ak vas mozem poprosit o pomoc s touto zostavou rad by som bol keby komponenty pochadzali s tychto shopov je jedno s ktoreho ale preferoval by som asi ten prvy
Kód: Vybrať všetko
www.novatech.skKód: Vybrať všetko
www.elkoshop.sk
Kód: Vybrať všetko
www.novatech.skKód: Vybrať všetko
www.elkoshop.sk
Pre boha, vyberies si zostavu dajme tomu za 500€ a hodis tam slabsiu VGA, MB. Alebo si vyberies zostavu za 340€ hodis tam lepsiu VGA, lepsi CPU a mas. Loljurino88 napísal:ani jedna zo zostav nespada do mojej cenovej hladiny
keby si napisal aspon jeden z nich mozno by mal tvoj prispevok aspon 1%-tnu hodnotuRyan Giggs napísal:A alza a agem su predražene oproti inym shopom.
oproti akým presne? Kradnuté kamiony z Ukrajiny?Ryan Giggs napísal:A alza a agem su predražene oproti inym shopom.
Datacom, x-computers... Našlo by sa ich viac.uplink napísal: oproti akým presne? Kradnuté kamiony z Ukrajiny?
a ked platis cash da sa dohodnut zlavaRyan Giggs napísal: Datacom, x-computers... Našlo by sa ich viac.
Napr. spominany procesor: http://datacomp.sk/amd-athlon-ii-x4-630 ... 46466.html rozdiel takmer 5€. Samozrejme, zaleži na konkretnom komponente, niektore su v alze lacnejšie, ale väčšina nie.