predtym nevidel (vid priloha). Tie percenta sa tam menia a dost casto sa tam vyskytuje aj hodnota 99%. Este som si vsimol, ze ked vypinam PC, tak mi ho nevypne hned, ale nabehne mi tam, ze najprv musi ukoncit nejake procesy beziace v pozadi - a toto mi nikdy predtym nerobilo.
Neviete nahodou, co s tym?
Dakujem.
Re: Pomale internetove prehliadace
Podľa mojích informácií ti beží taka vec, že CPU vykonáva veci ktoré v inej chvyli nemôže alebo táto chviľa v ktorej to ide usúdil ako najvýhodnejšiu. Aky máš OS (vidím, že Vista or 7), mne osobne to robilo na XPčku, ale z rychlosťou loadu stránok by to nemalo mať nič.
systemova necinnost = procesor nic nerobi
ked ju mas na 80 %, znamena to, ze je vytazeny len na 20 %
btw, ta polozka je tam odjakziva
ked ju mas na 80 %, znamena to, ze je vytazeny len na 20 %
btw, ta polozka je tam odjakziva
-
janciny
Light Expert
To som si aj myslel, ze je to percento "nevytazenia" PC, len som nevedel, ci to nahodou nema nieco s tymi pomalymi prehlidacmi.
Budem musiet hladat porblem inde.
Dakujem za reakcie aj za vas cas
eustajl - jj, win 7
beardie - Vravim, ze doteraz som si nieco take nikdy nevsimol, ale ked je to tam odjakziva, tak je to len moja nepozornost
Budem musiet hladat porblem inde.
Dakujem za reakcie aj za vas cas
eustajl - jj, win 7
beardie - Vravim, ze doteraz som si nieco take nikdy nevsimol, ale ked je to tam odjakziva, tak je to len moja nepozornost
Sa pozri na ostatné procesy.. všetky sú v poriadku?
-
janciny
Light Expert
Pozeral som, ale vsetko vyzera v poriadku, tak neviem.brm napísal:Sa pozri na ostatné procesy.. všetky sú v poriadku?
Mohlo by to byt upravenim tcp spojenia, znizenie limitov. Treba to skusit upravit cez daky program, vari Tuneup Utilities ma tuto mozno nastavenia od velkosti paketov az po nastavenie simultalnych spojeni.
-
janciny
Light Expert
V tomto problem nebude - ziadne nastavenie v TuneUp sa nezmenilo a nepomohol ani TCP Optimizertest napísal:Mohlo by to byt upravenim tcp spojenia, znizenie limitov. Treba to skusit upravit cez daky program, vari Tuneup Utilities ma tuto mozno nastavenia od velkosti paketov az po nastavenie simultalnych spojeni.
-
Soviet
Darca
A nastavenie internetu mas OK? Skus pozriet ci ti ten virus neprestavil nastavenia IPcky a DHCP/DNS v nastaveniach adaptera. Aj take svine sa nasli.
-
janciny
Light Expert
Co mam pod tym rozumiet?Soviet napísal:A nastavenie internetu mas OK? Skus pozriet ci ti ten virus neprestavil nastavenia IPcky a DHCP/DNS v nastaveniach adaptera. Aj take svine sa nasli.
Co a kde konkretne mam hladat? Alebo ako by to malo vyzerat?
V PC sa ako tak vyznam, doteraz som vyriesil vsetky problemy, ktore som mal, ale teraz ozaj neviem..
Net by mal ist dost rychlo, tak ozaj neviem, kde je chyba.. Ten virus urobil nieco velmi nepekne
-
Soviet
Darca
Presnejsie som myslel nastavenia adapteru: Vid screen.
Stane sa totiz, ze si tam nejake svinstvo nastavi svoje adresy.
Stane sa totiz, ze si tam nejake svinstvo nastavi svoje adresy.
Pokial nemas net na orbite, skus otestovat rychlost inde (napr. speedtest.net). Vyskúšal by som preinštalovať prehliadače, sieťové drivery alebo rovno Windows.
-
janciny
Light Expert
Soviet - pozrel som to a mam tam vsetko tak, ako ty - teda automaticky...
Spixy - skusal som ten speedtest.net a aj tam mi nameralo vysoke hodnoty, teda v pripojeni chyba nebude. Prehliadace som uz tiez skusal preinstalovat a nepomohlo, tak sa este pozriem na tie drivery.. Dufam, ze k preinstalovaniu Windowsu sa nebudem musiet dostat.
Dakujem za rady.
Spixy - skusal som ten speedtest.net a aj tam mi nameralo vysoke hodnoty, teda v pripojeni chyba nebude. Prehliadace som uz tiez skusal preinstalovat a nepomohlo, tak sa este pozriem na tie drivery.. Dufam, ze k preinstalovaniu Windowsu sa nebudem musiet dostat.
Dakujem za rady.