Pomoc s bitkou...prosim rychlo....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Neviem preco sa vobec pozeras na takych malych soplov, sak ignoruj, ked sa pusti on tak sa pusti aj ty a ked vies aspon nieco tak garantujem, ze viac na teba ani nepozrie.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

no a ked ma aj starsich. ja by som ho zbil ked je sam ale bojim ze co ked sa pomstia vsetci a neviem ako niektori ludia dokazu niekoho zbit az do krvi a prinutit ho vsetko mozne. viem si to predstavit ako sa biju vsetci. jeden boxuje do ramena druhy pluva a treti nadava. rokov su odomna o 3 roky mladsi ale je ich vela inac mam taky problem neviem preco ale hocikedy sa kazdy chce bit. idem po chodniku a tam stoji taky mali asi 9rokov co sa frajeruje na skateboardu, on je frajer tym ze ako vie hip-hop, ma kucerave vlasi, je na youtube ako sa frajeroval pred celym kosickym krajom, a ma vela kamaratov. idem naraz boli tam jeho kamarati a zacali ma byt len tak z nicoho nic vlasy tiez nemam velmi dlhe ale mam tak skoro po plecia. zatial ma nikto nebije len sa chcem spytat na prevenciu co robit niekedy sa mi stalo to co teraz pisem . bojim sa toho ze co robit ak ma vela kamaratov tych takich frajerov starsich. viem ze by ma velmi nezbili. ale ked zbijem jedneho tak sa pomstia.
Plasmon
Darca
Darca

No su rozni ludia, ja tiez nemozem zbit niekoho do tvare, ved ja sa ani vobec nebijem, ale obcas nie je zle ked niekoho zastrasim kto provokuje. Ja som taky kludny typ. :D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

tak chcem nejake rady ze co mam robit. co mam robit ked bude nadavat a tak. a co robit ked nemam sancu problem je v tom ze ked niekomu nieco spravim tak zacne zastrasovat ze zavola brata
Plasmon
Darca
Darca

Nadavaj aj ty, slubuj ze zavolas bratrancov a este neviem koho, nesmies dat najavo ze sa bojis, musis byt vyrovnany aby si zacal pocitovat ty, ze sa boji on. Ak budes iba ticho a utekat, tak si bude/budu dovolovat viac a viac.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

dobry napad
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Plasmon: ak ma 2m 100kg tam mu moze nadavat kolko chce a ajtak sa ho nebude bat :)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

ale ho vyprovokujem a nedam sa aby vedel ze co je on. nema 100 kil ale su asi o 2 roky odomna starsi je pravda ze je ich vela aj su vetsi a silnejsi a ja lama slaba.
Plasmon
Darca
Darca

Hellboy248 napísal:Plasmon: ak ma 2m 100kg tam mu moze nadavat kolko chce a ajtak sa ho nebude bat :)
Pise niekde ze 1,7m a 80kg nemozu zlozit 2m a 100kg. :D Len treba vediet ako, lebo nie vzdy plati 100kg=sila. :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Ked ku tebe pojde a zacne ta strkat a hned ta neudrie tak to sprav ty... Napriahni riadnu a hned mu daj na tvar prvy, bude z toho vyje*** skopni ho na zem a dobi ho tam trocha este... Uvidis aky respekt bude mat potom
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Plasmon: ako sa vravi "mala vrtka, dobre tr*ka" je pravda, nie vzdy vaha vytazi ...

nestik: ked je chalan posraty a pise uz aj na disk. forum tak si myslim ze mu urcite nenajebe ...
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Jak hovoril kolega tu vyssie sak je to len zasran. Nedaj mui najavo ze sa ho bojis. Sak je to len decko takemu das facku a sa rozplace. Alebo si ho vtedy nevsimaj a si pockaj ked bude sam a potom si to snim vybav
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

A KED JE starsich alebo je niekto silnejsi tak ako? poradte nejake triky ako sa bit co dobre zabera alebo ako riesit bitky
male pivo
Medium Star
Medium Star

Ta ked je tych mensich vela tak to nieje problem. Das takemu jednemu kopacku tak ho polames. Co ja mam 17 a asi taki siesti smradi ma napadli rovno na ulici ked som isiel zo skoly :D Tak aspon do jedneho daj tolko bitky aby sa potom aj ti druhi zlakli. Proste neser sa snimi daj ho dole prvy kym on teba neda. Ani si nenapisal tvoj vek tak ani neviemeze ci mas nanich sancu alebo ne
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

dik tak sa uz nebudem bat. a moze sa stat ze mensi bude silnejsi odomna a ma daju? tiez ich je asi 6
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ked bitka nezaberie alebo sa jej chces vyhnut tak zvol utek vo velkom style, alebo este vacsom style pripadne sa nauc nejaku techniku sebaobrany a zneskodnenia utocnika

:)

ten posledny link stoji za zhliadnutie

//edit: posledne video je pomenovane martial art ale je to s najvacsou pravdepodobnostou Aikido, anonym1234 skus sa poimformovat v tvojom bydlisku :)
martial arts -> angl. bojove umenia, zapamatam si to :)
male pivo
Medium Star
Medium Star

Nebude to len na vonok sa tak tvaria tvrdo. Ale pritom ked je jeden znich sam tak je to cucak. Najdi si toho jedneho co do teba zacina ked bude sam a potom si to snim vyries aj bitkou ked to bude mozne. Alebo ked nabuduce bude do teba drgat tak nic mu nehovor rovno ho napadni a zacni ho bit jak len vies

//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2009, 21:21 )
Tak to posledne video je fakt hustee :D ucia to aj niekde?

augustino ta jak viem tak aikido v okoli Presova som este nevidel ale uvidime no :D biju sa jak Steven Seagal :D Naisto je to Aikido jak hovoris
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

a potom sa pomstia vsetci alebo sa budu bat? mozno ze hej uz mam plany.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja by som chcel vidieť také využitie Aikida v realite.
Príde mi to také to bojové umenie skôr na predvádzanie, ako wrestling.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Pravda, na to aby clovek vyuzil Aikido v praxi potrebuje clovek dlho cvicit. Ale niektore paky, ktore tam su su fakt stylove :D
Na sebaobranu, ktoru potrebuje on by sa naslo aj nieco vhodnejsie...

Mas teda na vyber, bud utekat a dufat, ze ho to casom prestane bavit a vyberie si iny objekt, alebo mu nejak ukazat, ze si nema dovolovat.
Ak kaser/teleskop/boxer nevies pouzivat tak ti je nanic, lahko ti ho vezme a pouzije proti tebe.
Napísať odpoveď