Pomoc s bitkou...prosim rychlo....
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nemoze to byt Krav Maga?aughostino napísal:ked bitka nezaberie alebo sa jej chces vyhnut tak zvol utek vo velkom style, alebo este vacsom style pripadne sa nauc nejaku techniku sebaobrany a zneskodnenia utocnika
ten posledny link stoji za zhliadnutie
//edit: posledne video je pomenovane martial art ale je to s najvacsou pravdepodobnostou Aikido, anonym1234 skus sa poimformovat v tvojom bydlisku
martial arts -> angl. bojove umenia, zapamatam si to
-
Začiatok Konca
Professional
Keď už hovoríme o umeniach, tak toto je podľa mňa The Best... http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f Ruská Systema... 
Postav sa mu. Aj ked mozno dostanes ... Skus este pred subojom slovnu konfrontaciu typu jaaaj ty ubohy kkt na mna si trufnes ze ale na seberovnych nejdes...alebo v presile ste frajeri a tak mozno sa zacervenaju a odidu......alebo si najst v okoli nacka a pekne ho poziadat ci by nemal sekundickumasch1na napísal:diky moc vsetkym co sem napisali a poradili mi...jeden typek sem napisal ze mam zmenit kamaratov..kamaratov mam dobrych...dnes som dokonca isiel domov s 10timi typkami..mam 13...ano jasne polka z vas decko neriesim ho...je to mozno trosku inac ako si myslite...problem je ten ze ja som sa este poriadne ani nebil..branit sa jak tak viem....v sobotu som dostal bitku za to ze som dotycneho co ma bil udajne drgol na koncerte....totalna kravina a aj keby bol to koncert nedrgol som ho tak ze mal otras mozgu omg...kravina je to...a dnes som mal dostat zato ze som metalista..uz som to asi pisal..dnes ma cakali pred skolou, ale stihol som im s kamosmy zdrhnut kedze on ma je na strednej ma to o cosi dlhsie...bit ho nebudem, je to zbytocne..ano poznam to...dat mu prvu do nosa nech si nemysli ze sa ho bojim...dam mu do nosa a ti jeho traja kamarati ma prizabiju...a ked je sam tak to neviem sameho som ho este nevidel..ale neviem no...urcite to tak bude ze ked mu jednu dam tak bude este viac agresivny a je pomne....alebo mabude cakat kazdy den pred skolou a tak to urcite bude som zvedavy co bude zajtra...nic som mu nespravil ani ho poriadne nepoznam...mam kamaratov ktory sa poznaju s ojojooj 100 krat silnejsimi jak je cela jeho banda....ale co mam z toho..zbiju ich..a potom na dalsi tyzden dajme tomu si ma zas pocka a je pomne...neviem co mam robit...asi sa necham zbit ako v sobotu...budem sa jak tak branit...uvidim co bude..ale branit sa moc neviem..paru krat ma to ubranilo ale nic z toho..nepoznam nikoho normalneho kto sa vie bit a pomohol by mi...ani oni sa nevedia bit...oni idu jak zblazneny...a staci ze sa namna pozrie a uz mi bucha srdce a neviem kde som a som poraty...ked sa este kumne postavy tak konec...dufam ze najdem niekoho kto by mi pomohol sa branit...utocit nechcem vediet..netreba mi to..mozno zaklady..aleco z toho vacsi pruser..achjaj..dufam ze to dajak prezijem...diky moc este raz a este mozte napisat nejake tipy ako sa branit ked viete diky moc som vam vdacny ...
JJ skus si najst nejakeho nacka , vacsinou ked vidis tupu hlavu priblbly ksicht , v ruke cuco a na krku prekrizena mariska tak to je nacek.Oni su vacsinou blby kedze niesu nacionalositi ale nacisti takze staci nejaku frazu typu : Tam je nejaky antifasista a zavola si aj 1000kamaratov a mas po probleme
...
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Risko napísal:JJ skus si najst nejakeho nacka , vacsinou ked vidis tupu hlavu priblbly ksicht , v ruke cuco a na krku prekrizena mariska tak to je nacek.Oni su vacsinou blby kedze niesu nacionalositi ale nacisti takze staci nejaku frazu typu : Tam je nejaky antifasista a zavola si aj 1000kamaratov a mas po probleme...
Re: Pomoc s bitkou...prosim rychlo....
ja kebyže som nácek a niekto mi povie že tam je antifa tak nvm či sa len tak zdvihnem , zavolám kamošov , ochotne ich zbijeme a ideme spokojne domov ...
no to budú nejaký divný punkáči ked bijú metalistu nie ?? aspoň ja som o takom prípade počul a chodím do krčmy kam chodia obidve tieto skupiny a ak nieje niekto ožratý tka sa medzi sebou nebijú
Slovo ze sa nevies bit neexistuje,lebo napr. kulturista je velky,ale ma tiez hlavu ako kazdy clovek a ak si aspon trosku chlap a ako sa hovori,ze ci mas gule tak osobne ti radim odchytit po jednom napriklad na zachode...Ako som spominal kazdy clovek je rovnaky jedine,ze vyzera z vonkajska inac:-) V praxi radim uder na nos alebo bradu...Pametaj ze bojovnik nevie bojovat,ked nevidi,nepocuje,nedycha preto prvy uder na nos: zaleje ho krv,pustia sa slzy z oci a takzvane sople z nosa..Uder na bradu polozi kazdeho cloveka je jedno ze ci ma 70 alebo 120 kg.Ak tam je noz tak prve na oci dvoma prstami,ale to v tvojom veku nie.Vela stastia 
MMA asi nesleduješ, či?Veng napísal:Uder na bradu polozi kazdeho cloveka je jedno ze ci ma 70 alebo 120 kg.
BTW otváraš dva a pol roka starú tému.