pomoc s 3G

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
low-rider
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

pomoc s 3G

Príspevok od používateľa low-rider »

mam N 6280 bez 3G karty(zatial) , ked idem na nejaku www stranku napr. pokec.sk tak kym sa to nacita to trwa asi 10 minut...ak tam dam 3g kartu,zaslem si 3G natstawenia tak to hned pojde rychlejsie??? netreba nic predplatit alebo daco podobne??? za kolko sa mi cca zobrazi stranka a aka bude rychlost stahowania?? (som v 3g pokryti)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

teraz sa pripájaš cez GPRS (možno EDGE) a budeš sa cez HSDPA, takže áno, bude to podstatne rýchlejšie. Presne čísla ti nepoviem, pohladaj na nete, ale asi závisí aj od iných faktorov (nebude to konštantná rýchlosť). Čo sa nastavení tíka, asi sa bude dať poslať taká konfiguračná sms správa ako to fungovalo doteraz. Je to ešte relatívne novinka, treba sa opýtať v orange alebo počkať (prípadne prezri celý orangeportal)
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

audiotrack napísal:teraz sa pripájaš cez GPRS (možno EDGE) a budeš sa cez HSDPA, takže áno, bude to podstatne rýchlejšie. Presne čísla ti nepoviem, pohladaj na nete, ale asi závisí aj od iných faktorov (nebude to konštantná rýchlosť). Čo sa nastavení tíka, asi sa bude dať poslať taká konfiguračná sms správa ako to fungovalo doteraz. Je to ešte relatívne novinka, treba sa opýtať v orange alebo počkať (prípadne prezri celý orangeportal)
no ak si dobre spominam, tak 6280 nie je HSDPA telefon, takze vyuzije iba UMTS siet. V slovenskych podmienkach ale len na videotelefonovanie, nie na datove prenosy.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

trizzo napísal:no ak si dobre spominam, tak 6280 nie je HSDPA telefon, takze vyuzije iba UMTS siet. V slovenskych podmienkach ale len na videotelefonovanie, nie na datove prenosy.
môže byť, ja som prehliadol aký typ mobilu písal, iba som zbadal 3G tak som sa chytil HSDPA. No ale aj UMTS je pekná rýchlosť na prezerani wapu..
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

audiotrack napísal:môže byť, ja som prehliadol aký typ mobilu písal, iba som zbadal 3G tak som sa chytil HSDPA. No ale aj UMTS je pekná rýchlosť na prezerani wapu..
ja ale chcem pozerat www nie wap...rozmyslam o kupe N73,to uz je ten hspda fon ???
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

low-rider napísal:ja ale chcem pozerat www nie wap...rozmyslam o kupe N73,to uz je ten hspda fon ???
sa mi zda ze to ani on nieje , ale mne na 6280 v 3G pokryti to nacitava pomerne rychlo .. odost rychlejsie ako cez GPRS
Napísať odpoveď